- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Aldık canım bunu hiç öyle bir yorum görmedim ama belki olabilir deneyip göreceğizCanım bebeklerde reflü çok oluyor. Alacaksan hem öne arkaya hemde sağa sola sallanan tip bak. Yada bebek doğduktan sonra al. Denersin en azından bebek rahat etmezse iade edersin. Öne arkaya olanlarda kusmalar çok olabiliyor. Tamamen bebeğe bağlı tabi. İlla olacak diye birşey yok ama alıpta kullanamamakta var
Yaa iyimiş nerden aldın peki cankmİlk gebeligimden kalma seker olcum cihazim var, parmak delerek kan alip cihazdan bakiyorum☺
Ne gibi yani ne olacak ki ? tetanoz acısından diyorsanız o bıçaklar çeliktir demir değil tetanoz riski oluşturmazKızlar bıçağın kenarı azcık parmağıma heldi kan oturdu gibi çok kanamadı birşey olmaz demi
Canım korkutmak istemedim herhangi bir problemin de olmayabilir. Sadece doktoruna danışmakta fayda var.Tadımlık yediğim şeyleri de keseyim bari şeker varsayarak
Allah yardımcın olsun ...Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Ha tamam normal bıçak işte canım ya tedirgin oldumdaNe gibi yani ne olacak ki ? tetanoz acısından diyorsanız o bıçaklar çeliktir demir değil tetanoz riski oluşturmaz
Eczanelerde satiliyor, zaten seker olcumu yaptırdığında eger tespit edilirse endokrin doktoru yönlendirir zaten merak etme. Benim ilk gebeligimde ciktigi icin doktorumla bu genelikte erken olcumlere baslayalim dedik. Yukleme yaptirmayacagim o sebeple, kendim olcuyorum duzenli zaten.Yaa iyimiş nerden aldın peki cankm
Bende 2 yasina gelene kadar bizim odamizda kendi yataginda yatar diye dusunuyodum yanlismi dusunmusumBen direkt oda yapıcam ve yatağıma alıstırıcam. Çocuk gelişimciyim ben böyle odayı baştan ayırmadıkları için çok sorun yaşayan velilerim oldu 4 yasına kadar annesini bırakamadılar o yuzden ben ayırıcam. Zaten odasında kanepe olucak gerekirse ben orada uyucam ilk zamanlar alısana kadar sonrası rahat olur en azından
Amiin insallah cok cicilerKızımın ilk cicilerini aldım kızlar. Allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2600838
Koynumda yatıramam zaten çok deli yatiyorum ezerim çocuğu 23. haftaya girdim hala sabah karnımın üstüne yatmış uyanıyorumCanım oda yapamazsan bile koynunda yatırma. Çoookk iyi anlıyorum. İnsan kıyamıyor. Bağımız olsun diyor. Anne kokusunu alsın diyor. Birdaha bu zamanlarımı olacak diyor. Daha çok küçük diyor vs. Ama ona iyilik yerine kötülük yapıyoruz. Ben dersimi aldım. İki durumuda yaşadım. Ayırmak çocuk için en iyisi.
Canım bende yaptırmayı düşünmüyorum şeker testini o yuzden bende mi alsam dedim kendim ölçerim pahalı birşey mi bu aletEczanelerde satiliyor, zaten seker olcumu yaptırdığında eger tespit edilirse endokrin doktoru yönlendirir zaten merak etme. Benim ilk gebeligimde ciktigi icin doktorumla bu genelikte erken olcumlere baslayalim dedik. Yukleme yaptirmayacagim o sebeple, kendim olcuyorum duzenli zaten.
Odası varsa bence riske girme ayır derim 2 yasından sonra ayırırım diyenler genelde çok zorlanıyor alısıyolar anneyle uyumayaBende 2 yasina gelene kadar bizim odamizda kendi yataginda yatar diye dusunuyodum yanlismi dusunmusum
İki yaş odayı ayırmak için geç bi süre gibi. Doğal ebeveynlik adlı bi kitap okudum kitapta içgüdüsel hareket etmeyi savunuyor. Bebeğiniz ağladğında kendini ifade edecek duruma gelene kadar genellikle kucağınıza almaktan çekinmeyin sarılın diyor. Yani çocuğu tanı ona göre hareket et diyo kısaca. Şuan ne desek büyük konuşmuş olıyoruz aslında :)Bende 2 yasina gelene kadar bizim odamizda kendi yataginda yatar diye dusunuyodum yanlismi dusunmusum
Bizede cocuk gelisim hocamiz cok kati bisekilde ayri oda ve bir suru kurallar soylemisti. Ve bebegi oldu dedigi tek cumle soyledigim herseyi unutunHer çocukta aynı olmuyor canım benim tanıdığım var çalısmıyor bütğn gün birlikteler ama annesinden ayrı yatamıyor 3 yasında. Zaten odayı ayırınca bebeği terketmiş olmuyosunuzki bu saçma geliyo bana gerekirse ben onun odasında kalıcam bunu göze aldım çalıstıgım yerdeki psikoloğumuzda böyle söylemişti ☺
Mutlaka uygulamada farklılıklar olur tabi ama ben kararlılıkl uygulamak istiyorum bakalım hayırlısıBizede cocuk gelisim hocamiz cok kati bisekilde ayri oda ve bir suru kurallar soylemisti. Ve bebegi oldu dedigi tek cumle soyledigim herseyi unutunpratikte heersey cok farkli bende okul oncesi ogretmeniyim ama kizim 2 yasinda ayri oda yapmadim henuz bana hala kucuk geliyor. Simdi kardesi olacak onu ayri odaya atmis gibi hissetmesini istemiyorum. Kardese alisana kadar bu sekilde ayarlayacagim. Kizim cok ankayisli simdiden aciklamalarimi dinlemesi peki anne demesi cok hosuma gidiyor. Her neyse herkesin uygulama yontemi farkli oluyor. Ne kadar egitim alsakta
Valla ben odama yatak almıcagım için mecbur odasında uyucak odasıda dibim zaten mecbur odasına ve yatagına alısmak durumunda yapıcak bişey yok odasında kanepe var ben orada olucam gerekirse hep odam küçük zaten istesemde yatak alıp koyamam benKızlar yanımda yatırmam hemen ayırırım kendi kendine oynasın uyusun öle alıştırmam diyen anneler çocuk doğduktan sonra da yazarmısınızher çocuk karakteriyle doğuyor emin olun hiçbirşey kitaplarda yazdığı gibi kurallar kaidelerle yürümüyor zaman sabır emek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?