Geçer inşallah cnm ya, olumlu düşünelim olumlu olsunKızlar alacaklarınızı ne kadar çabuk tamamladınız maşallah
Koronayı mı hissettiniz de stokladınız herşeyi
Ben ilkinde 8. Aya girmiştim alışveriş yaptık. Yatağını da 8. Ayda kurduk.
Allahtan herşeyi duruyor yoksa biz napardık bilmiyorum
Temmuza kadar geçer mi bu virüs, hiç emin değilim...
Geçmese de mecbur alınacak dış paketler çamaşır suyuna, içindekiler de deterjanlara, sıcak sulara boğulacakKızlar alacaklarınızı ne kadar çabuk tamamladınız maşallah
Hastane çıkışını abisininkini mi giydirsem yoksa bi tane alsak, farklı mı olsa diyorum. Amaan fuzuli para diyorum sonra. İkincide ilkteki heyecanım pek yok. Sadece doğum korkum var. Ben doğurursam bu konu altındaki herkes doğururGeçer inşallah cnm ya, olumlu düşünelim olumlu olsunbenim de ilk çocuğumdan ve yeğenimden çoğu eşya. Pek bir şey almadım.
Doğru diyorsun, çocuklar çıplak kalcak değil yaGeçmese de mecbur alınacak dış paketler çamaşır suyuna, içindekiler de deterjanlara, sıcak sulara boğulacak
İlki kadar hazırlık telaşesi olmuyor doğru :) ama hastane çıkışı al bence cnm, özel olsun. Bizim sıpaya dedesi aldı, bana seçtirerek. :) doğum korkusu da başına ne geleceğini biliyorsun ya ondanHastane çıkışını abisininkini mi giydirsem yoksa bi tane alsak, farklı mı olsa diyorum. Amaan fuzuli para diyorum sonra. İkincide ilkteki heyecanım pek yok. Sadece doğum korkum var. Ben doğurursam bu konu altındaki herkes doğurur
Kız benim de yeğenim var şuanda 1 buçuk yaşında. Gelinimiz bir sürü şeyler hazırlamış bana
Alırız bi tanecik belki bakıyım. Aslında evdeyken hurçlardan bebek kıyafetlerini çıkarıp yıkasam dolaba yerkeştirsem mi diyorum???İlki kadar hazırlık telaşesi olmuyor doğru :) ama hastane çıkışı al bence cnm, özel olsun. Bizim sıpaya dedesi aldı, bana seçtirerek. :) doğum korkusu da başına ne geleceğini biliyorsun ya ondaninşallah bu kez fırt diye kolaycacık olur
Oh şanslı oğlun, benim de ablamın oğlu 1 yaşında. Tertemiz bir sürü şeyi var. Anne yanı beşik bile ondan
Yıkayabilirsin mantıklı cnm :) bende çekmece dolap vs düzenleme yapacağım ama enerji gelmiyorAlırız bi tanecik belki bakıyım. Aslında evdeyken hurçlardan bebek kıyafetlerini çıkarıp yıkasam dolaba yerkeştirsem mi diyorum???
Ay inşallah iki ıkınmamda doğar. Hepimizinki tabiki
Senle ben şanslıyız, bi sürü eşya kıyafet var ikimizde de :)))
İlkinde ne değişiktik, hiçbir şey yoktu. Bebek yıkama küveti, küvetin üstündeki file bile duruyor bende
Bu arada o file ile çok rahat bebek yıkadık biz. mutlaka alın kızlar
İnşallah canımSenin daha vaktin var canım bizlere göre o zamana birsey kalmaz alırsın insallah
İnşallah bi enerji gelir de yaparız işlerimizi :)Yıkayabilirsin mantıklı cnm :) bende çekmece dolap vs düzenleme yapacağım ama enerji gelmiyor
Şanslıyız aynen, ilkinde hangisinden ne kadar lazım insan şaşıyor neyi nasıl yapacağına :) o file benim de işimi gördü, alsınlar bence de.
Ac 21.24 yaziyor karsisinda da 25 hafta 5 günlük yaziyor
Yaptirmak lazim bende yarin gidicem ve ne gerekirse hmn basliycam diyetisyene erkenden kontrol altina almak lazimBenim de karin çevresi 2 hafta önden gidiyor.Ben de bi anda kilo aldim ben de şekerden şüpheleniyorum valla cumartesi yaptircam şeker yüklemesini.
Ben daha sadece bebek arabası aldım kıyafete dair hiç bişeyi yok çocuğunKızlar alacaklarınızı ne kadar çabuk tamamladınız maşallah
Bebek arabası öncelik mi kızBen daha sadece bebek arabası aldım kıyafete dair hiç bişeyi yok çocuğun
Ben bi kere çıktım yürüdüm mandalar vardı sadece yoldaDoğru diyorsun, çocuklar çıplak kalcak değil ya
Öyle diyoruz da karşımdaki markete gidip geliyorum evin eksiği için. Mecbur yani yemek yapmak zorundayım... Ama keyfi asla çıkmadık, çıkmıyoruz.
En az 2 şer adet olmalı bence çok terleniyormuş sürekli değiştirme ihtiyacı hissediyormuşsunKizlar hastane için gecelik pijama işini naptiniz?Valla ben çekim falan yaparsak diye şık bir şey alayım diyordum ama bu virüs muhabbetine o da yatar gibi.1 pijama 1 gecelil yeterli mi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?