2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İkili yapmamıs mıydın sen canım

Ben ikili yaptırdım Temiz cıktıgını soyledı Doktorum, Doktoruma da guvendıgım ıcın ıcım rahat..

Aynen oyle Baktım doktor ıyı bı doktor olmasa alanında gıtmezdım .. Doktor olmus ama adam olamamıs..

Neden yaptır demişki ikili bir daha anlamadım bende yaptırdım güvendim yani

Ben Ankarada özelde yaptırdım Dr.Sinan Tan çok memnun kaldım eğer hala ayrıntılı yaptırmamış olan varsa tavsiye ederim. Hem 45 dk kadar ayrıntısıyla inceledi hem de bir yandan bize açıkladı. Yani öyle kendi kendine bakıp kapatmadı. 390 TL verdik. CD ve renkli fotoğrafta verdi hatta görüntü almak için 10 dk uğraştı sağolsun.

Ne kadar düşüncesizce konuşmuş.. Benim doktorum da kesin konuşamam bazen göremediğimiz şeyler olabiliyor dedi. Ama gördüğüm bir sıkıntı yok gerisini Allah'a bırakacağız dedi. Üslup çok önemli.

Bazı özel hastanelerde doktorlaar bilerek riskli diyormuş ki diğer testleri de yaptırıp hastaneye para kazandırsın..

Benim ayrıntılı doktoru da ayrı garipti. Önce dakikalarca oğlunu anlattı. Oğlum şöyle oğlum böyle. Bir de yandaki hemşire verdikçe gazı doktor bey oğlunuz çok tatlı diye adam coştukça coştu. Başlıycam oğluna şimdi benim çocukta bir sıkıntı var mı onu anlat diye dalacaktım adama. Sonra oğluş muhabbeti bitti üniversite yıllarına geçti TUS sınavını falan anlattı bizim kızı mı ayrıntılı inceledik doktorun geçmişini mi anlamadım
2 fotoğraf, cd'de de 2-3 saniyelik 5-6 video verdi. Bir de rapor işte ama bizim kızın ölçülerinin yerine oğluşununkini yazmış olabilir beklerim o manyaktan

Ay buda ayrı bi gıcıklık ya. Keşke yüzüne söyleseydiniz hem vaktinizi çalmış hem zihninizi boşa yormış

Bebek hareketlerini göbek deliğinin 3-4cm yukarısında hisseden var mı ? Mideye doğru yani
Ben bazen hissediyorum.
Para için yapıyorlar, bazı doktorların insanlıktan nasibi olmadığını düşünüyorum malesef
Kızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.
Bence değildir cnm. Ultrasonun kalitesiyle alakalı. Benim dr'um da siyah beyazken inceliyor kontrol ediyor, sonra biz görelim diye renkli açıyor, bize gösterip resim veriyor.
Bazı özel hastanelerde doktorlaar bilerek riskli diyormuş ki diğer testleri de yaptırıp hastaneye para kazandırsın..
Biz şahit olduk cnm, ablamın bebeğinin kontrolünde dr denilen şahıs para koparmak için neler neler demiş. Kaç binler harcadılar, kaç doktora gittiler, nifty vs yaptırdılar, sonucun temiz olduğu doğumdan önce belli olmuştu. Ama maşallah çok da sağlıklı yeğenim.

Ya kızlar aksilik ya şekerli şeylere çok düşkün oldum. Kızıyorum kendime. Ne yapsam ya yoksa şekerim mi var benim. Yükleme yapmadan kandan bakınca şeker çıkmıyor ama bilemiyorum...

Karnımın içinden aşırı acı var taaaaa kasiklarimdan başlayıp mideme kadar gidiyor hemde ...korkuyorum sorun var mıdır acaba

Karnımın içinden aşırı acı var taaaaa kasiklarimdan başlayıp mideme kadar gidiyor hemde ...korkuyorum sorun var mıdır acaba
Benim de öyle bişeyler oldu bi süre, aşırı diyemem ama korkutmuştu beni bu nerden çıktı şimdi diye. Kısa sürmedi bi de. Ultrason üzeriydi, bişey çıkmayınca öyle rahatladım. Geçti o arada. Senin de geçer yakında inşallah.

Kızlar bır konuda fıkrınıze ıhtiyacım var.yarın abimin nişanı var ve benim daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı (yurtdışında yaşıyorum) gidemiyorum.ıkı kaybım oldu biri 19.hafta dıgeri 10 hafta o yüzden gidemiyorum.kimi doktor riskli görüyor kimi doktor uçak seyahatinin etkilemeyecegını düşünüyor.ailemin yanlarında olamadığım için çok üzgünüm.eşimde istersen bu akşam gönderim git kendini strese sokma diyor ama bebeği de düşünmek zorundayım.ama bir taraftada kardeşim.ne yapacağımı bilemedim.bana yardımcı olur musunuz.

Canım benim kaybım yok ama tedavi ile gebe kaldım hemen hemen aynı kapıya çıkıyor. Ben gitmezdim isterse doktor onay versin. Şu an gebeliğimde çok pimpirikli değilim hatta hiç değilim ama bu kadar zorluk üzerine riske atamazdım. Ara tatilde üç saatlik kendi aracımızla kayınvalidemlere gitmedim ailem yanıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…