- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Herkesin serüveni ayrı olabilirOdamda yer yok istesemde odama alamıyorum o yuzden macburum zaten hemde öyle olması daha iyi geliyor bana ilerisi için.
Ben özele gidip 350 lira verdim de ne oldu sanki aynıı seninki gibiydi canım şans işte ne resim ne video. Siyah beyaz normal kontrol eder gibi. Çok şükür miniklerim iyiler en önemlisi bu ama çok heyecanla gitmiştik. Burda çok yüksek fiyatlara giden arkadaşlar oldu acaba ücreti az alıyor diye mi böyle yapıyor dedim bence adamın rahatlığı. Kızımın sırtı dönüktü hadi onu anlarım da oğlanın yüzü açıktı hiç yormadı doktorDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, ben de yaptırdım üniversite hastanesinde cihaz siyahbeyazdi ve yuzunu hiç göremedim kafatasına vs baktı tabi ama sizlerd e görüntü nasıldı ultrason çıktısı da verilmedi bana
Devlete bağlı yerlerde renkli resim vermiyorlarmıs sanırım öyle duydum benDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, ben de yaptırdım üniversite hastanesinde cihaz siyahbeyazdi ve yuzunu hiç göremedim kafatasına vs baktı tabi ama sizlerd e görüntü nasıldı ultrason çıktısı da verilmedi bana
Vermeleri lazım ne saçma bende gitmeden mutlaka sorucamBen özele gidip 350 lira verdim de ne oldu sanki aynıı seninki gibiydi canım şans işte ne resim ne video. Siyah beyaz normal kontrol eder gibi. Çok şükür miniklerim iyiler en önemlisi bu ama çok heyecanla gitmiştik. Burda çok yüksek fiyatlara giden arkadaşlar oldu acaba ücreti az alıyor diye mi böyle yapıyor dedim bence adamın rahatlığı. Kızımın sırtı dönüktü hadi onu anlarım da oğlanın yüzü açıktı hiç yormadı doktor
Maşallah, evet en önemlisi sağlıklı olmaları ben de hocaya 160 TL ödeme yaptım aslında ama fazla birşey sormadım o da söylemedi, merak ettm herkesin farklı mi diyeBen özele gidip 350 lira verdim de ne oldu sanki aynıı seninki gibiydi canım şans işte ne resim ne video. Siyah beyaz normal kontrol eder gibi. Çok şükür miniklerim iyiler en önemlisi bu ama çok heyecanla gitmiştik. Burda çok yüksek fiyatlara giden arkadaşlar oldu acaba ücreti az alıyor diye mi böyle yapıyor dedim bence adamın rahatlığı. Kızımın sırtı dönüktü hadi onu anlarım da oğlanın yüzü açıktı hiç yormadı doktor
Rapor verdiler ama degilmiBen özele gidip 350 lira verdim de ne oldu sanki aynıı seninki gibiydi canım şans işte ne resim ne video. Siyah beyaz normal kontrol eder gibi. Çok şükür miniklerim iyiler en önemlisi bu ama çok heyecanla gitmiştik. Burda çok yüksek fiyatlara giden arkadaşlar oldu acaba ücreti az alıyor diye mi böyle yapıyor dedim bence adamın rahatlığı. Kızımın sırtı dönüktü hadi onu anlarım da oğlanın yüzü açıktı hiç yormadı doktor
Evet bence de verseler iyiydi hatta çıktım geri döndüm unuttum diye , sordum ultrason görüntüsü vermediniz dedm , sekreter vermiyorz zaten dediVermeleri lazım ne saçma bende gitmeden mutlaka sorucam
Kız dönmüyor oğlan net değil zaten İkizlerde çok zor dedi bitirdiVermeleri lazım ne saçma bende gitmeden mutlaka sorucam
Biz aldık birkaç tane renkli yüz fotoğrafı detaylı ultrasonun en güzel yanı :)Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, ben de yaptırdım üniversite hastanesinde cihaz siyahbeyazdi ve yuzunu hiç göremedim kafatasına vs baktı tabi ama sizlerd e görüntü nasıldı ultrason çıktısı da verilmedi bana
Devlet Hastanesi'nde vermişlerdi normal kontrolde ama bunda vermedi universiteDevlete bağlı yerlerde renkli resim vermiyorlarmıs sanırım öyle duydum ben
Çok şükür onu verdi. Babasının hayrına yapıyor gibi tavrı vardı.Rapor verdiler ama degilmi
Ne güzelBiz aldık birkaç tane renkli yüz fotoğrafı detaylı ultrasonun en güzel yanı :)
uğraşmak istememiş o doktor en sinir olduğum tip. bizim de sırtı dönüktü doktor dönene kadar uğraştı hızlıca sağa dön sola dön diye diye çevirdiKız dönmüyor oğlan net değil zaten İkizlerde çok zor dedi bitirdiçok sinir oldum yaşadığım yerde tek özel o var sanırım bundandır tavrı. Seçecek yoktu olsa gitmezdim. Kendi doktorum 15.haftada cinsiyet söylediği gün renkli vermişti. Haftaya ondan isteyeceğim.
Bende salı günü girdim canım özelde yaptırdım görüntü siyah beyazdı ama en son yüzünü renkli olarak gösterdi bana gerçi elleriyle kapamıştı yüzünü ne kadar uğraştıysak çekmedi ellerini ama yan profilden birazcık görebildik cd verdi bide her hastane farklı oluyo diğer oğlumda resim olarakda vermişlerdi meselaDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, ben de yaptırdım üniversite hastanesinde cihaz siyahbeyazdi ve yuzunu hiç göremedim kafatasına vs baktı tabi ama sizlerd e görüntü nasıldı ultrason çıktısı da verilmedi bana
evet 350 tl verdikNe güzelozelmiydi sizin
Gri çantalar iyi değildi canım ama ben pier cardinin çantasından aldım o güzeldi☺
Ben özele gidip 350 lira verdim de ne oldu sanki aynıı seninki gibiydi canım şans işte ne resim ne video. Siyah beyaz normal kontrol eder gibi. Çok şükür miniklerim iyiler en önemlisi bu ama çok heyecanla gitmiştik. Burda çok yüksek fiyatlara giden arkadaşlar oldu acaba ücreti az alıyor diye mi böyle yapıyor dedim bence adamın rahatlığı. Kızımın sırtı dönüktü hadi onu anlarım da oğlanın yüzü açıktı hiç yormadı doktor
yuh ne biçim bi doktor bu böyleBen tam 600 tl verdim.. Dank dıye yuzume tansıyonun var erken dogum yaparsın dedı.. Cok sısmansın zayıfla dedı.. Yaptırmıs oldugunuz testler ıkılı uclu tarama yanlıs cıkabiliyor, Amiyosentez rısklı Kandan dna ya baktırmadıgınız surece Down sendromu var mı yokmu emın olamazsınız dedi , Bebegımın Yuzune 2 dakıka bakmıstır bana benzemedıgı kesın dedım ustune bunu tartısıp duruyorlar bıze zaman kaybettiriyorlar o resım yerıne bebege daha cok zaman ayırmalıyız dedı Bebegın resımlerınıde yazdıgı raporun arkasında A4e basılı halde... cd var ama o gunu hatırlattıgı ıcın hıc bakmadık.. Sıyah beyaz goruntulerden ne anlayacagız ki Muayene 30 dakıka tum sorularla birlikte olsa gecen zaman..
Doktoruma gıttım boyle boyle soyledı dıye.. Oda senı 5 dakıka gormus bırının degerlendırmelerı degıl, senı 9 ay takıp edecek benı mı dınleyeceksın takma takıpte olucaz dedı Sagolsun rahatlattı benı..
Sizin ne kadardı özel fiyatı, ne güzel o kadar da gorebilmissiniz yineBende salı günü girdim canım özelde yaptırdım görüntü siyah beyazdı ama en son yüzünü renkli olarak gösterdi bana gerçi elleriyle kapamıştı yüzünü ne kadar uğraştıysak çekmedi ellerini ama yan profilden birazcık görebildik cd verdi bide her hastane farklı oluyo diğer oğlumda resim olarakda vermişlerdi mesela
Pes yani dövseymiş bideBen tam 600 tl verdim.. Dank dıye yuzume tansıyonun var erken dogum yaparsın dedı.. Cok sısmansın zayıfla dedı.. Yaptırmıs oldugunuz testler ıkılı uclu tarama yanlıs cıkabiliyor, Amiyosentez rısklı Kandan dna ya baktırmadıgınız surece Down sendromu var mı yokmu emın olamazsınız dedi , Bebegımın Yuzune 2 dakıka bakmıstır bana benzemedıgı kesın dedım ustune bunu tartısıp duruyorlar bıze zaman kaybettiriyorlar o resım yerıne bebege daha cok zaman ayırmalıyız dedı Bebegın resımlerınıde yazdıgı raporun arkasında A4e basılı halde... cd var ama o gunu hatırlattıgı ıcın hıc bakmadık.. Sıyah beyaz goruntulerden ne anlayacagız ki Muayene 30 dakıka tum sorularla birlikte olsa gecen zaman..
Doktoruma gıttım boyle boyle soyledı dıye.. Oda senı 5 dakıka gormus bırının degerlendırmelerı degıl, senı 9 ay takıp edecek benı mı dınleyeceksın takma takıpte olucaz dedı Sagolsun rahatlattı benı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?