2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben direkt oda yapıcam ve yatağıma alıstırıcam. Çocuk gelişimciyim ben böyle odayı baştan ayırmadıkları için çok sorun yaşayan velilerim oldu 4 yasına kadar annesini bırakamadılar o yuzden ben ayırıcam. Zaten odasında kanepe olucak gerekirse ben orada uyucam ilk zamanlar alısana kadar sonrası rahat olur en azından

Herşeyde vardır bir hayır canım gerçekten. Bebeğin doğsa acı çekicekmiş meğer allahım herşeyin hayırlısını yaşatsın inşallah çabuk atlatırsın bugünleri canım

Allah yardımcın olsun kardeşim Cook üzüldüm inanki..

canımm Allahım kolay bir şekilde atlatmanı nasip etsin inşaAllah

Canım benim ya rabbim yardımcınız olsun inşallah Allahım bu sıkıntıları unutturacak bir sürü güzellik nasip etsin size inşallah

rabbim sabırlar versin sana ne desek boş

beşik için size fikirlerimi söylemek istiyorum. ilk kızımda ahşap beşik aldık belli süre sonra sığamadı kafasını çarptı ve elden çıkarttık 2 yaşında montessori yatak kullanmaya başladık. şimdi sallanan beşik alıcam çünkü diş zamanı vs atak zamanı zor geçiyor o sebeple sallanan beşik mutlaka alıcam o yüzden anne yanı beşik yada büyük beşik düşünmüyorum 6 ay sonrasında park yatak düşünüyorum yada montessori yatakta ufaklık yatar bazada abla yatar ona bebek karar vericek. ve asla demeyin kızlar bebekler o aslaları yediriyor annelere sallanan beşik asla dedim ama sonra iyiki hatta neden elektrikli almamışım diye çok düşündüm.

Bende psikolojik danışmanım canım teoriyi uygulamakta kıyamayarak zorlananlardan olma ihtimalim yüksek ama:)) Gerçi ben 2-3 yıl arayla bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse. O zaman mecbur alıştırmak için ayırcam bakalım

bende sallanmaya ihtiyaç duyar diye ana kucağını otomatik sallanan aldım kullananlar büyük rahatlık olduğunu söylüyor bizde deneyip göreceğiz :)

Aynen bakalım o an nasıl olur ben kararlıyım baya bakalım inşallah sorunsuzca hallederim Öylemi o zaman baştan alıstırmanız daha rahat olur sizin için

Aynen bakalım o an nasıl olur ben kararlıyım baya bakalım inşallah sorunsuzca hallederim☺ Öylemi o zaman baştan alıstırmanız daha rahat olur sizin için
İnşallah ya bir sürü kararlılıklarım var benimde ama annem doğunca görcem seni diyor gülüyor

Bırak çocuğu ben ayırmak istemiyorum oğlumu 2 yıl emzirdim yanımdaydı kardeş gelmediği için 4 yaşında zor ayırdım ki bende zor ayrıldım bu sefer İnşAllah daha erken odalarını ayıracam en azından tek değiller aklımda kalmaz bakalım yapabilsem

Ben de çocuk gelişimciyim cnm, ama kesinlikle 2 yaşa kadar anne yanında kalması gerektiğini düşünüyorum. Anneye doyması çook önemli. Bebekle temas, güvenli bağlanma, nitelikli ilgi çok önemli. İlk bebeğimde de bu şekilde yaptım. 2 yaşında ayırdım. Hiç zorlanmadım. Bebek sevgi konusunda doyunca zorlanma olmuyor. Zorlanma genellikle anneyle ilişkide problemi olanlarda oluyor. Deneyim ve bilgi olarak söylüyorum.
Ben de 2 yaşa kadar anne yanı düşünüyorum cnm. Ben büyük ahşap beşik almıştım, büyüyenlerden, sallanan. Çook rahat kullandım. İlk zamanlar emzirip koydum yada yanımda yattı. Sonra biraz büyüyünce beşiğinde yattı uyanınca benim yatağa geçerdi. Sonra ona oda yaptım ama yatağı büyük olduğu için hala sığıyor ve çok seviyor. Kardeşi de doğsun büyüsün ikisine bazalı vs oda yapacağım inşallah.

Dimi anneler daha zorlanıyor ama itiraf etmiyolar minik kuzular ya Kardeşimle benim aramda 12 yaş var gidip gidip nefesini dinlerdi annem sonum o benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…