2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aldık canım bunu hiç öyle bir yorum görmedim ama belki olabilir deneyip göreceğiz

Kızlar bıçağın kenarı azcık parmağıma heldi kan oturdu gibi çok kanamadı birşey olmaz demi

Allah yardımcın olsun ...

Yaa iyimiş nerden aldın peki cankm
Eczanelerde satiliyor, zaten seker olcumu yaptırdığında eger tespit edilirse endokrin doktoru yönlendirir zaten merak etme. Benim ilk gebeligimde ciktigi icin doktorumla bu genelikte erken olcumlere baslayalim dedik. Yukleme yaptirmayacagim o sebeple, kendim olcuyorum duzenli zaten.

Bende 2 yasina gelene kadar bizim odamizda kendi yataginda yatar diye dusunuyodum yanlismi dusunmusum

Koynumda yatıramam zaten çok deli yatiyorum ezerim çocuğu 23. haftaya girdim hala sabah karnımın üstüne yatmış uyanıyorum

Herkese hayırlı geceler. Kabızlığı olan arkadaşlar, aç karna 1 bardak sıcak su içine yarım limon sıkı o içmek çok iyi geliyor. Sonrasında yarım saat bi şey yememeli ve hareketli olmalı. Gebelikte hergün yapmanın bi sakıncası var mı bilemem ama acil olarak faydası oluyor. Bir de sabah aç karna uzun yürüyüşler suyu ihmal etmemek günde 2-3 litre metabolizmayı hızlandırıyor.

Canım bende yaptırmayı düşünmüyorum şeker testini o yuzden bende mi alsam dedim kendim ölçerim pahalı birşey mi bu alet

Bende 2 yasina gelene kadar bizim odamizda kendi yataginda yatar diye dusunuyodum yanlismi dusunmusum
İki yaş odayı ayırmak için geç bi süre gibi. Doğal ebeveynlik adlı bi kitap okudum kitapta içgüdüsel hareket etmeyi savunuyor. Bebeğiniz ağladğında kendini ifade edecek duruma gelene kadar genellikle kucağınıza almaktan çekinmeyin sarılın diyor. Yani çocuğu tanı ona göre hareket et diyo kısaca. Şuan ne desek büyük konuşmuş olıyoruz aslında :)

Bizede cocuk gelisim hocamiz cok kati bisekilde ayri oda ve bir suru kurallar soylemisti. Ve bebegi oldu dedigi tek cumle soyledigim herseyi unutun pratikte heersey cok farkli bende okul oncesi ogretmeniyim ama kizim 2 yasinda ayri oda yapmadim henuz bana hala kucuk geliyor. Simdi kardesi olacak onu ayri odaya atmis gibi hissetmesini istemiyorum. Kardese alisana kadar bu sekilde ayarlayacagim. Kizim cok ankayisli simdiden aciklamalarimi dinlemesi peki anne demesi cok hosuma gidiyor. Her neyse herkesin uygulama yontemi farkli oluyor. Ne kadar egitim alsakta

Kızlar yanımda yatırmam hemen ayırırım kendi kendine oynasın uyusun öle alıştırmam diyen anneler çocuk doğduktan sonra da yazarmısınız her çocuk karakteriyle doğuyor emin olun hiçbirşey kitaplarda yazdığı gibi kurallar kaidelerle yürümüyor zaman sabır emek

Mutlaka uygulamada farklılıklar olur tabi ama ben kararlılıkl uygulamak istiyorum bakalım hayırlısıkeşke kardeşten önce ayırsaydın bebiş gelince zor olmazmı

Valla ben odama yatak almıcagım için mecbur odasında uyucak odasıda dibim zaten mecbur odasına ve yatagına alısmak durumunda yapıcak bişey yok odasında kanepe var ben orada olucam gerekirse hep odam küçük zaten istesemde yatak alıp koyamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…