2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet ama bu da çok tehlikeli işte bir sorunun yoksa bebeği de hissediyorsan bekle bence, özel araba falan ayarlayabilsen keşke ama olmuyorsa da zorlama 2 saat çok uzun bir süre kapalı alanda onca insan

Bende gitmedim bu ayki kontrolüme doktorum da öyle uygun gördü 2 ay görmemiş olacağız bebişi

Evet ama bu da çok tehlikeli işte bir sorunun yoksa bebeği de hissediyorsan bekle bence, özel araba falan ayarlayabilsen keşke ama olmuyorsa da zorlama 2 saat çok uzun bir süre kapalı alanda onca insan
İşte aracımız varda öylede eşim tek bırakmıyor beni aniden kramp girse sancılansan tek başına yolda aklım kalır dıyor. Ama gitmicem hareketlerını takip edeceğim dediğin gibi artık allah'a emanet kuzularımız

İnşallah biran önce kurtuluruz bu illetten

Kızlar benim başından beri şeffaf su gibi akıntım oluyor arada beyaz krem gibi akıntı da geliyor.İdrar testlerimde bir sorun çıkmıyor ama benim gibi olan var mı acaba ?
Benimde başından beri hiç akıntım çoğalmadı çoğalıyor deniliyordu çok az sarı . Kaşıntı ağrı her hangi bir şey yok ama sirke gibi kokuyor . sinirleniyorum . Şimdi çom giymediğim yada olmayan atlet kestim kendime onu kullanıyorum iyi geldi gihi ama emin değilim .

Su fazla ise şeker yüklemesini geciktirme cnm

Ben internetten kadın doğum doktorların dinliyorum. Kağan Kocatepe var sizde bakın derim. K krmzcck doktorunla görüş canım yoksa gitme. Adamın dün attığı video yu izledim atabilirsem şimdi buraya yüklerim. İnstagram dan Dr Kağan Kocatepe yaz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…