- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ben direkt oda yapıcam ve yatağıma alıstırıcam. Çocuk gelişimciyim ben böyle odayı baştan ayırmadıkları için çok sorun yaşayan velilerim oldu 4 yasına kadar annesini bırakamadılar o yuzden ben ayırıcam. Zaten odasında kanepe olucak gerekirse ben orada uyucam ilk zamanlar alısana kadar sonrası rahat olur en azındanBen dolap ve şifonyer aldım beyaz sonrasında yatağı yaptırırım diye düşünüyorum 2 yaşından sonra. Odayı ayırın diyorlarda gece emerken nasıl olcak ki çok yorucu olmaz mı sürekli gidip kontrol etme ihtiyacıda duyar insan. 6 ay çok küçük geliyor bana :/
Herşeyde vardır bir hayır canım gerçekten. Bebeğin doğsa acı çekicekmiş meğer allahım herşeyin hayırlısını yaşatsın inşallah çabuk atlatırsın bugünleri canımMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Kilolu olunca ne oluyorki kızlar ben anlamadım detaylıda sorun mu yaratıyorbende kiloluyum doktor kiloyla ilgisi yok dedi 21 de gayet rahat baktı bastırmadı bile değdirdi sadece aleti
Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
canımm Allahım kolay bir şekilde atlatmanı nasip etsin inşaAllahMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Canım benim ya rabbim yardımcınız olsun inşallah Allahım bu sıkıntıları unutturacak bir sürü güzellik nasip etsin size inşallahMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
rabbim sabırlar versin sana ne desek boşMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
bazı doktorlar ultrasonda rahat göremiyormuş bence kullanılan cihaza bağlı bir durumKilolu olunca ne oluyorki kızlar ben anlamadım detaylıda sorun mu yaratıyor
Bende psikolojik danışmanım canım teoriyi uygulamakta kıyamayarak zorlananlardan olma ihtimalim yüksek ama:)) Gerçi ben 2-3 yıl arayla bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman mecbur alıştırmak için ayırcam bakalımBen direkt oda yapıcam ve yatağıma alıstırıcam. Çocuk gelişimciyim ben böyle odayı baştan ayırmadıkları için çok sorun yaşayan velilerim oldu 4 yasına kadar annesini bırakamadılar o yuzden ben ayırıcam. Zaten odasında kanepe olucak gerekirse ben orada uyucam ilk zamanlar alısana kadar sonrası rahat olur en azından
bende sallanmaya ihtiyaç duyar diye ana kucağını otomatik sallanan aldım kullananlar büyük rahatlık olduğunu söylüyor bizde deneyip göreceğiz :)beşik için size fikirlerimi söylemek istiyorum. ilk kızımda ahşap beşik aldık belli süre sonra sığamadı kafasını çarptı ve elden çıkarttık 2 yaşında montessori yatak kullanmaya başladık. şimdi sallanan beşik alıcam çünkü diş zamanı vs atak zamanı zor geçiyor o sebeple sallanan beşik mutlaka alıcam o yüzden anne yanı beşik yada büyük beşik düşünmüyorum 6 ay sonrasında park yatak düşünüyorum yada montessori yatakta ufaklık yatar bazada abla yatar ona bebek karar vericek. ve asla demeyin kızlar bebekler o aslaları yediriyor annelere sallanan beşik asla dedim ama sonra iyiki hatta neden elektrikli almamışım diye çok düşündüm.
Bencede canım ultrason kalitesiyle alakalı olabilirbazı doktorlar ultrasonda rahat göremiyormuş bence kullanılan cihaza bağlı bir durum
Aynen bakalım o an nasıl olur ben kararlıyım baya bakalım inşallah sorunsuzca hallederimBende psikolojik danışmanım canım teoriyi uygulamakta kıyamayarak zorlananlardan olma ihtimalim yüksek ama:)) Gerçi ben 2-3 yıl arayla bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman mecbur alıştırmak için ayırcam bakalım
İnşallah ya bir sürü kararlılıklarım var benimde ama annem doğunca görcem seni diyor gülüyorAynen bakalım o an nasıl olur ben kararlıyım baya bakalım inşallah sorunsuzca hallederim☺ Öylemi o zaman baştan alıstırmanız daha rahat olur sizin için
Bırak çocuğu ben ayırmak istemiyorumBende psikolojik danışmanım canım teoriyi uygulamakta kıyamayarak zorlananlardan olma ihtimalim yüksek ama:)) Gerçi ben 2-3 yıl arayla bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman mecbur alıştırmak için ayırcam bakalım
Ben de çocuk gelişimciyim cnm, ama kesinlikle 2 yaşa kadar anne yanında kalması gerektiğini düşünüyorum. Anneye doyması çook önemli. Bebekle temas, güvenli bağlanma, nitelikli ilgi çok önemli. İlk bebeğimde de bu şekilde yaptım. 2 yaşında ayırdım. Hiç zorlanmadım. Bebek sevgi konusunda doyunca zorlanma olmuyor. Zorlanma genellikle anneyle ilişkide problemi olanlarda oluyor. Deneyim ve bilgi olarak söylüyorum.Ben direkt oda yapıcam ve yatağıma alıstırıcam. Çocuk gelişimciyim ben böyle odayı baştan ayırmadıkları için çok sorun yaşayan velilerim oldu 4 yasına kadar annesini bırakamadılar o yuzden ben ayırıcam. Zaten odasında kanepe olucak gerekirse ben orada uyucam ilk zamanlar alısana kadar sonrası rahat olur en azından
Ben de 2 yaşa kadar anne yanı düşünüyorum cnm. Ben büyük ahşap beşik almıştım, büyüyenlerden, sallanan. Çook rahat kullandım. İlk zamanlar emzirip koydum yada yanımda yattı. Sonra biraz büyüyünce beşiğinde yattı uyanınca benim yatağa geçerdi. Sonra ona oda yaptım ama yatağı büyük olduğu için hala sığıyor ve çok seviyor. Kardeşi de doğsun büyüsün ikisine bazalı vs oda yapacağım inşallah.Bende psikolojik danışmanım canım teoriyi uygulamakta kıyamayarak zorlananlardan olma ihtimalim yüksek ama:)) Gerçi ben 2-3 yıl arayla bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman mecbur alıştırmak için ayırcam bakalım
Dimi anneler daha zorlanıyor ama itiraf etmiyolarBırak çocuğu ben ayırmak istemiyorumoğlumu 2 yıl emzirdim yanımdaydı kardeş gelmediği için 4 yaşında zor ayırdım ki bende zor ayrıldım bu sefer İnşAllah daha erken odalarını ayıracam en azından tek değiller aklımda kalmaz bakalım yapabilsem
Valla ben sütten keserken ağladım biliyor musun?Dimi anneler daha zorlanıyor ama itiraf etmiyolarminik kuzular ya Kardeşimle benim aramda 12 yaş var gidip gidip nefesini dinlerdi annem sonum o benimde
annelik deliliktirValla ben sütten keserken ağladım biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?