2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla canım benimde ac 6 gün önde çıkmış doktor soru sordu ite kaç kilo aldın falan gibisinden sonrada takılmadı ama . 5 gün önce falan adet olurmuydun dedi

Valla canım benimde ac 6 gün önde çıkmış doktor soru sordu ite kaç kilo aldın falan gibisinden sonrada takılmadı ama . 5 gün önce falan adet olurmuydun dedi
Doktorun o an sakinliği bunu söyleyiş tarzı da önemli. Şüpheli durum bile olsa önlem amaçlı bir bakalım dese daha az panik olur insan. Rabbim bana bu süreçte bir sakinlik verdi ben kendime inanamıyorum. Takılmıyorum çok şükür ne diyorsa yaptırıyorum. Enfeksiyon çıktı mesela 20. Hafta gibi normalde olsa aha erken doğacaklar aha böyle oldu olacak derdim. Kültür istedi temiz geldi antibiyotik iç geçer dedi

Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Bana sorarsan yeter cnm. Yanına takımlar ekleyecekmişsin, zıbınlar vs de alırsın. Çok çabuk büyüyorlar. Fazla hastane çıkışına gerek yok. Hastane çıkışı daha çok bebişi süslemek için gibi bir şey. Her şeyi takım hoş oluyor. Benim babam hediye aldı, bir bebek mağazasından.
Kullanıyorum canım hemde günde 2 tablete çıkarmıştı hafta sonu doktorum .onun yaptığını bilmiyodum
Mg bağırsakları yumuşatıyormuş evet.
Özel aracınla git cnm bence.
Evet ama bu da çok tehlikeli işte bir sorunun yoksa bebeği de hissediyorsan bekle bence, özel araba falan ayarlayabilsen keşke ama olmuyorsa da zorlama 2 saat çok uzun bir süre kapalı alanda onca insan
Benim de uzak, 1 ay daha sabredeceğim sonra en olmadı kendi aracımızla gidip halledeceğiz yoksa uzak çok.
0-3 aylık alacağım ben canım
İlk giyilecekleri ben de 0-3 alıyorum, ya da 1-3aylık.
İçimden çok yüksek bir his durum Nisan sonuna kalmadan düzelecek diyor 6. Hissim şimdiye kadar hiç yanıltmadı inşallah bundan sonra da yanıltmaz
İnşallahhhhhhh

Evt cani.23+3 785 gr. Suan ki durum dr.da cok fzl kilosu dedi

Ac 21.24 yaziyor karsisinda da 25 hafta 5 günlük yaziyor

Keşke bende biraz sakin olabilsem ne dese dibine kadar arastiriyorum

Ac 21.24 yaziyor karsisinda da 25 hafta 5 günlük yaziyor
Anladım canım göbek çevresi 2 hafta onden gidiyor diye sanırım öyle dedi.ama işte aslında sadece tedbir amaçlı demiştir.cunku her bebek aynidegil kimi zayıf kimi kilolu.allahin izniyle biseycik yoktur takma hiç kafana

Evt cani.23+3 785 gr. Suan ki durum dr.da cok fzl kilosu dedi
Tombiş olacak minnoşun demekki canım. Arkadaşın dediği gibi her çocuk aynı kiloda doğmuyor ki. Mesela ben 4350 gr doğmuşum Allah bilir o zaman ultrason olsa kaç hafta önden gidiyorumdur. Sen tedbir amaçlı yaptır yarın inşallah bir şey çıkmaz.

Keşke bende biraz sakin olabilsem ne dese dibine kadar arastiriyorum
Yıpranırsın canım bende bakıyorum ama doktor ne derse o en son doktor beni kandıracak değil ya diyip araştırmayı bırakıyorum. İlk sadece çıkınca bakıyorum on dakika falan sonra bırakıyorum

Oda yapmayxaklar kıyafetler için ayri bi şifonyer alacak mi?Kime sorsam yatak odası takımınınki boşaltmiş ama benim yerim yok

Cok saol canım benim insallah, diyetle biraz normale dondurebilirim insallah

Oda yapmayxaklar kıyafetler için ayri bi şifonyer alacak mi?Kime sorsam yatak odası takımınınki boşaltmiş ama benim yerim yok
Benim de yerim yok imkansız sığdıramam bizim dolaba zaten. Sifonyer ya da 2 kapılı çekmeceli dolap tarzı birsey almayı düşünüyorum.

Haklisin canim, ayy masallah senin de kilon ne guzelmis umarim diyetle ve hafif dporla iyi olur biraz daha, bu vurus cıktı korkudan dışarı da cikamiyoruz ki yürüyüş yapalım

Ben bir dolap tarzı bir şey alacağım inşallah. Gardrop değil de şimdilik kıyafetlerini koyabilmek için. Çünkü oda yaptığımda gardrobu alırım. Kendi dolabımdan feragat edemem sanırım bir köşesi bile olsa şu salgın bir bitse bakacağım. Aşırı aciliyeti yok, internetten bakıyorum arada.

Benımde öyle ya aşşa baskı yapıo yürürkrn iki büklüm oluyorum bebek hareket ederkendr kasılıorum agrılı oluo. ayıptr sölemesi altan sancı giriıo
Ben yuruyemiyorum bile doğru düzgün pantolonu degistirirken bile acı cekiyorum yatakta dönerken bile ağrı giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…