2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tesekkur ederım canım sağol bi bakayım bende, beden konusunda suphelıyım ama hayırlısı artık
Asagi yukari suanki olculerinizle uyar, zaten suan memisler sut dolmaya basladi ama siz bilirsiniz tabi
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.peki canım başının yukarıda olmaması mi gerekiyormuş
Benekler 34. Haftalardan sonra bas asagi donup dogum pozisyonuna giriyorlar yavastan
Şuan 8 kılo ile devam doğuma +18 le falan gıdersem dua edecem buaralar çok sık acıkıyorum
Ben de suan +9um ve +18 ile bitirsem ben de dua edecegim kizimda +18 ile tamamlamistim ve kizim 1 yasina girdiginde dogum oncesi kilomdan daha zayiftik bu defa iki cocukla daha cabuk verirsin diyor herkes ama ben sporsuz pek veremiyorum
Simdiden spor yapmanin planlarina basldim

Ah canım yarmagül dedin beni cigerimden vurdun seni belki en iyi ben anlarim zaten epeyce uzunum bide kilo alınca klüplerin önündeki bodyguardlar gibiyim kendimi kotu hissettirmeye basladi artık Sağlıklı hamilelikler dilerim kuzum sana

Kizlae bebisleriniz hangi saatlerde cok hareketli oluyor acaba dogumda sonrada mi boyle olacak benimki gece 12de basliyo 2 de cosuyor gece kusu mu olacak simdiden yandim mi acaba diyorum ben bu saatlerde durgun uyuyo

Ya ne guzel verebılmıssın fazlasıyla ınsallah darısı bu doğumuna olsun ve bız tüm şişko analara

İncelemıyoruzz uzun ve ırı ınsanlar olarak kemıklerımız gercekten ırıı napalımm sağol canım benım hepimiz sağlıklı hamılelık geçirelim inşallahh

Ya ne guzel verebılmıssın fazlasıyla ınsallah darısı bu doğumuna olsun ve bız tüm şişko analara
Ben biraz takintiliyim da gebelik disinda dikkat ederim cok ama gebeliklerimde cok kilo aliyorum Amin insalllah hepbirlikte veririz, emzirirken kilo vermek daha kolay oluyor aklinizda olsun, 6.ayda ek gidaya gecince diyet ve spor yapip gidiyor hepsi

Kizlae bebisleriniz hangi saatlerde cok hareketli oluyor acaba dogumda sonrada mi boyle olacak benimki gece 12de basliyo 2 de cosuyor gece kusu mu olacak simdiden yandim mi acaba diyorum ben bu saatlerde durgun uyuyo
Yeni yemek yediysem genelde oturuyo olsam hissetmiyorum ben. Gerçi ediyosa da yemekten patlama hissinden dolayı hissedemiyo da olabilirim. Belki senin ki de öyle bişeydir

Salgın nedeniyle okullar uzaktan öğretime geçti ama hamilelerle ilgili bişey denmiyo bı ben mi özellikle bekledim

Ben biraz takintiliyim da gebelik disinda dikkat ederim cok ama gebeliklerimde cok kilo aliyorum Amin insalllah hepbirlikte veririz, emzirirken kilo vermek daha kolay oluyor aklinizda olsun, 6.ayda ek gidaya gecince diyet ve spor yapip gidiyor hepsi
Emzirirken fena gidiyor evet. Önemli olan şekerli gıdalardan uzak durmak. Bende kızım 2 yada 3 aylıkken 45 kilolara düşmüştüm, şoka girmiştim. Çünkü lohusalıkta kilo alınıyor diyorlardı. Gerçi iştah yine aşırı açık oluyor. Dikkatli dengeli olmak da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…