- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
benimde karnım birden daha fazla çıktı sanki yaAbooo bu hafta şişiyorum resmen ödem çok fazla aynada bi baktım kendime belim ne kadar kalınlaşmış psikolojimi bozuyor bu kilolar
Tuzlu şeyler çok mu yedin acaba canım ondan olabilir mi ?Abooo bu hafta şişiyorum resmen ödem çok fazla aynada bi baktım kendime belim ne kadar kalınlaşmış psikolojimi bozuyor bu kilolar
oyy kuzum ya maşaAllah çok iyi yaaBenimkilerin arasıda 4 yaş olacak şuan maşşallah deyim benim kız baya sevıo kardesını.netten kıyafet bakarken gördü anne bunları kardesıme alalım tamam mı diyorSonra kardesıyle konusuyor senı cok sevıyorum kardeşim diyo sonrada sesini bebek sesiymiş inceltıo kardeşi adınada konuşuo bende senı sevıyorum ablacım dıo şimdilik durum bu ama doğunca illaki kıskanır belki şöyle olur bizim sevmemizi istemez kendısı sürekli seviyim ben bakıyım diyebılır.illaki zorlu bi süreç olacak gbı gelıyor
Benim de son 2 3 haftada birden çıktı sanki karnım ya baya büyüdü kucağıma oturuyo resmenbenimde karnım birden daha fazla çıktı sanki ya
aynen benimde ya sıpalara bak sen büyüdülerBenim de son 2 3 haftada birden çıktı sanki karnım ya baya büyüdü kucağıma oturuyo resmen
kötu demedim kiCanım Allah gönlüne ferahlık versin sağlık versin. Herkesin imtihanı farklı tabiki herşeyin başı sağlık ama cinsiyet konuşmasındada yanlış birşey yok insan iyi şeyleride kötü şeyleride paylaşabilir.
Sepet beşikler daha küçük değil mi canım benim baktıklarım öyleydi yani en azından. Ben park yatak aldım kullanan etrafımdaki herkes çok memnun inşallah bende kalırımKizlar sepet beşikler kullanişli mi siz ne alacaksınız anne yanı bazi beşikler 6 aya kadar kullaniliyormuş.Gereksiz gibi.Sepet ahşap beşiklerden baktım 2 yasına kadar kullaniyor diyor
Bence de sepetler daha küçük 2 yaşına kadar kullanmasına imkan yok. Ben de hala karar veremedim yatak olayına. Şimdi oda yapmıycam sadece yatağı alıp kendisi seçecek kıvama gelince odayı yapmayı düşünüyorum ama o da en az 2 yaş. 6 aydan sonra odayı ayırmayı öneriyor uzmanlar. Herhalde şimdilik anne yanı alıcam.Sepet beşikler daha küçük değil mi canım benim baktıklarım öyleydi yani en azından. Ben park yatak aldım kullanan etrafımdaki herkes çok memnun inşallah bende kalırım
Ben dolap ve şifonyer aldım beyaz sonrasında yatağı yaptırırım diye düşünüyorum 2 yaşından sonra. Odayı ayırın diyorlarda gece emerken nasıl olcak ki çok yorucu olmaz mı sürekli gidip kontrol etme ihtiyacıda duyar insan. 6 ay çok küçük geliyor bana :/Bence de sepetler daha küçük 2 yaşına kadar kullanmasına imkan yok. Ben de hala karar veremedim yatak olayına. Şimdi oda yapmıycam sadece yatağı alıp kendisi seçecek kıvama gelince odayı yapmayı düşünüyorum ama o da en az 2 yaş. 6 aydan sonra odayı ayırmayı öneriyor uzmanlar. Herhalde şimdilik anne yanı alıcam.
Bencede sepet beşik küçük olur 6 aydan sonra döne döne uyuyorlar bebişler ben anne yanı park yataklar var kraftın onlardan alıcam en büyüğünü ikizlerin ikisinide önce beraber yatırım 6 aydan sonra odalarını yaparım İnşAllahKizlar sepet beşikler kullanişli mi siz ne alacaksınız anne yanı bazi beşikler 6 aya kadar kullaniliyormuş.Gereksiz gibi.Sepet ahşap beşiklerden baktım 2 yasına kadar kullaniyor diyor
6 ay çok küçük değil aslında tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ilk zamanlarki gibi sık emzirmek gerekmeyecek. Ne kadar geç olursa oda ayırma o kadar zor oluyor ki kardeşlerimden biliyorum gerçekten çok zor ayrıldılar annemlerin odadan uzunca bir süre de karanlıkta uyumaktan korktular okul zamanı gelince ancak düzene oturdu. Her şey normal giderse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum.Ben dolap ve şifonyer aldım beyaz sonrasında yatağı yaptırırım diye düşünüyorum 2 yaşından sonra. Odayı ayırın diyorlarda gece emerken nasıl olcak ki çok yorucu olmaz mı sürekli gidip kontrol etme ihtiyacıda duyar insan. 6 ay çok küçük geliyor bana :/
Ben de kiloluyum beni 22+5 de çağırdı ayın 19 'un da muhtemeken dr dogruyu soylemistir hic anormallik den degildir merak etme sağlıklı olsun da kuzularımız valla gün sayıyorum detayliya bi yandan korkuyorumBen dün detaylıya girdim detaylıdan önce kendı doktrum baktı ve erkeğe benzetiyorum dedı.ben şok tabisonra odadan çıktım odada olan diğer şeyleri anlattım cinsiyetide en son soledım eşime
Ayy söylemez olsaydım benımle başladı kavgaya sen erkeği istemıosunda bilmem nede nie çıkar çıkmaz erkeğe benzetti demıosun dıo bana .baya bi tutuştuk dedim nie istemeyım yalan yok 1 kızım var 1 de oğlum olsun çok isterdim tabi başta saglıcakla.
Ama bunu kocama anlatamadım hatta kız oldgnu duyunca canım sıkıldı isim hiç bakmadım bi kaç gün.burdada cınsıyetı daha yenı işaretlıorum ama bunu kocama anlatamadım bir türlü.Bana diokı ben seni kızdrmak için oğlum olursa çapkınlığa cıkarız dedım ya onun için istemıon demı dıodedim o senın utanmazlığın olur öyle bişey yaparsan.Neyse en son ne halin varsa gör dedım kapattım.Detaylıyada öğlenden sonra girdim ve doktor kız dedı resmen bizle dalga geçtiler başta erkek kız sonra yıne erkek ve en son kız
Detaylıda iç organları göremedim dedi hem cihaz dandıkmış hemde ben göbekli oldgm için biraz bebekte küçük dedi doktr 3 hafta sonraya tekrar cagırdı.Başta bi anormallık var gbi konuştu sonrada bunları söledi bakalım hayırlısı
bende kiloluyum doktor kiloyla ilgisi yok dedi 21 de gayet rahat baktı bastırmadı bile değdirdi sadece aletiBen de kiloluyum beni 22+5 de çağırdı ayın 19 'un da muhtemeken dr dogruyu soylemistir hic anormallik den degildir merak etme sağlıklı olsun da kuzularımız valla gün sayıyorum detayliya bi yandan korkuyorum
Evet belli bir süreden sonra zor olabilir bakalım ben bebişin huyuna suyuna göre karar vercem:)6 ay çok küçük değil aslında tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ilk zamanlarki gibi sık emzirmek gerekmeyecek. Ne kadar geç olursa oda ayırma o kadar zor oluyor ki kardeşlerimden biliyorum gerçekten çok zor ayrıldılar annemlerin odadan uzunca bir süre de karanlıkta uyumaktan korktular okul zamanı gelince ancak düzene oturdu. Her şey normal giderse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun lütfen üzülme herşeyde var bir hayır çok zor bunları yaşamak ama yapacak birşey yok Allahtan ne gelirse amenna.Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?