2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Beş yaş biraz fazla sanki oda ayırmak için ama insan şartlara göre hareket ediyor bazen. Benim yatak odamda yerim yok mesela zaten 6-8 aya kadar anne yanı sonra ayrı bi oda düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterir

Benimki dün gece çıldırdı içeride vura vura gıdıklanıyorum artık bunun 8,9. ayı nasıl oluyor düşünemedim
Canım ben de sana yazcaktım günlerimiz yakın diye:) geceleri mesela soluma yan yatıyorum yattığım yerde de yanlarda yani hareketlerini hissediyorum sürekli vuruyo acaba üstüne mi yattım diyorum düz de yatamıyorum sürekli uyanık sanki ve sağolsun bende uyanığım oluyo mu öyle sende de yatınca nerde hissediyosun

Ben de öğlen eve giderken bakayım bim'e tabi bir şey kaldıysa. Sabah işe gitmek için gözümü zor açarken millet burda da sıraya girmişti yağmalamışlardır çoktan

Genelde ilk çocuk galiba arkadaslar sizlerin,daha doğmadan oda ayırmayı dusundugunuze göre dogdugunda duyduğunuz o koku ve annelik hissiyle çok daha başka biri olacaksınız çünkü yavrunuzla birlikte bir de anne doguracaksiniz, o kitapları ben de çok okudum ama inanın annelik okumakla hissedilip yasanabilen birşey değil o nedenle kesin konuşmamak lazm

canım ALLAH güç kuvet sabır versin. hakkında hayırlısı olsun. senin sağlığın iyi olsun elimden dua dan başka bişey gelse keşke

küvet kova ve maşrapa aldım bir ağız mendili bişey kalmamış ama çanta vardı beğenemedim taşıma çantası kaliteli duruyordu pierre cardin ama puset varsa gerek yok bence onada benim kızımdan kalma krem tüllü bişeyim var onu kullanrım. ebebekte uygun bir travel sistem araba düşünüyorum onda taşşıma için puset var oto koltuğu görevide görüyor

Yırtılmaları da hep o tepikler yapıyormuş işte
Deme ya
Aynen yattığım yöne çok vuruyor benim de diğer tarafa dönüyorum, bazen dönmüyorum inatlaşıp Dün artık baktım durmayacak tuvalete gittim koridorda hızlı hızlı yürüdüm biraz daha hafif vurdu o zaman

İnternette okuduğuma göre biz hareket halindeyken içinde bulundukları sıvı hareket ettikçe uyuyolarmış yatınca sakinleşiyo uyanıyolarmış kalkıp yürümeyi bende düşünüyorumda gece mecalim olmuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…