2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anne bebek çantası aldım pier cardinin di, alt açma bezi yastıklı yumusacık çok güzeldi birde ağız mendili millet kapış kapıştı valla kavga etti birksç tanesi
Ahahha çok iyi ya güzel günlerde kullanın inşallah Ben çanta almadım ya bi tane kendi sırt çantam ver deri siyah onu kullanırım diye düşündüm ama inşallah yeterli olur ebatı

Kitaplar tabi ki anneliği öğretemez ki. Sadece bazı öneriler var ve acemilik için ‘bazı’ şeyler yön verici olabiliyor:) zaten bebekle olan bağ içgüdüsel olacak. İlk çocukta olsa ikinci de olsa hepsinde ayrı tecrübedir bence annelik

Bizim buranın yaş ortalaması yüksek ondan kalmış herhalde bir şeyler
Çanta, alt açma seti, ağız mendili, body bir de nevresim takımı aldım ben de. Nevresim takımı baya büyük çıktı ama beşikten ziyade çocuk yatağı için daha uygun gibi.
Yalnız bizim insanımızda harbi sıkıntı var ya parçalamışlar resmen her şeyi. Yanımda bir teyze var ağız mendilinin poşetini açtı çıkardı hepsini, hadi açtın birine baktın diğerleri de aynı işte döktü hepsini bıraktı. Sonra gitti alt açma setini aldı bu ne diye görevliye sordu cevabı alınca aman benlik değil dedi ona rağmen çıkardı poşetinden onu da öylece bıraktı diyecektim teyze bak şurdaki ücra köşede ellemediğin bir şeyler kaldı

Odamda yer yok istesemde odama alamıyorum o yuzden macburum zaten hemde öyle olması daha iyi geliyor bana ilerisi için.

Gri çantalar iyi değildi canım ama ben pier cardinin çantasından aldım o güzeldi

Aynen zaten uyurken her türlü ayrı kalıyoruz bebekle ama uyanıkken zaten hep yanımda olucak anne bebek bağı öyle hemen bozulabilecek bir bağ değil

Kızlar ben indirimden reflü yatağı sipariş etmiştim kiraz çekirdekli olanlardan sevi bebenin. Geldi ama iç süngerleri felaket kokuyo dışındaki kılıfları yıkadım onlar iyi ama içini güneşte havalandırmama rağmen bana mısın demedi ne yapabilirim bu kokunun gitmesi için :/

Saglik ocagi kan almıştı kanim cok dusuk çıkmış dr ilaçla olacak gibi degil serum yazalim dedi maltofer kullaniyordum bi ise yaramamış

Tabi ki bazı şeyleri öğretir kitaplar mesela aynı şekilde çocuk doktorlarini ve pedagoglarini takip etmek de onemli ancak bahsettiğim şeyler akışa bırakarak yaşayarak gorebileceklerimiz. Mesela bazı çocuklar anne sütü almaz/alamaz biberonla beslenir, gece fazla uyanmaz, gaz sorunu yoktur, beşiğinde rahatça uyur ama bazı çocuklar anne sütü alır belki saat başı kaldırır bu yüzden anne süt vermek için gece sürekli kalkıp odasına gitmek zorunda olduğunda kendi uyku kalitesi düşeceği icin tahammul seviyesi ve fiziksel gücü de hatta sütü de azalabilir, yakininda bir beşikte yatırması bu yüzden daha iyi olabilir, yani bu konular anne , bebek ve yasanilack her süreç için çok ayrı ve özeldir bu yüzden genellemeye varılması zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…