2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En az 2 şer adet olmalı bence çok terleniyormuş sürekli değiştirme ihtiyacı hissediyormuşsun
Özelde doğum yapacaklar terlemeyi hiç düşünmesin çünkü odalar püfür püfür oluyor. Ama devlette aşırı terleniliyor, refakatçi kalmıştım bir tanıdığıma ben bile sırısıklamdım. Coronadan dolayı halimiz, doğumumuz nasıl olur bilemiyorum tabi.

Doğum zamanına inşallah kurtuluruz da yine seçersin cnm.

Kızlar biz şimdilik oda yapmayacağız kıyafetlerini de koymak için bu dolabı aldık biraz önce kurduk hatta baya güzel oldu. Öyle aman aman bisey değil ama odasını kurunca bu dolabı mutfakta kiler olarak kullanacağım inşallah. Asilacakları için kendi gardrobumda yer ayirmistim zaten .Yarın size foto atarim

Evet dinde zorlama yok yapabildigin kadar bende hem hareket olsun diye artik disarida cikamiyoruz. O yuzden squat diyince ben şok

Merhaba kizlar ben de bugun corona'ya ragmen dr randevum icin ciktim evden..cunku seker yuklemesi ve kan idrar tahlili vardi..seker yuklemesinde ust sinir 140 imis benim 138 cikti..dr diyete baslamalisin sinirdasin dedi..bu beni cok korkuttu idrar tahlilimde de bakteri cikti onun icin de ilac verdi..23 hatanin ortasomdayim ve bebegimin agirligi 900 gr civari dedi dr bana biraz fazla gibi geldi..sizlerin nasil? Bir sorun yoktur insallah

Canım merhaba önlemleri aldıktan sonra test yaptırmakta iyi yapmışsın bende cumartesi yaptırmıştım aynen bende de enfeksiyon çıktı ilaçla geçiyor. Şeker çıkmadı bende 24+3 de 760 gr demişti diyete dikkat edersen sıkıntısız hallolur inşallah

Ben yuruyemiyorum bile doğru düzgün pantolonu degistirirken bile acı cekiyorum yatakta dönerken bile ağrı giriyo
Bende yatakta sönemıorum eşime itekletıorum öyle dönüyorum daha şimdiden böyleysek ilerleyen haftalar zor gececek gerçi ben 36dan sonrasına henüz şahit olmadım

Benımde aynen herşeyim var filemizde var bende senın gbiyim 1 takım hastane cıkısı alayım diorum onun harıcınde her sey var bez falnda dgnca alınır artık

Şeker yüklemesine giden arkadaşlar var ve ben detaylıya bile gidemedim ya bana kalsa önlemlerimi alıp giderdim ama eşim izin vermiyor ne olacak bu belirsizlik.En çokda muayeneye gidemedim die bunalıma girdim ya hiç bişey yapamıorum resmen.elişi yapim diıorum azcık yapıp bırakıorum.ders çalışayım dıorum yok oda olmuo film açıorum yarıya bıle gelmeden bırakıorum sanırım iyice kafayı yedim ve 15 günden fazla oldu evdeım hiç dışarı çıkmadım

Ben de gitmedim detaylıya gidecektim dr hastaneye gelme kesinlikle bekle sonra bakarız dedi ama takmiyorum çok fazla bizim zamanımızda annelerimiz detaylıya mı girmiş çok da olumsuz düşünmemek lazım stres bebeği daha çok etkiler

Bu hamilelik başlı başına stres kaynağı zayıf kalsa ayrı sıkıntı önde gitse tombiş olsa doktor yine korkutuyor. 6 aydır yok boyunun cm, kilosunun gr, yok suyunun litresi derken tırlatacaz tedavi ile gebe kaldım çok şükür rabbim olurda üçüncü bize sürpriz yapıp kendinden gelirse kalp atışı sonrası doktora gitmeyeceğim kendi kendine büyüsün yoksa ben bu stresi bir daha kaldıramam dün izlediğim video da hoca bir tek kalp atışını önemsedi gerisi olmasada olur dedi ikiliymiş, ayrıntılıymış bunlarsızda gidiyor ve yüzde 80 sağlıklı doğuyor bebekler dedi. Sanki annem bana hamileyken ayda gitmiş 3 aylıkken anlamış birde ortasında gitmiş en sonda doğuma

Beni evde doğurmuş annem ya böyle pinpirikli bı insanin annesindeki rahatliga bak bende ilk başlarda haftada 1 bile gittiğim oluyodu rekorum 4 hafta en fazla 4 hafta bekleyebildim

Beni evde doğurmuş annem ya böyle pinpirikli bı insanin annesindeki rahatliga bak bende ilk başlarda haftada 1 bile gittiğim oluyodu rekorum 4 hafta en fazla 4 hafta bekleyebildim
Aslında her şey erişim imkanıyla alakalı, bizim zamanımızda doktora gitmek, her akla takılanı sormak o kadar basit ki. Aldığımız her cevap başka soruları sormaya yol açıyor. Annelerimizin çoğunda böyle bir imkan olmadığı için onlar da o şekilde doğurmuşlar. Eminim aynı imkan o zaman da olsaydı durum aynı olurdu. Şimdi doktora gidemememiz de o zamanki durumun benzerini yaşatıyor aslında. Bir hastalık herkesi yerine oturttu, neyse ya çok da önemli değil gitmemiz diyoruz. Doğuma kadar gitmesem de olur diyenler var mesela ben Bu imkanlarla evde bile doğururuz paşa paşa bence, sonra da kızlarımıza gelinlerimize anlatırız siz ne gördünüz biz hastalıktan evde doğurduk diye (Allah korusun tabii) O zamanlarda da her evde mini ultrason cihazı olur biz bunları söylerken onlar da bize ters ters bakarak bebeği izliyordur

Ben de konustum doktorumla dun. Normale bu haftasonu için randevu vardi ne yapalım dedim. Bu süreç uzun sürecek gibi görünüyor siz onlemlerinizi alın gelin rutin kontrollerimizi yapalim dedi. Var bende biraz dışarı çıkma korkusu ama ucunda oğlumu görmek var diyip gideceğim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…