2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Turkiyede 2. Korona da pozitif cikmis kizlar. Gün aymiyor durum ciddileşiyor gibi
Ilk vakanın yakınıymış hepsi karantinada zaten . Nolur panik yapmayın kızlar 1 2 kişide olması salgın olduğu anlamına gelmez devlet güzel önlemler aldı en basit şekilde atlatacağız inşallah

Ilk vakanın yakınıymış hepsi karantinada zaten . Nolur panik yapmayın kızlar 1 2 kişide olması salgın olduğu anlamına gelmez devlet güzel önlemler aldı en basit şekilde atlatacağız inşallah
Yakını ama görüştüğü, markette karşılaştığı bilinmeyen insanlar da şu an hasta olabilir. Çok paranoya oldum ya stresten uyuyamadım

ya en merak ettiğim şey bı tanıdıgım mebde çalışıyor bı sorup öğreneyım dedı haber beklıyorum ondan
Haber alırsan buraya da yaz canım olur mu? Valla şu an ücretsiz izin hakkı verseler ona bile razıyım. Yoğun bir şekilde vatandaşın girip çıktığı bir kurumdayım nasıl kaçınacağımı bilemiyorum artık.

2. doz tetenozumu oldum bebişimin kalbini de dinledim içim rahatladı birkaç gündür hissetmiyordum sıpayı
Ben de öğleden sonra gidicem 2. Doza. Nisanın 11 inden sonra da rutin kontroller başlayacak dedi ebe. Yanda o iğrenç çatalı görünce alttan mı muayene edeceksiniz diye panikledim. Yok vajinal muayene yapmıyoruz bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz belli aralıklarla dedi.

evet bende sordum neden devam edeceğiz başka aşı filan yok dedim, doktorunuz yaptığı tahlillerle birlikte gelin değerlendiririz dedi ne gerek var ki doktorumuz değerlendirecek zaten. Ben kalbini dinlemeye giderim artık gidersem

psikopat gibi sürekli ellerimi yıkayıp ardından dezenfektan sürüyorum ortak kullanım hiçbir kapı kulpuna filan dokunmuyorum. insanlarla yüzyüze geliyorsan maske tak canım sen, birde ağızdan nefes almayın diyorlar ağız kapalı burundan nefes almaya dikkat edelim

Kızlar gecen gün bu arabayı begendik eşimle 4 yaşına kadar kullanılabiliyomuş , fiyatı 1350 lira uygun mu sizce yoksa daha uyguna bulunabilir mi

Eklentiler

• IMG_3202.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 47
Surekli seyahat eden insanla muhatap çalışma ortamım var benim de inanılmaz tedirgin olmuş haldeyim... Özel olunca bizim evden çalışmaya vs izin verseler bari diye bekliyorum. Sırf çalıştığım kat kendi başına risk resmen

canım bende özeldeyim bugün ısg kurul toplantısı yapılacakmış büyük ihtimalle hamileler evden çalışsın diye karar alınıcak denildi, sende bir ik ya sorsana?

İşyeri tuvaletini kullanmayayım diye suyu azalttım bu sefer de az su içmekten hastalığa yakalanıcaz Allah korusun. Bu senenin bebişleri doğmadan bahtsız anacım

İşyeri tuvaletini kullanmayayım diye suyu azalttım bu sefer de az su içmekten hastalığa yakalanıcaz Allah korusun. Bu senenin bebişleri doğmadan bahtsız anacım
çekirge istilası da kapıda, gerçekten nasıl bir yıla denk geldi bizim çocuklar ya bunu düşünmemeye çalışıyorum

Kızlar gecen gün bu arabayı begendik eşimle 4 yaşına kadar kullanılabiliyomuş , fiyatı 1350 lira uygun mu sizce yoksa daha uyguna bulunabilir mi
bebek arabası sektörü çok geniş daha pahalısı da vardır ucuzu da vardır önemli olan siz canlı olarak bakıp da içinize sindi mi?

Bu tarz araba alacaksan kiwi city way bak canım hem çok güzel hemde kaliteli cevremde var.fiyati da daha uygun .geçen indirim de 1099 liraydı ama şuan 1299 sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…