Ya canım işte bende oyle dusunuyorum kimden ne gelecek belli değil öksüren eden olacak illaki ama işte annelik böyle birşey sanırım acaba ıyımı dıye onuda merak edıyorum cok arafta kaldım 1 ay oldu kontrole gideli
Evet ama bu da çok tehlikeli işte bir sorunun yoksa bebeği de hissediyorsan bekle bence, özel araba falan ayarlayabilsen keşke ama olmuyorsa da zorlama 2 saat çok uzun bir süre kapalı alanda onca insan
Günaydın kızlar ben dün hemşireyle görüşüp sağlık ocagına gittim tetanoz aşımın 2.dozunu yaptırdım gayet sakindi hatta kimse yoktu diyebılırım. Ama haftaya şeker yüklemesi için doktor randevum var sanırım ona gitmeyeceğim yememe içmeme dikkat etmeye çalışacam biraz ben il değiştiriyorum çünkü hastane icın 2 saat otobüsle gidip gelmeyi göze alamıyorum kapalı alan ama çokta huzursuzum ne olursa olsun kontrolüne gidecek olan var mı
Kizlar hastane çıkışı kaç tane aldiniz nereden aldiniz?Ben bir tane 10 lu almayı planliyorum sadece.yanına birkaç takım eklerim zaten ayrıca.Yeterli mi?
Evet ama bu da çok tehlikeli işte bir sorunun yoksa bebeği de hissediyorsan bekle bence, özel araba falan ayarlayabilsen keşke ama olmuyorsa da zorlama 2 saat çok uzun bir süre kapalı alanda onca insan
İşte aracımız varda öylede eşim tek bırakmıyor beni aniden kramp girse sancılansan tek başına yolda aklım kalır dıyor. Ama gitmicem hareketlerını takip edeceğim dediğin gibi artık allah'a emanet kuzularımız
Benimkinede 1 hafta var ama benımkı işte şehir değiştircegım ıcın cok sıkıntıdayım umarım sen gıdersın sıkıntı yaşamazsın benımde seker yuklemesı yapılacaktı suyumda fazla cıkmıstı ama bılmıyorum ne yapsam içimde rahat degil
Kızlar benim başından beri şeffaf su gibi akıntım oluyor arada beyaz krem gibi akıntı da geliyor.İdrar testlerimde bir sorun çıkmıyor ama benim gibi olan var mı acaba ?
Benimde başından beri hiç akıntım çoğalmadı çoğalıyor deniliyordu çok az sarı . Kaşıntı ağrı her hangi bir şey yok ama sirke gibi kokuyor . sinirleniyorum . Şimdi çom giymediğim yada olmayan atlet kestim kendime onu kullanıyorum iyi geldi gihi ama emin değilim .
Benimkinede 1 hafta var ama benımkı işte şehir değiştircegım ıcın cok sıkıntıdayım umarım sen gıdersın sıkıntı yaşamazsın benımde seker yuklemesı yapılacaktı suyumda fazla cıkmıstı ama bılmıyorum ne yapsam içimde rahat degil
Ben internetten kadın doğum doktorların dinliyorum. Kağan Kocatepe var sizde bakın derim. Kkrmzcck
doktorunla görüş canım yoksa gitme. Adamın dün attığı video yu izledim atabilirsem şimdi buraya yüklerim. İnstagram dan Dr Kağan Kocatepe yaz çıkar.