2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

uğraşmak istememiş o doktor en sinir olduğum tip. bizim de sırtı dönüktü doktor dönene kadar uğraştı hızlıca sağa dön sola dön diye diye çevirdi
Teyyy ne sağı ne solu 25 dakika yürüttü eşimi ben sakinleştirdim. Kızın ekosunu ilkinde çekemedi onda da uğraşmadı iki hafta sonra tekrar gel dedi gittik poposunu dikmiş bize aleti koydu popoyu gördük bir saniye geçmedi geri aldı aleti git yürü canım çıkıyordu az daha masaya yattığım da kalbim duracak gibiydi neyse hanımefendi dönmüştü onunda kalbi uçacak gibi atıyordu baktı tam yine sırtını döndü. Sıfır çaba üstelik oğlanın yüzünü gördüm ya dönüktü deli etti.

Eko dediginiz kalp atışı dinleme şeklinde olan mı

yuh ne biçim bi doktor bu böyle

ya sormayın boyle dedıklerı andan ıtıbaren tansıyonum 16lardan dusmedı Doktorumla konusana kadar... kendıme gelemedım Hala korktukca tansıyonum etkileniyor daha 23 haftada birine denırmı boyle

Pes yani dövseymiş bide

Bide az para vermedık..Bıdısına dıdısına herseyıne bakar dıye bekledım ama... Allah ıyılık ınsanlık versin doktoruna da ...

Bu benim gittiğim normalde seninki gibi gidenler hiç memnun değildi milleti ağlatıp yolluyormuş. Biz birazda olumsuz bir şey demesinde ne olursa olsun moduna girmişdik gitmeden. Perinatologlar böyle oluyormuş net. Ben kadın doğumcuma ona gitmek istemiyorum gidenler çok kötü çıkıyormuş dedim çoğu öyle bizim gibi değiller onlar mecbur öyle söylemek zorunda demişti de söyleme tarzı önemli yine söyle az karşındakini de düşünerek söyle.

Eko dediginiz kalp atışı dinleme şeklinde olan mı
Kalbine ayrıntılı baktı canım bütün damarlara ses açmadı. Kalbi ayrıntılı inceledi damar sayısına, kalınlığına, gittiği yerde tıkanıklık olup olmadığına, delik var mı bunlara ayrıntılı bakılıyor.

Evet soyle duydugun zaman fazla gibi geliyo
Ama baba sevgisini dogustan almayan bir cocugu kurallara uymak icin odasini ayirmak pek dogru olmucakti
Iste bazen sartlara gore hareket etmek zorunda kaliyoruz anne yuregi bu hic bir kitaba yaziya kulak asmiyo
Cocuk zaten dogusta terk edilmis bende zalimce oda ayirma cabasiyla terk edilmis yalniz cocuk psikolojsini yasasin istemedim
Allah kimseye yasatmasin
Bana yapilan herseyi bi kenara birakabilirim ama evladina sevgi gostermekden aciz bir insani Allaha havale ediyorum
Eskilere dondum bir anda kusura bakma canim
Buda hormonsal bi durum sanirim

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, aminn

Ben de aynı şeyden bahsediyorum ama detaylı yazmadığım için tam anltamadım sanırım

Estağfirullah siz hem annelik hem babalık yapmışsınız. Üzüldüm size eskileri hatırlattığım için.. Rabbim size kolaylığnı güzellikleri yaşatsın inşaallah. Çocuğa küçüklükte verilen sevgi zaten ileriki yaşlarını etkiliyor bebeklikte bile yapılan şeyler ergenliği tetikliyor

Bu insanlar niye bu kadar merhametsiz Rabbim doktorun hayırlısına düşürsüm valla. Hayır ikili üçlü testi insan önemsemese de psikolojisini bozup kafaya taktırıyolar Allah ıslah etsin doktoru. Sen böyle stres yapma ama şimdi kendi doktorun doğruyu söylemiş bişey olsa oda uyarırdı seni zaten

Kaçıncı haftada yaptırdınız?

Hicte zorunda degıller oyle konusmanın, Hamile bir kadını ağlatmak hemde ... Bebeğin durumunu acıklarken annenın psıkolojılerını cok onemsemeliler..Ben ondan sonra cok takıntılı hale geldım Tansıyon aletıyle yasıyorum ınanın..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, aminn

Amin canım ınşallah

aynen oyle DNA testi ile %1 yada %2 yanılma payı oluyormus.. Dıger ıkılı yada uclu testlerde %20 yada %30 gıbı bı rakam soyledı Belkı daha fazla Amıyosentez de dusuk oldugu ıcın rısklıymıs... Keske ucuzlasa da herkes yaptırsa ama yaptırmak gerekli diye ustune basa basa en uzun bu konuyu anlattı.. Umut taciri olmak ne kötü..

Benım doktorum da normalde DNA Testi öneriyoruz ama maddi durumunz uygun olmadıgını bıldıgımden ikili yapacagım eğer risk içeren bir durum olursa o zaman mutlaka yapalım dedı.. Ki Allah a sukur gerek gormedı..

Kızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.

Bencede canım bazılarınında işine gelmiyor cidden

İkili yapmamıs mıydın sen canım

Ya Allahın verdiği oda olsada yapabilcek bişeyimiz yok ki. Sen sıkma canını ciddi bişey yok demekki yoksa ne olursa olsun doktorunda seni teşvik ederdi.
doktorlaea da araştırıp gitmek lazım valla insanı herşeyden soğutuyolar bide hamilelik hormonlarımız tavan

Ay ben de sağa sola yattığımda yanlardan vuruyor. Dün de midemin yan tarafından vurdu birkaç kere. Çok büyüdüler maşallah kuzucuklara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…