2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah tan avm lerden alacaklarımızı bitirmişiz bi kendime yedek gecelik alacaktım onu artık internetten de alsam olur

Yarın şeker yükleme testim var Aslında hastanede yaptıracaktım fakat doktorum özel laboratuvarda yaptırırsan daha iyi olur bu dönemde dedi.Ben ertelesek dedim ama durumlar daha kötüye gidecek bir an önce yaptır daha iyi dedi.Özel Lab. 2 saatlik 75mg olacak.Bakalım ne çıkacak

İçimden çok yüksek bir his durum Nisan sonuna kalmadan düzelecek diyor 6. Hissim şimdiye kadar hiç yanıltmadı inşallah bundan sonra da yanıltmaz

Kızlar bugün detayliya gittim 23+3 ama 24+4 görünüyor, kiloda haftasına göre 600gr olmasi gerekirken 785 görünüyor cok fzl dedi dr. Hmn yarin şeker yükleme yapalim,diyetisyene git ve gerekirse insülin basliycaz dedi biraz bizi korkuttu bu durumu yasayip bilen var mi acaba

Canım haftası büyük çıkmış ya kilo farkı ordan gelmiyor mu? Yani 24+4 te mi 600 olacakmış diyor. Bebeğin kilosu mı fazla çıkmış günü mü onu anlamadım ben. Bebek 23+3 günlük ama kilosu 24+4 mü? Benim kızla oğlan aynı gündü mesela 22+6 da gittik kız 22+6 günlük çıktı oğlan 23+4 olmuştu ona göre de kiloları normal dedi benimki.

Canım ac yani göbek çevresi kaç çıkmış verilen raporda yaziyodur. Yani 1 hafta çok büyük fark değil ama ac belki dahada öndedir ondan soruyorum.bizimkide toplamda 3 gün göbek çevresinde 6 gün öndeydi.doktor banada kaç kilo aldın falan dedi heralde anne çok kilo alınca şekerden şüpheleniyor

Canım senin oğlanın ac degeri yani gobek çevresi kaç haftalık görünüyordu.verilen raporda yaziyodur

Canım senin oğlanın ac degeri yani gobek çevresi kaç haftalık görünüyordu.verilen raporda yaziyodur
Benim ayrıntılı da günündeydi sanırım canım rutin kontrol için gidince oğluş biraz fazla büyümüş. ben çok erken gittim ayrıntıya 19 haftalıkken gittim ama bakayım. 18+6 da gittim bakıyorum şimdi 19+3 oğlumun çıkmış 19+1 kızımın ama gr olarak aynılardı. İkiside 18+6 günlüktüler. Doktor gayet iyi dedi. Sadece boy ile mesela ac farklı ikisinin. kızım 19+0 oğlan 18+4 mesela boyları da ondan oğlanın göbüş fazla çıkmıştır

Mesela benim doktor buna hiç takılmadı ayrıntılıda ben tombiş gebe kaldım malesef bu süreçte 7 kilo aldım ki o zaman 4 kilo almıştım o da bebekler iki tane suyudur, plesantadır falan normal yani. Doktor bunlara değinmedl bile bunlar birbirinden bağımsız değil hepsini birden değerlendirme yapıyoruz ikiside gününde dedi yani 18+6 günlükler dedi bakınca değerler bir iki gün ileri geri olanlar var ama takılmamış. Çok fazla olmadığı için sanırım.

Kızlar psikolojikmidir nedir bugün devamlı kasılmam oldu.Karnım taş gibi ve sürekli aşağı baskı yapıyor.Magnezyumda fayda etmedi bugün.
Benımde öyle ya aşşa baskı yapıo yürürkrn iki büklüm oluyorum bebek hareket ederkendr kasılıorum agrılı oluo. ayıptr sölemesi altan sancı giriıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…