2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

oyy kuzum ya maşaAllah çok iyi yaa

kötu demedim ki

dert edilecek
tartışılacak bişey değil yani kızı da bizim oğlanı da:) sağlıklı hayırlı olsun

Kizlar sepet beşikler kullanişli mi siz ne alacaksınız anne yanı bazi beşikler 6 aya kadar kullaniliyormuş.Gereksiz gibi.Sepet ahşap beşiklerden baktım 2 yasına kadar kullaniyor diyor

Kizlar sepet beşikler kullanişli mi siz ne alacaksınız anne yanı bazi beşikler 6 aya kadar kullaniliyormuş.Gereksiz gibi.Sepet ahşap beşiklerden baktım 2 yasına kadar kullaniyor diyor
Sepet beşikler daha küçük değil mi canım benim baktıklarım öyleydi yani en azından. Ben park yatak aldım kullanan etrafımdaki herkes çok memnun inşallah bende kalırım

ben anne yanı beşiği alacağım bence en mantıklısı nasıl olsa ilk 6 ay bitişik yaşarız :) sonra da odasındaki beşiğe geçer.

Sepet beşikler daha küçük değil mi canım benim baktıklarım öyleydi yani en azından. Ben park yatak aldım kullanan etrafımdaki herkes çok memnun inşallah bende kalırım
Bence de sepetler daha küçük 2 yaşına kadar kullanmasına imkan yok. Ben de hala karar veremedim yatak olayına. Şimdi oda yapmıycam sadece yatağı alıp kendisi seçecek kıvama gelince odayı yapmayı düşünüyorum ama o da en az 2 yaş. 6 aydan sonra odayı ayırmayı öneriyor uzmanlar. Herhalde şimdilik anne yanı alıcam.

Ben dolap ve şifonyer aldım beyaz sonrasında yatağı yaptırırım diye düşünüyorum 2 yaşından sonra. Odayı ayırın diyorlarda gece emerken nasıl olcak ki çok yorucu olmaz mı sürekli gidip kontrol etme ihtiyacıda duyar insan. 6 ay çok küçük geliyor bana :/

Bencede sepet beşik küçük olur 6 aydan sonra döne döne uyuyorlar bebişler ben anne yanı park yataklar var kraftın onlardan alıcam en büyüğünü ikizlerin ikisinide önce beraber yatırım 6 aydan sonra odalarını yaparım İnşAllah

6 ay çok küçük değil aslında tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ilk zamanlarki gibi sık emzirmek gerekmeyecek. Ne kadar geç olursa oda ayırma o kadar zor oluyor ki kardeşlerimden biliyorum gerçekten çok zor ayrıldılar annemlerin odadan uzunca bir süre de karanlıkta uyumaktan korktular okul zamanı gelince ancak düzene oturdu. Her şey normal giderse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum.

Ben de kiloluyum beni 22+5 de çağırdı ayın 19 'un da muhtemeken dr dogruyu soylemistir hic anormallik den degildir merak etme sağlıklı olsun da kuzularımız valla gün sayıyorum detayliya bi yandan korkuyorum

Ben de kiloluyum beni 22+5 de çağırdı ayın 19 'un da muhtemeken dr dogruyu soylemistir hic anormallik den degildir merak etme sağlıklı olsun da kuzularımız valla gün sayıyorum detayliya bi yandan korkuyorum
bende kiloluyum doktor kiloyla ilgisi yok dedi 21 de gayet rahat baktı bastırmadı bile değdirdi sadece aleti

Evet belli bir süreden sonra zor olabilir bakalım ben bebişin huyuna suyuna göre karar vercem:)

Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun lütfen üzülme herşeyde var bir hayır çok zor bunları yaşamak ama yapacak birşey yok Allahtan ne gelirse amenna. Rabbim sağlıkla kucağına hayırlı evlatlar versin bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…