Eşim aldı onuda internetten bana kalsa erkendi deBebek arabası öncelik mi kız
Özelde doğum yapacaklar terlemeyi hiç düşünmesin çünkü odalar püfür püfür oluyor. Ama devlette aşırı terleniliyor, refakatçi kalmıştım bir tanıdığıma ben bile sırısıklamdım. Coronadan dolayı halimiz, doğumumuz nasıl olur bilemiyorum tabi.En az 2 şer adet olmalı bence çok terleniyormuş sürekli değiştirme ihtiyacı hissediyormuşsun
Doğum zamanına inşallah kurtuluruz da yine seçersin cnm.Bende bi kac parça kiyafet disinda bisey almadim 1 ay daha beklicem baktim daha da kötü oluyor ortam internet alışverişinden hallederim diye düşünüyorum
Ne hayaller kurmuştum alışverişini zevkle tek tek özenerek seçecektim
Neyse saglik olsun da artık yapacak bisey yok
Evet dinde zorlama yok yapabildigin kadarYapa yapa alışılır heralde bilmem kiYa ben de geçen kandilde göbeğimi hesaba katmayı unutarak namaz kılayım dedim, secdeye tam eğilemedim, çok tuhaf hissettim bi değişik oldu Allah kabul etmiştir inşallah :) Bilmiyodum bizim gibiler oturarak da kılabilirmiş.
Canım merhaba önlemleri aldıktan sonra test yaptırmakta iyi yapmışsın bende cumartesi yaptırmıştım aynen bende de enfeksiyon çıktı ilaçla geçiyor. Şeker çıkmadı bende 24+3 de 760 gr demişti diyete dikkat edersen sıkıntısız hallolur inşallahMerhaba kizlar ben de bugun corona'ya ragmen dr randevum icin ciktim evden..cunku seker yuklemesi ve kan idrar tahlili vardi..seker yuklemesinde ust sinir 140 imis benim 138 cikti..dr diyete baslamalisin sinirdasin dedi..bu beni cok korkuttuidrar tahlilimde de bakteri cikti onun icin de ilac verdi..23 hatanin ortasomdayim ve bebegimin agirligi 900 gr civari dedi dr bana biraz fazla gibi geldi..sizlerin nasil? Bir sorun yoktur insallah
Bana doktorum ishal yapinca 3 4 gun ara ver demisti magnezyum icin bilgin olsunKullanıyorum canım hemde günde 2 tablete çıkarmıştı hafta sonu doktorum .onun yaptığını bilmiyodum
Bende yatakta sönemıorum eşime itekletıorum öyle dönüyorum daha şimdiden böyleysek ilerleyen haftalar zor gececek gerçi ben 36dan sonrasına henüz şahit olmadımBen yuruyemiyorum bile doğru düzgün pantolonu degistirirken bile acı cekiyorum yatakta dönerken bile ağrı giriyo
Benımde aynen herşeyim var filemizde varAlırız bi tanecik belki bakıyım. Aslında evdeyken hurçlardan bebek kıyafetlerini çıkarıp yıkasam dolaba yerkeştirsem mi diyorum???
Ay inşallah iki ıkınmamda doğar. Hepimizinki tabiki
Senle ben şanslıyız, bi sürü eşya kıyafet var ikimizde de :)))
İlkinde ne değişiktik, hiçbir şey yoktu. Bebek yıkama küveti, küvetin üstündeki file bile duruyor bende
Bu arada o file ile çok rahat bebek yıkadık biz. mutlaka alın kızlar
Benım kıyaftlerdede hep olmuş sarı sarı ya sabun rendesi derkenİkinci cinsiyet farklı ama ilk oğlumun kıyafetleri yikadm yerleştirdim , birco k kıyafeti oldubu arada zibinlar pas izi yapmış kizlr önce deterjanla sonra bı de sabun rendesi ile yikadm çıktı.
Ben de gitmedim detaylıya gidecektim dr hastaneye gelme kesinlikle bekle sonra bakarız dedi ama takmiyorum çok fazla bizim zamanımızda annelerimiz detaylıya mı girmiş çok da olumsuz düşünmemek lazım stres bebeği daha çok etkilerŞeker yüklemesine giden arkadaşlar var ve ben detaylıya bile gidemedim ya bana kalsa önlemlerimi alıp giderdim ama eşim izin vermiyor ne olacak bu belirsizlik.En çokda muayeneye gidemedim die bunalıma girdim ya hiç bişey yapamıorum resmen.elişi yapim diıorum azcık yapıp bırakıorum.ders çalışayım dıorum yok oda olmuo film açıorum yarıya bıle gelmeden bırakıorum sanırım iyice kafayı yedim ve 15 günden fazla oldu evdeım hiç dışarı çıkmadım
Yaptığım videoda geçiyodu kolay olanından, öyle özellikle squat yapayım demedim de yapmış oluyorum işteEvet dinde zorlama yok yapabildigin kadarbende hem hareket olsun diye artik disarida cikamiyoruz. O yuzden squat diyince ben şok
Bu hamilelik başlı başına stres kaynağıCanım merhaba önlemleri aldıktan sonra test yaptırmakta iyi yapmışsın bende cumartesi yaptırmıştım aynen bende de enfeksiyon çıktı ilaçla geçiyor. Şeker çıkmadı bende 24+3 de 760 gr demişti diyete dikkat edersen sıkıntısız hallolur inşallah
Beni evde doğurmuş annem ya böyle pinpirikli bı insanin annesindeki rahatliga bakBu hamilelik başlı başına stres kaynağızayıf kalsa ayrı sıkıntı önde gitse tombiş olsa doktor yine korkutuyor. 6 aydır yok boyunun cm, kilosunun gr, yok suyunun litresi derken tırlatacaz tedavi ile gebe kaldım çok şükür rabbim olurda üçüncü bize sürpriz yapıp kendinden gelirse kalp atışı sonrası doktora gitmeyeceğim kendi kendine büyüsün yoksa ben bu stresi bir daha kaldıramam dün izlediğim video da hoca bir tek kalp atışını önemsedi gerisi olmasada olur dedi ikiliymiş, ayrıntılıymış bunlarsızda gidiyor ve yüzde 80 sağlıklı doğuyor bebekler dedi. Sanki annem bana hamileyken ayda gitmiş 3 aylıkken anlamış birde ortasında gitmiş en sonda doğuma
Aslında her şey erişim imkanıyla alakalı, bizim zamanımızda doktora gitmek, her akla takılanı sormak o kadar basit ki. Aldığımız her cevap başka soruları sormaya yol açıyor. Annelerimizin çoğunda böyle bir imkan olmadığı için onlar da o şekilde doğurmuşlar. Eminim aynı imkan o zaman da olsaydı durum aynı olurdu. Şimdi doktora gidemememiz de o zamanki durumun benzerini yaşatıyor aslında. Bir hastalık herkesi yerine oturttu, neyse ya çok da önemli değil gitmemiz diyoruz. Doğuma kadar gitmesem de olur diyenler var mesela benBeni evde doğurmuş annem ya böyle pinpirikli bı insanin annesindeki rahatliga bakbende ilk başlarda haftada 1 bile gittiğim oluyodu rekorum 4 hafta en fazla 4 hafta bekleyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?