2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay ne güzeller Maşallah Hep istedim ikiz olsun bi kerede cıksın Diye ... Allah nazarlardan saklasın..

Yeşil çay arada tüketilebilie diye biliyorum. Zencefilide doktorum tüketebilirsin dedi çok faydalı zaten ilaç kullanamıyoruz vücuda iyi geliyor
Yeşil çayda kafein var diye çok öneriliyor sınırlı tüketmek gerekiyor. Zencefil de tansiyon yükselttiği için onu da kontrollü almak gerekir diye düşünüyorum

Yeşil çay arada tüketilebilie diye biliyorum. Zencefilide doktorum tüketebilirsin dedi çok faydalı zaten ilaç kullanamıyoruz vücuda iyi geliyor
Zencefil tamam yani? Arada böyle bağışıklık kuvvetlendiren sıcak bi şeyler içeyim diye düşündüm de doktora sorsaydım keşke dedim

Yaa çok tatlılar, tabii anne yüreğini ne bilsin
Kolonya içinde alkol var ya kızlar zararlı mı sizce bir sıkıntı olurmu
Çok abartmadıktan sonra bi şey olmaz, maalesef abartan bir milletiz bütün kolonyaları almış millet banyo yapacaklar herhalde. Olur olmadık bi yerde kibrit çaksak havaya uçabiliriz

Yaa olsun maşallah Cinsiyetle ilgili diyolar bide
Belkıde canım benım gobegım sıvrılmeye ve dık durmaya basladı erkek cınsıyetımız ondandır dıyorlar ama herkes bırsey dıyor bence tamamen kısının vucut yapısıyla alakalı gıbıme gelıyor

Aynen sorma anca buldum bir tane evde tedbir amaçlı bulunsun diye misafire dfalan ikram ederim dedim

Benim sadece öndee bir göbek var başka bir yerde kilo yok erkek karnı öyle olurmus sanırım

Yeşil çayda kafein var diye çok öneriliyor sınırlı tüketmek gerekiyor. Zencefil de tansiyon yükselttiği için onu da kontrollü almak gerekir diye düşünüyorum
Siyah çayda da kafein var yani şöyle dedi doktorum bitki çaylarını genel olarak tüketme ama tüketeceksen de dikktli ol mesela haftada bi bardak gibi. (Çay dışında) Ama zencefil rahat tüketebilirsin dedi iyi gelmezse zaten insan fark edip bırakabilir her yiyecek içecekte geçerli bence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…