Mutlaka uygulamada farklılıklar olur tabi ama ben kararlılıkl uygulamak istiyorum bakalım hayırlısıkeşke kardeşten önce ayırsaydın bebiş gelince zor olmazmı☺
suan evimde degilim 1 bucuk aydir memleketteyim ve belki daha kalma durumum var. Eve gecince duzen oturturum insallah yani oyle umit ediyorum. Kararli olmak guzel ama ilk zamanlar ayirmak bana gore degil acikcasi diyorumki kendi kendime bunlar ileride ergen olacak zaten istesekte odalarindan cikmiyo tum ergenler gibi simdiden tadini cikariyorum birlikteligin iste
Bana gore ayni oda da kendi yataginda yatmasida ayirmak. Hatta soyle ben yanima yatmasini istedigimde bile 2 dk durup kendi yatagima gidecegim anne deyip geciyordu. Bebekken ayirmak bana gore degil ben yapamam surekli kontrol nefesini dinliyo insan ya uyutup odadan cikinca bile geri donuyo bir daha kontrol ediyo. Dusunuyorum ayri odada ben ayri odada uyuyamam ki uyku tutmaz
İki yaş odayı ayırmak için geç bi süre gibi. Doğal ebeveynlik adlı bi kitap okudum kitapta içgüdüsel hareket etmeyi savunuyor. Bebeğiniz ağladğında kendini ifade edecek duruma gelene kadar genellikle kucağınıza almaktan çekinmeyin sarılın diyor. Yani çocuğu tanı ona göre hareket et diyo kısaca. Şuan ne desek büyük konuşmuş olıyoruz aslında :)
Ya iste ben ikinci kez anne oluyorum ama ilkinde yanliz buyuttugum icin birbirimize destek oluyoduk ayni odada yatarak hatta ayni yatakda
5yasinda ayri odasi oldu ama yalniz yatmadi 8 yasinda yalniz yatmaya basladi oda haftasonlari benimle yatma sartiyla idi
Simdi bu bebisde biraz farkli olucak sanirim
Kızlar yanımda yatırmam hemen ayırırım kendi kendine oynasın uyusun öle alıştırmam diyen anneler çocuk doğduktan sonra da yazarmısınız her çocuk karakteriyle doğuyor emin olun hiçbirşey kitaplarda yazdığı gibi kurallar kaidelerle yürümüyor zaman sabır emek
Merhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
suan evimde degilim 1 bucuk aydir memleketteyim ve belki daha kalma durumum var. Eve gecince duzen oturturum insallah yani oyle umit ediyorum. Kararli olmak guzel ama ilk zamanlar ayirmak bana gore degil acikcasi☺ diyorumki kendi kendime bunlar ileride ergen olacak zaten istesekte odalarindan cikmiyo tum ergenler gibi simdiden tadini cikariyorum birlikteligin iste