Ne desek anlamsız biliyorum ama daha yeni aynı durumu abimin kızında yaşadık. Kalp yetmezliği dediler doğdıktan iki gün sonra kaybettik.. Acının tarifi yok ama Allahın takdiri neyse o olıyor bebeğin seni cennette karşılayacak inşaallah..Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Tadımlık yediğim şeyleri de keseyim bari şeker varsayarakTansiyon, şeker vs olabiliyor cnm.
Ne güzel canım maşallahBugün kontrolumuz vardi, 19+0 gunluguz ve oglusum da 300gr olmus. Doktoruma 3-4 gundur hissetmeye basldim dedim, cok normal zaten bebek 300gr lara ulasmadan hissedemezsin dedi. Artik rahat hissedersin dedi ki bunu gecen haftalarda kafama takmaya baslamistimilk gebeligi olanlar burda 12. Haftalrda hissediyordu ya ister istemez psikolojik bir baski olmus bende ayaklarinda mesanemin uzerindeymis, asagi tekme hissedersin korkma dedi, simdilik oyle yerlesmis dedi ki gercekten arada asagiya tekme hissediyorum iki gundur. Renkli ultrasonla da bakti bikac resmini yakalayip verdi. Boyu da 21cm olmus sipacigimin ogluskomda hersey iyi de benim kilo alimim fazla iste Bir de iki haftadir seker olcumu yapiyorum evde, kizimda gebelik sekerim vardi. Tokluk iyi de acliklarim 90 civari cikiyor, doktorum 90 altina indirmeye calisalim diyetine dikkat et biraz yuru dedi, vitamini de birak dedi. İns dusurebilirim bu sekeri ya kizimda da kabusumdu cok sukur diyetle hallettik ama insan baski hissediyo surekli olcum yaparak Ayrintili ultrason icin de 19 marta randevu aldim perinatologdan. Bizden haberler boyle bu arada rahim agzi uzunlugum 43mm imis, sordum da alttan muayeneye gerek yok ultrasonda gorebiliyoruz dedi ve tek tek gosterdi nasıl olcum yaptigini, merak edenler vardi ya sorayim dedim ben de
Canım bebeklerde reflü çok oluyor. Alacaksan hem öne arkaya hemde sağa sola sallanan tip bak. Yada bebek doğduktan sonra al. Denersin en azından bebek rahat etmezse iade edersin. Öne arkaya olanlarda kusmalar çok olabiliyor. Tamamen bebeğe bağlı tabi. İlla olacak diye birşey yok ama alıpta kullanamamakta varcanım bebişi koyuyorsun içine uyumasına da yardımcı olabilir ya da oyuncaklarıyla oyalanabilir baya seviyorlar bizim tercihimiz bu modeldi videoları da var internette bakabilirsin baby&plus Comfort Otomatik Salıncak
Ya ben 2 yaşında anca yapabilirim odasını burdan tayinimiz çıkınca çok mu geç kalırım ayırmada o zamanKızlar 2 oğlum var. Büyük oğlum ilk 6 yıl yanımızda yattı. Alışır caaannımm dedik ama yok birkere balışınca ayrılmadı. Sonra ikinci geldi onu daha ilk günden ayırdım. Sonuç mu. Büyük oğlum kendine güvensiz ve hala gece 1 bilemedin 2 saat odasında yatıp gece mutlaka gelip aramıza giriyor. İstisnasız Şuan 9 yaşında. Erkek çocuk bu düşünün. İkinci oğlum şuan 3 yaşında. Akşam yatar sabah kalkar. Hiç uğramaz yanımıza ve gerçekten ayakları yere sağlam basıyor. Ben yaşadığımı yazdım siz alacağınızı alın mesajımdan
Aynen canım demek istediğim buydu 6 yas baya uzun bir süre gerçekten zor alısıyorlar güvensiz oluyorlar bence burda en önemlisi kendine güveni olan çocuklar yetiştirmek ne güzel ikinci oğlun alısmamısKızlar 2 oğlum var. Büyük oğlum ilk 6 yıl yanımızda yattı. Alışır caaannımm dedik ama yok birkere balışınca ayrılmadı. Sonra ikinci geldi onu daha ilk günden ayırdım. Sonuç mu. Büyük oğlum kendine güvensiz ve hala gece 1 bilemedin 2 saat odasında yatıp gece mutlaka gelip aramıza giriyor. İstisnasız Şuan 9 yaşında. Erkek çocuk bu düşünün. İkinci oğlum şuan 3 yaşında. Akşam yatar sabah kalkar. Hiç uğramaz yanımıza ve gerçekten ayakları yere sağlam basıyor. Ben yaşadığımı yazdım siz alacağınızı alın mesajımdan
Aynen canım hatta bazı cocuklar kendi basına oyun bile oynayamıyor çok gördüm ben yetişkine ihtiyaç duyuyorlar öyle büyüyen çocuklar özgür bsğımsız büyütmek en güzeliBen epey küçükken ayırdım odasını. Belki de 1 yaşında bile değildi. Şimdi de saati geldiğinde odasına gönderiyorum. Uyuyor kendisi. Çocuklarınızı yapışık büyütmeyin arkadaşlar. İnanın ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Oyuncaklara ilgi duyduğunda kendi kendine oynaması için bırakın, izin verin. Dip dibe gezmeyin. Birlikte oyun oynamanın bile bir sınırı olmalı. Aksi takdirde orası burası demiyor, işi var demiyor heryer de oyun oynamak istiyor.
Evet maalesef bazı annelerimiz çocuklarına çok bağımlılar. Bu durum çocuğun da bağımlı olmasını doğuruyor.Aynen canım hatta bazı cocuklar kendi basına oyun bile oynayamıyor çok gördüm ben yetişkine ihtiyaç duyuyorlar öyle büyüyen çocuklar özgür bsğımsız büyütmek en güzeli
Aynen öyle canım ben kendi çocuklugumdan hatırlıyorum kimseye ihtiyac duymazdım kendi basıma oynardım bazen diyorum eski büyüklerin çocuk yetiştirme tarzı iyi diye vallaEvet maalesef bazı annelerimiz çocuklarına çok bağımlılar. Bu durum çocuğun da bağımlı olmasını doğuruyor.
Ben de tek başıma oyun kurardım. Eğer yaşıtım arkadaşım gelirse onlarla oynardık. Bazı çocuklar annelerinin yemek yemesine dahi izin vermiyor. Gelip kaldırıyor. Çocuklarımıza herşeyi anlatmamız öğretmemiz lazım. Anlamaz çocuktur dememek lazım. Aslında herşeyi anlıyorlar.Aynen öyle canım ben kendi çocuklugumdan hatırlıyorum kimseye ihtiyac duymazdım kendi basıma oynardım bazen diyorum eski büyüklerin çocuk yetiştirme tarzı iyi diye valla
Kesinlikle öyle canım çocuklar bizden de zekiler herşeyi bizden önce anlıyorlar ama biz doğruyu göstermessek yanlısı yapmaya ısrar etmeye devam ediyorlar. Eşimin yeğeni öyle annesi yemek yerken bile rahat bırakmıyor kendi basına asla oynamıyor böyle şeyler görünce kendi çocugumda yapmıcam diye söz verdim kendime inşallah güzel yetiştiririz bebişlerimiziBen de tek başıma oyun kurardım. Eğer yaşıtım arkadaşım gelirse onlarla oynardık. Bazı çocuklar annelerinin yemek yemesine dahi izin vermiyor. Gelip kaldırıyor. Çocuklarımıza herşeyi anlatmamız öğretmemiz lazım. Anlamaz çocuktur dememek lazım. Aslında herşeyi anlıyorlar.
Nasıl alıştırırsak öyle gider canım. İnşallah istediğimiz gibi yetiştiririz :)Kesinlikle öyle canım çocuklar bizden de zekiler herşeyi bizden önce anlıyorlar ama biz doğruyu göstermessek yanlısı yapmaya ısrar etmeye devam ediyorlar. Eşimin yeğeni öyle annesi yemek yerken bile rahat bırakmıyor kendi basına asla oynamıyor böyle şeyler görünce kendi çocugumda yapmıcam diye söz verdim kendime inşallah güzel yetiştiririz bebişlerimizi
Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Canım oda yapamazsan bile koynunda yatırma. Çoookk iyi anlıyorum. İnsan kıyamıyor. Bağımız olsun diyor. Anne kokusunu alsın diyor. Birdaha bu zamanlarımı olacak diyor. Daha çok küçük diyor vs. Ama ona iyilik yerine kötülük yapıyoruz. Ben dersimi aldım. İki durumuda yaşadım. Ayırmak çocuk için en iyisi.Ya ben 2 yaşında anca yapabilirim odasını burdan tayinimiz çıkınca çok mu geç kalırım ayırmada o zaman
9 yıldır uğraşıyorum. Her gece aynı sorun. Benimle kim yatacak diyor. Konuştum olmadı kızdım olmadı. Küsüyor gidip yatıyor. Biz uykuya dalınca parmak ucunda gelip aramıza giriyor. Hayır yatağa da sığmıyoruz. Oramız buramız ağrıyor. O gitmeyince ya ben ya eşim gidiyor yataktan.Aynen canım demek istediğim buydu 6 yas baya uzun bir süre gerçekten zor alısıyorlar güvensiz oluyorlar bence burda en önemlisi kendine güveni olan çocuklar yetiştirmek ne güzel ikinci oğlun alısmamıs
İlk gebeligimden kalma seker olcum cihazim var, parmak delerek kan alip cihazdan bakiyorumNe güzel canım maşallah☺ Evde şeker ölçümünü kendin nasıl yapıypsun canım?
İnşallahNasıl alıştırırsak öyle gider canım. İnşallah istediğimiz gibi yetiştiririz :)
hadi ya baya zorlanmışsın psikologların önerileri oluyor onları izle istersen oda ayırma konusunda9 yıldır uğraşıyorum. Her gece aynı sorun. Benimle kim yatacak diyor. Konuştum olmadı kızdım olmadı. Küsüyor gidip yatıyor. Biz uykuya dalınca parmak ucunda gelip aramıza giriyor. Hayır yatağa da sığmıyoruz. Oramız buramız ağrıyor. O gitmeyince ya ben ya eşim gidiyor yataktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?