2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bize değil sanırım bebeğe geçmiyor, bebekte, kordonda ya da amniyon sıvısında şu ana kadar virüs görülmemiş. Virüslü hamile anne, sağlıklı bebek doğurmuş.
Buna da şükür diyeceğim de bana bulaşırsa tedavi de yok zaten olan olur

kucukbikadin .!.:
bebek arabası sektörü çok geniş daha pahalısı da vardır ucuzu da vardır önemli olan siz canlı olarak bakıp da içinize sindi mi?
[/QUOT
Evet canlı olarak bakdım cok guzeldi

Bu tarz araba alacaksan kiwi city way bak canım hem çok güzel hemde kaliteli cevremde var.fiyati da daha uygun .geçen indirim de 1099 liraydı ama şuan 1299 sanırım
Yoldan gecen bi kadında gördüm ne kadara aldınız dedim 1300 dedi ve bebek 5 6 aylıktı yani sordugum yer baya iyi bi fiyat vermiş bana

İşyeri tuvaletini kullanmayayım diye suyu azalttım bu sefer de az su içmekten hastalığa yakalanıcaz Allah korusun. Bu senenin bebişleri doğmadan bahtsız anacım
Rossmanda tuvalet kapı kulpu gibi yerler için dezenfekte spreyler varmış öyle şeylere bakın isterseniz. Susuz kalmak kötü :/

Kozlar bir doktorun videosunu izledim. Bu virüsün hamilelerde olan etkisiyle ilgili. Hamile kadınlarda diğer normal kadınlara göre bu virüs daha hafif seyrediyomus bebeğe de bir etkisi yokmuş bizler sadece dikkat edelim yeter sakınan göze de çöp batar normalmiş gibi düşünelim yoksa psikolojikmen zaten bulur

Salgın nedeniyle doktoru rapor veren var mı. Veriliyor mu yani. Onlar izin vermiyorsa biz rapor alalım.

Selam kizlar nasilsiniz
Bugun sabah jinekolojide aylik kontrolum vardi. Herzaman ki gibi once ebeye geciyorum sonra jinekologa.
Bi ara bebegin kalbini dinlerken cok yavas atiyodu sonra doktor iyice bastirdi bastirdi oynatti falan hizlandi 147 atiyodu. Normalmi dedigimde uyuyodu normal dedi. Herhangi bir sknti yokmus
Burada okullar 5hafta kapali
Ise donmeyi hic istemiyorum
Raporumu 2hafta daha uzatip sonrada hamile psikologuyla goruserek uzatmayi dusunuyorum.
Zaten nisan sonu cikis yapicam kendimi hic ise donmek icin hazir hissetmiyorum
Dun kizimin dogum gunuydu babasina msj atti falan dogum gunun kutlu olsun bile demedi yavruma kafam takildi dusundukce aglayasim geliyo
Allaha havale ettim onu gercektende insan bukadar vicdansiz olur

Neden canım babası neden demedi anlamadım ben

2. Doz aşıyı oldum ben de. Bu sefer acıdı ilkinde hiç hissetmemiştim. Nisan 11'de kontrole çağırdı sağlık ocağı, şeker yüklemesini mutlaka yaptır dedi benim doktor da yükleme taraftarı değil sanırım ondan gizli yaptırıcam.

İnşallah istediğin gibi halledersin cnm. Kızının babasını da takma kafana. Allah'a havale et aynen. Dediğine göre ilgisi milgisi yok zaten. Şimdiki eşinle iyi anlaşıyor mu kızın? Ömrü güzel hayırlı olsun inşallah
Neden canım babası neden demedi anlamadım ben
Arkadaşın ikinci evliliği bu, ilk eşi kızını çok önemsemiyor.

Sevgili kurumum zorla evden çalışmaya geçti o da haftanın belli günleri şartlı şurtlu... Hamilelikten mi ekstra hassas oldum bilemiyorum yaptıkları düzenleme de cok saçma detayına bakınca. Hamile personele farklı bir uygulama yok. Sinirlendikce sinirlendim doldukça doldum gerçekten. Buraya döküp durdum kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…