2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mutlaka uygulamada farklılıklar olur tabi ama ben kararlılıkl uygulamak istiyorum bakalım hayırlısıkeşke kardeşten önce ayırsaydın bebiş gelince zor olmazmı☺
suan evimde degilim 1 bucuk aydir memleketteyim ve belki daha kalma durumum var. Eve gecince duzen oturturum insallah yani oyle umit ediyorum. Kararli olmak guzel ama ilk zamanlar ayirmak bana gore degil acikcasi diyorumki kendi kendime bunlar ileride ergen olacak zaten istesekte odalarindan cikmiyo tum ergenler gibi simdiden tadini cikariyorum birlikteligin iste

Bana gore ayni oda da kendi yataginda yatmasida ayirmak. Hatta soyle ben yanima yatmasini istedigimde bile 2 dk durup kendi yatagima gidecegim anne deyip geciyordu. Bebekken ayirmak bana gore degil ben yapamam surekli kontrol nefesini dinliyo insan ya uyutup odadan cikinca bile geri donuyo bir daha kontrol ediyo. Dusunuyorum ayri odada ben ayri odada uyuyamam ki uyku tutmaz

Odası varsa bence riske girme ayır derim 2 yasından sonra ayırırım diyenler genelde çok zorlanıyor alısıyolar anneyle uyumaya
Suan icin ablasinin odasi var ama dogum sonrasi tasinicaz insallah ozaman ayri bir odasi olmus oluyo

Ya iste ben ikinci kez anne oluyorum ama ilkinde yanliz buyuttugum icin birbirimize destek oluyoduk ayni odada yatarak hatta ayni yatakda
5yasinda ayri odasi oldu ama yalniz yatmadi 8 yasinda yalniz yatmaya basladi oda haftasonlari benimle yatma sartiyla idi
Simdi bu bebisde biraz farkli olucak sanirim

Ne guzel ozetlemisin durumu

Bu saat oldu uyumadim kizim atesleniyor 2 gundur ikimizde grip olduk ama cocuklar agir geciriyor

Geçmiş olsun benimde 4 yaşında kızım var rahatlatıcı calpol vs verseydiniz sabaha bişey kalmadı doktor için
Tesekkur ederim.. Verdim etki etmesini bekliyorum. Uyurken iyidi vermedim ates dusurucu gece de boyle oldu.

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim bu zor günleri atlatıp sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin... Amin.

Herkesin kendi kararı tabiki canım nasıl yetiştirebilsek öyle olur ve öyle gider bazı seylerin temeli beneklikten atılıyor ama onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…