- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
bende sallanmaya ihtiyaç duyar diye ana kucağını otomatik sallanan aldım kullananlar büyük rahatlık olduğunu söylüyor bizde deneyip göreceğiz :)
Bizim biraz sık tayinimiz çıkacağı için ben park yatağı tercih ettim baştan bakalım inşallah çok rahat kullanırım bende. Seninkiler erkek miydiBen de çocuk gelişimciyim cnm, ama kesinlikle 2 yaşa kadar anne yanında kalması gerektiğini düşünüyorum. Anneye doyması çook önemli. Bebekle temas, güvenli bağlanma, nitelikli ilgi çok önemli. İlk bebeğimde de bu şekilde yaptım. 2 yaşında ayırdım. Hiç zorlanmadım. Bebek sevgi konusunda doyunca zorlanma olmuyor. Zorlanma genellikle anneyle ilişkide problemi olanlarda oluyor. Deneyim ve bilgi olarak söylüyorum.
Ben de 2 yaşa kadar anne yanı düşünüyorum cnm. Ben büyük ahşap beşik almıştım, büyüyenlerden, sallanan. Çook rahat kullandım. İlk zamanlar emzirip koydum yada yanımda yattı. Sonra biraz büyüyünce beşiğinde yattı uyanınca benim yatağa geçerdi. Sonra ona oda yaptım ama yatağı büyük olduğu için hala sığıyor ve çok seviyor. Kardeşi de doğsun büyüsün ikisine bazalı vs oda yapacağım inşallah.
Yaa kıyamammValla ben sütten keserken ağladım biliyor musun?
canım bebişi koyuyorsun içine uyumasına da yardımcı olabilir ya da oyuncaklarıyla oyalanabilir baya seviyorlar bizim tercihimiz bu modeldi videoları da var internette bakabilirsin baby&plus Comfort Otomatik SalıncakBana da tavsıye edip duruyorlar Sallanan ana kucagı Nedir bu ana kucagı_?
Valla bakalım inşallah öyle olmaz ya sakin olur bebişlerİnşallah ya bir sürü kararlılıklarım var benimde ama annem doğunca görcem seni diyor gülüyor
Her çocukta aynı olmuyor canım benim tanıdığım var çalısmıyor bütğn gün birlikteler ama annesinden ayrı yatamıyor 3 yasında. Zaten odayı ayırınca bebeği terketmiş olmuyosunuzki bu saçma geliyo bana gerekirse ben onun odasında kalıcam bunu göze aldım çalıstıgım yerdeki psikoloğumuzda böyle söylemiştiBen de çocuk gelişimciyim cnm, ama kesinlikle 2 yaşa kadar anne yanında kalması gerektiğini düşünüyorum. Anneye doyması çook önemli. Bebekle temas, güvenli bağlanma, nitelikli ilgi çok önemli. İlk bebeğimde de bu şekilde yaptım. 2 yaşında ayırdım. Hiç zorlanmadım. Bebek sevgi konusunda doyunca zorlanma olmuyor. Zorlanma genellikle anneyle ilişkide problemi olanlarda oluyor. Deneyim ve bilgi olarak söylüyorum.
Ben de 2 yaşa kadar anne yanı düşünüyorum cnm. Ben büyük ahşap beşik almıştım, büyüyenlerden, sallanan. Çook rahat kullandım. İlk zamanlar emzirip koydum yada yanımda yattı. Sonra biraz büyüyünce beşiğinde yattı uyanınca benim yatağa geçerdi. Sonra ona oda yaptım ama yatağı büyük olduğu için hala sığıyor ve çok seviyor. Kardeşi de doğsun büyüsün ikisine bazalı vs oda yapacağım inşallah.
Allah sana dayanma gücü versin ne kadar zor şu yaşadıklarınMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Benim de yüzükler parmağımı sıkmaya başladı sanki ya niye öyle oldu erken değil miAbooo bu hafta şişiyorum resmen ödem çok fazla aynada bi baktım kendime belim ne kadar kalınlaşmış psikolojimi bozuyor bu kilolar
Kesinlikle katılıyorum ayrı odada yatırmak bebeği terk etmek değil tam aksine bağımsız birey olarak yetişmesi için elzem bir durum. Kimi anne çocuğun kaç yaşına gelirse gelsin 7/24 kendisine yapışık yaşamasını çok sevgiye ve ilgiye bağlıyor ama o çocuklar büyüdükçe sorunları da büyüyor.Her çocukta aynı olmuyor canım benim tanıdığım var çalısmıyor bütğn gün birlikteler ama annesinden ayrı yatamıyor 3 yasında. Zaten odayı ayırınca bebeği terketmiş olmuyosunuzki bu saçma geliyo bana gerekirse ben onun odasında kalıcam bunu göze aldım çalıstıgım yerdeki psikoloğumuzda böyle söylemişti
bana doktorum iki tane solgar’ın ilacını verdi.
Multiple fiber formula
Advanced multi-billion dophilus
doktorunuza bir sorun isterseniz, bana iyi geldi.
Kuru kayisi yiyorum onda da magnezyum varmis zaten ise yariyor bende hergun cikmasam bile kabiz degilim cok sukur
Çok teşekkür ederim kızlar.Geçmiş olsun.
Şimdi ananas yerken baktım internetten, kabızlığa iyi geldiği yazıyor.
İlki kız bu erkek cnm.Bizim biraz sık tayinimiz çıkacağı için ben park yatağı tercih ettim baştan bakalım inşallah çok rahat kullanırım bende. Seninkiler erkek miydi
Çalışmamak kıstas olmuyor cnm. İlgi alaka kadar eğitim ve kurallar da önemli. Odayı ayırınca bebek terkedilmiş olmuyor. Ama bana kalırsa anneye doyması için ilk zamanlar çok önemli. Eğitimde bir sürü kuram var. Benim seçtiğim bu şekilde, tabi ki herkes istediğini seçip uygulayabilir, her annenin anneliği kendine özel, kutsalHer çocukta aynı olmuyor canım benim tanıdığım var çalısmıyor bütğn gün birlikteler ama annesinden ayrı yatamıyor 3 yasında. Zaten odayı ayırınca bebeği terketmiş olmuyosunuzki bu saçma geliyo bana gerekirse ben onun odasında kalıcam bunu göze aldım çalıstıgım yerdeki psikoloğumuzda böyle söylemişti
Ödeme dikkat edin kızlar, doktora bahsetmeyi unutmayın. Gebelikte önemli. Bana her gittiğimde soruyor dr. Az bir miktarsa yada kilodansa önemli olmayabilir ama çok önemli.Benim de yüzükler parmağımı sıkmaya başladı sanki ya niye öyle oldu erken değil mi
Diyeyim o zaman ilk randevuda. Sebep neler oluyo ödemde?Ödeme dikkat edin kızlar, doktora bahsetmeyi unutmayın. Gebelikte önemli. Bana her gittiğimde soruyor dr. Az bir miktarsa yada kilodansa önemli olmayabilir ama çok önemli.
Aynen öyle canım ben çocugum bana bağımlı yaşasın istemem kendine güveni olsun isterim. Bu ilk doğduğu andan itibaren başlıyor aslında herşeyin farkında oluyorlar bebek deyip geçmemek lazım . İnşallah öyle yetiştirip öyle alıştırıcam benKesinlikle katılıyorum ayrı odada yatırmak bebeği terk etmek değil tam aksine bağımsız birey olarak yetişmesi için elzem bir durum. Kimi anne çocuğun kaç yaşına gelirse gelsin 7/24 kendisine yapışık yaşamasını çok sevgiye ve ilgiye bağlıyor ama o çocuklar büyüdükçe sorunları da büyüyor.
Aynen her anne farklı yetiştirir tabiki ama çok anneci olmaını istemem ben babasına da düşkün olsun yeri gelince öyle isterimÇok teşekkür ederim kızlar. ❤
İlki kız bu erkek cnm.
Çalışmamak kıstas olmuyor cnm. İlgi alaka kadar eğitim ve kurallar da önemli. Odayı ayırınca bebek terkedilmiş olmuyor. Ama bana kalırsa anneye doyması için ilk zamanlar çok önemli. Eğitimde bir sürü kuram var. Benim seçtiğim bu şekilde, tabi ki herkes istediğini seçip uygulayabilir, her annenin anneliği kendine özel, kutsal ❤ bu arada kızımın özgüveni ve gelişimi de çok iyidir. Maşallah diyim.
Tansiyon, şeker vs olabiliyor cnm.Diyeyim o zaman ilk randevuda. Sebep neler oluyo ödemde?
Ben kizimi 8. Ayda ayirdim, kizim geceleri cok uyanan gazli bir bebekti ayirdiktan sonra uyku suresi biraz daha uzadi. Sonrasinda baktim besiginde donerken carpip uyaniyor yere kocaman bir yer yatagi attim bende emzirirken bazen yaninda uyuyakaldim amaBen dolap ve şifonyer aldım beyaz sonrasında yatağı yaptırırım diye düşünüyorum 2 yaşından sonra. Odayı ayırın diyorlarda gece emerken nasıl olcak ki çok yorucu olmaz mı sürekli gidip kontrol etme ihtiyacıda duyar insan. 6 ay çok küçük geliyor bana :/
Ya ben acaba duygusuz bi annemiyim diyorum bazen, odasimi ayirdigimda bi saat fazla uyudugumda oh be demistimBırak çocuğu ben ayırmak istemiyorumoğlumu 2 yıl emzirdim yanımdaydı kardeş gelmediği için 4 yaşında zor ayırdım ki bende zor ayrıldım bu sefer İnşAllah daha erken odalarını ayıracam en azından tek değiller aklımda kalmaz bakalım yapabilsem
Ben de 26 aylik kestim sutten ama bende duygusal bi bosuk yasatmadiValla ben sütten keserken ağladım biliyor musun?
Ben se 20 haftada +9kgAh bu kilolar 23. haftada 8 kilo aldım.
Kızlar ne yapacağız bunu yavaşlatmanın bir yolu var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?