2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet siyah çayda da var onu da az tüketmek gerekiyor zaten mümkün olduğunca :) tabi her yiyecek içecek için geçerli farklı bir etkisi olursa ona göre tüketmek gerek ama artık tansiyonumuzu da düzenli takip etmemiz gereken bir dönemdeyiz o yüzden ben dikkatli olma taraftariyim

Valla ya.. Aslında hem zaman geçiyor gibi hrm de geçmiyor gibi... Bir an evvel kavuşma isteğim var, lekelenme falan olunca içeride iyi mi acaba diye endişeler oluyor. Sağlık çok önemli evet.
Doğum yaptıktan hemen sonra da hormonların etkisiyle biraz daha büyüme oluyomuş sanırsam. Ben okuduklarımdan öyle anladım. En iyisi şimdikinden bi beden daha büyük almak galiba.
Göğüslere süt dolduğu zaman efsane oluyor koskocaman oluyorlar ve dokunsan süt akıyor
Yok cnm normal dogum icin dedim ben ☺
bi problem degil
Ooo kaç kere döner daha annesi☺
maşallah ya:) bana işyerinde hiç hamıle degıl gıbısın dıyorlar
Geçen dr kontrolünde kaç aylıksın dediler dr'um 4 bitti 5teyiz demişti. Dedim ki 5 aylığım. Kadın dedi ki bebek nerede
Nasılsa tombişko olacak karnım o yüzden ben seviniyorum bile çok gözükmemesine
Zencefil tamam yani? Arada böyle bağışıklık kuvvetlendiren sıcak bi şeyler içeyim diye düşündüm de doktora sorsaydım keşke dedim
Bulantı için falan da öneriyorlardı zencefili. Sıkıntısızdır bence

Kızlar İran ve Irak tarafından çekirgeler gelmiyormuş Türkiye ye durduk durduk 2020 de turnayı gözünden vurduk sayıları bayağı fazlacaymış Twitter de gündem olmuş. Yarabbim sen büyüksün sen koru

Olabilir canım bizimki kız ondan öyle diyolar banada

O zaman dikkat et cnm minik misafirler gelmesin doğumdan sonra rahmine
Eşim istiyor 4 yıl sonra iki tane daha transfer olursun diye de şu olaylar falan yok anacım çok şükür rabbim karnımdakilere sağlık versin doğum olsun ikiz bebek görsün o da vazgeçer bundan sürekli aklı onlarda daha bunlar doğmadan birde kadınlara doyumsuz diyorlar

İki meleğin olacak zaten bu çok güzel bir taşla iki kuş ☺ ben de ikinci de kalırım inşallah.aminn inşallah hepsine

Benim de 8 oldu Tek tesellim çevrenin çok da almamışsın iyisin ya demesi
Banada dıyorlar ama acaba bılerekmı dıyorlar dıye dusunuyorum hergun esıme cok kılo aldımmı dıyorum salonun ortasında etrafımda donuyorum boyumdan dolayı her ne kadar kılomu hıc gostermedıgımi soyleselerde takıyorum, düşük kıloyla hamıle kalsaydım takmazdım hıc ama ıste boyumda uzun kılo alınca irileşiyorum iyice yarmagül gibi ahahahah

İki meleğin olacak zaten bu çok güzel bir taşla iki kuş ☺ ben de ikinci de kalırım inşallah.aminn inşallah hepsine
Aynen canim çok şükür rabbim benle bu yolları geçip bekleyen arkadaşlara da nasip etsin sağ salim kucağımıza alalım inşallah başa kadar çıkarsın rabbim

Ahahah ben de darlıyorum öyle eşimi Kaç kiloyla kaldın ki?

Ahahah ben de darlıyorum öyle eşimi Kaç kiloyla kaldın ki?
Allah yardımcıları olsun eşlerimizin valla 76 ile hamıle kaldım canım zayıflama donemımdeydım az daha verseydım barı dıyordum ama kısmet ıste dogurduktan sonra veririz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…