Evet siyah çayda da var onu da az tüketmek gerekiyor zaten mümkün olduğunca :) tabi her yiyecek içecek için geçerli farklı bir etkisi olursa ona göre tüketmek gerek ama artık tansiyonumuzu da düzenli takip etmemiz gereken bir dönemdeyiz o yüzden ben dikkatli olma taraftariyimSiyah çayda da kafein var yani şöyle dedi doktorum bitki çaylarını genel olarak tüketme ama tüketeceksen de dikktli ol mesela haftada bi bardak gibi. (Çay dışında) Ama zencefil rahat tüketebilirsin dedi iyi gelmezse zaten insan fark edip bırakabilir her yiyecek içecekte geçerli bence bu
Şuan 8 kılo ile devam doğuma +18 le falan gıdersem dua edecem buaralar çok sık acıkıyorumKaç kilo aldın
Valla ya.. Aslında hem zaman geçiyor gibi hrm de geçmiyor gibi... Bir an evvel kavuşma isteğim var, lekelenme falan olunca içeride iyi mi acaba diye endişeler oluyor. Sağlık çok önemli evet.Zaman ne cabuk geciyor kizlar..Saka maka yolun yarisi bitti, diger yarisina ilerliyoruz.. insallah herkes bari bundan sonrasi için güzel hayirli hamilelik süreci gecirir. Zorluklar yasayan arkadaslara da metanet ve sukunet versin Allah... şu hamilelik surecimde herseyin basi saglikmis bunu daha iyi anladim cidden. Hem dunyada olup bitenler hem de kendi yasadigimiz rutin sıkıntılar sagligin degerini gozumde daha da artirdi.
Göğüslere süt dolduğu zaman efsane oluyorDoğum yaptıktan hemen sonra da hormonların etkisiyle biraz daha büyüme oluyomuş sanırsam. Ben okuduklarımdan öyle anladım. En iyisi şimdikinden bi beden daha büyük almak galiba.
Ooo kaç kere döner daha annesi☺Yok cnm normal dogum icin dedim ben ☺
bi problem degil
Geçen dr kontrolünde kaç aylıksın dediler dr'um 4 bitti 5teyiz demişti. Dedim ki 5 aylığım. Kadın dedi ki bebek neredemaşallah ya:) bana işyerinde hiç hamıle degıl gıbısın dıyorlar
Bulantı için falan da öneriyorlardı zencefili. Sıkıntısızdır benceZencefil tamam yani? Arada böyle bağışıklık kuvvetlendiren sıcak bi şeyler içeyim diye düşündüm de doktora sorsaydım keşke dedim
Bizimkiler süper çocuk olacak inşaallahKızlar İran ve Irak tarafından çekirgeler gelmiyormuş Türkiye yedurduk durduk 2020 de turnayı gözünden vurduk sayıları bayağı fazlacaymış Twitter de gündem olmuş. Yarabbim sen büyüksün sen koru
Olabilir canım bizimki kız ondan öyle diyolar banadaBelkıde canım benım gobegım sıvrılmeye ve dık durmaya basladı erkek cınsıyetımız ondandır dıyorlar ama herkes bırsey dıyor bence tamamen kısının vucut yapısıyla alakalı gıbıme gelıyor
Ohh bir onlar eksiktiKızlar İran ve Irak tarafından çekirgeler gelmiyormuş Türkiye yedurduk durduk 2020 de turnayı gözünden vurduk sayıları bayağı fazlacaymış Twitter de gündem olmuş. Yarabbim sen büyüksün sen koru
Vallahi iki yıldır çocuk için uğraşıp durduk çok şükür rabbim verdiBizimkiler süper çocuk olacak inşaallah
Ay Allah'ım yardım etsin vallaKızlar İran ve Irak tarafından çekirgeler gelmiyormuş Türkiye yedurduk durduk 2020 de turnayı gözünden vurduk sayıları bayağı fazlacaymış Twitter de gündem olmuş. Yarabbim sen büyüksün sen koru
Bu kadar olayın üstüne benim ilk ve son gebeliğim olacak gibiAy Allah'ım yardım etsin valla
İlk bebeğimde de 15 Temmuzda 8 aylıktım ben
O zaman dikkat et cnm minik misafirler gelmesin doğumdan sonra rahmineBu kadar olayın üstüne benim ilk ve son gebeliğim olacak gibiyarın ne olacak korkusu ile bir 9 ay daha düşünemiyorum dondurulmuş 8 embriyom daha varda
Eşim istiyor 4 yıl sonra iki tane daha transfer olursun diye de şu olaylar falan yok anacım çok şükür rabbim karnımdakilere sağlık versinO zaman dikkat et cnm minik misafirler gelmesin doğumdan sonra rahmine
İki meleğin olacak zaten bu çok güzelEşim istiyor 4 yıl sonra iki tane daha transfer olursun diye de şu olaylar falan yok anacım çok şükür rabbim karnımdakilere sağlık versindoğum olsun ikiz bebek görsün o da vazgeçer bundan sürekli aklı onlarda daha bunlar doğmadan birde kadınlara doyumsuz diyorlar
Çıktıktan sonraki de ayrı bi telaşVallahi iki yıldır çocuk için uğraşıp durduk çok şükür rabbim verdibazen diyorum hiç çıkmasalar böyle devam etsek
Benim de 8 olduŞuan 8 kılo ile devam doğuma +18 le falan gıdersem dua edecem buaralar çok sık acıkıyorum
Banada dıyorlar ama acaba bılerekmı dıyorlar dıye dusunuyorum hergun esıme cok kılo aldımmı dıyorum salonun ortasında etrafımda donuyorumBenim de 8 olduTek tesellim çevrenin çok da almamışsın iyisin ya demesi
Aynen canim çok şükür rabbim benle bu yolları geçip bekleyen arkadaşlara da nasip etsinİki meleğin olacak zaten bu çok güzelbir taşla iki kuş ☺ ben de ikinci de kalırım inşallah.aminn inşallah hepsine
Ahahah ben de darlıyorum öyle eşimiBanada dıyorlar ama acaba bılerekmı dıyorlar dıye dusunuyorum hergun esıme cok kılo aldımmı dıyorum salonun ortasında etrafımda donuyorumboyumdan dolayı her ne kadar kılomu hıc gostermedıgımi soyleselerde takıyorum, düşük kıloyla hamıle kalsaydım takmazdım hıc ama ıste boyumda uzun kılo alınca irileşiyorum iyice yarmagül gibi ahahahah
Allah yardımcıları olsun eşlerimizin vallaAhahah ben de darlıyorum öyle eşimiKaç kiloyla kaldın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?