2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne desek anlamsız biliyorum ama daha yeni aynı durumu abimin kızında yaşadık. Kalp yetmezliği dediler doğdıktan iki gün sonra kaybettik.. Acının tarifi yok ama Allahın takdiri neyse o olıyor bebeğin seni cennette karşılayacak inşaallah..

Ne güzel canım maşallah Evde şeker ölçümünü kendin nasıl yapıypsun canım?

Kızlar 2 oğlum var. Büyük oğlum ilk 6 yıl yanımızda yattı. Alışır caaannımm dedik ama yok birkere balışınca ayrılmadı. Sonra ikinci geldi onu daha ilk günden ayırdım. Sonuç mu. Büyük oğlum kendine güvensiz ve hala gece 1 bilemedin 2 saat odasında yatıp gece mutlaka gelip aramıza giriyor. İstisnasız Şuan 9 yaşında. Erkek çocuk bu düşünün. İkinci oğlum şuan 3 yaşında. Akşam yatar sabah kalkar. Hiç uğramaz yanımıza ve gerçekten ayakları yere sağlam basıyor. Ben yaşadığımı yazdım siz alacağınızı alın mesajımdan

canım bebişi koyuyorsun içine uyumasına da yardımcı olabilir ya da oyuncaklarıyla oyalanabilir baya seviyorlar bizim tercihimiz bu modeldi videoları da var internette bakabilirsin baby&plus Comfort Otomatik Salıncak
Canım bebeklerde reflü çok oluyor. Alacaksan hem öne arkaya hemde sağa sola sallanan tip bak. Yada bebek doğduktan sonra al. Denersin en azından bebek rahat etmezse iade edersin. Öne arkaya olanlarda kusmalar çok olabiliyor. Tamamen bebeğe bağlı tabi. İlla olacak diye birşey yok ama alıpta kullanamamakta var

Ben epey küçükken ayırdım odasını. Belki de 1 yaşında bile değildi. Şimdi de saati geldiğinde odasına gönderiyorum. Uyuyor kendisi. Çocuklarınızı yapışık büyütmeyin arkadaşlar. İnanın ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Oyuncaklara ilgi duyduğunda kendi kendine oynaması için bırakın, izin verin. Dip dibe gezmeyin. Birlikte oyun oynamanın bile bir sınırı olmalı. Aksi takdirde orası burası demiyor, işi var demiyor heryer de oyun oynamak istiyor.

Ya ben 2 yaşında anca yapabilirim odasını burdan tayinimiz çıkınca çok mu geç kalırım ayırmada o zaman

Aynen canım demek istediğim buydu 6 yas baya uzun bir süre gerçekten zor alısıyorlar güvensiz oluyorlar bence burda en önemlisi kendine güveni olan çocuklar yetiştirmek ne güzel ikinci oğlun alısmamıs

Aynen canım hatta bazı cocuklar kendi basına oyun bile oynayamıyor çok gördüm ben yetişkine ihtiyaç duyuyorlar öyle büyüyen çocuklar özgür bsğımsız büyütmek en güzeli

Aynen canım hatta bazı cocuklar kendi basına oyun bile oynayamıyor çok gördüm ben yetişkine ihtiyaç duyuyorlar öyle büyüyen çocuklar özgür bsğımsız büyütmek en güzeli
Evet maalesef bazı annelerimiz çocuklarına çok bağımlılar. Bu durum çocuğun da bağımlı olmasını doğuruyor.

Evet maalesef bazı annelerimiz çocuklarına çok bağımlılar. Bu durum çocuğun da bağımlı olmasını doğuruyor.
Aynen öyle canım ben kendi çocuklugumdan hatırlıyorum kimseye ihtiyac duymazdım kendi basıma oynardım bazen diyorum eski büyüklerin çocuk yetiştirme tarzı iyi diye valla

Aynen öyle canım ben kendi çocuklugumdan hatırlıyorum kimseye ihtiyac duymazdım kendi basıma oynardım bazen diyorum eski büyüklerin çocuk yetiştirme tarzı iyi diye valla
Ben de tek başıma oyun kurardım. Eğer yaşıtım arkadaşım gelirse onlarla oynardık. Bazı çocuklar annelerinin yemek yemesine dahi izin vermiyor. Gelip kaldırıyor. Çocuklarımıza herşeyi anlatmamız öğretmemiz lazım. Anlamaz çocuktur dememek lazım. Aslında herşeyi anlıyorlar.

Kesinlikle öyle canım çocuklar bizden de zekiler herşeyi bizden önce anlıyorlar ama biz doğruyu göstermessek yanlısı yapmaya ısrar etmeye devam ediyorlar. Eşimin yeğeni öyle annesi yemek yerken bile rahat bırakmıyor kendi basına asla oynamıyor böyle şeyler görünce kendi çocugumda yapmıcam diye söz verdim kendime inşallah güzel yetiştiririz bebişlerimizi

Nasıl alıştırırsak öyle gider canım. İnşallah istediğimiz gibi yetiştiririz :)

Bunuda atlatacaksın inşallah..

Ya ben 2 yaşında anca yapabilirim odasını burdan tayinimiz çıkınca çok mu geç kalırım ayırmada o zaman
Canım oda yapamazsan bile koynunda yatırma. Çoookk iyi anlıyorum. İnsan kıyamıyor. Bağımız olsun diyor. Anne kokusunu alsın diyor. Birdaha bu zamanlarımı olacak diyor. Daha çok küçük diyor vs. Ama ona iyilik yerine kötülük yapıyoruz. Ben dersimi aldım. İki durumuda yaşadım. Ayırmak çocuk için en iyisi.

Aynen canım demek istediğim buydu 6 yas baya uzun bir süre gerçekten zor alısıyorlar güvensiz oluyorlar bence burda en önemlisi kendine güveni olan çocuklar yetiştirmek ne güzel ikinci oğlun alısmamıs
9 yıldır uğraşıyorum. Her gece aynı sorun. Benimle kim yatacak diyor. Konuştum olmadı kızdım olmadı. Küsüyor gidip yatıyor. Biz uykuya dalınca parmak ucunda gelip aramıza giriyor. Hayır yatağa da sığmıyoruz. Oramız buramız ağrıyor. O gitmeyince ya ben ya eşim gidiyor yataktan.

Had
hadi ya baya zorlanmışsın psikologların önerileri oluyor onları izle istersen oda ayırma konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…