2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benım kıyaftlerdede hep olmuş sarı sarı ya sabun rendesi derken
Sarı lekeler ve zibinlarin cotcitlarindan pas gibi yeşil renk çıkmış hep, oysa yıkayıp kaldrmistm , önce lekeli yerlere aspriks skıp bekletip normal deterjanla. Yıkadım, sonra bir kez de bildiğimiz beyaz kalıp sabunu rendeleyip deterjan gözüne koyup öyle yıkadım deterjan kalıntısı ve kokusu olmasın diye

Kizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.
Canım ben de ishal oldum geçen birkaç gün sürdü ama doktora gitmedim biraz ateşim oldu geçti. Bol su içtim suyu yanından ihmal etme geçer inşallah

Aynen öyle canım bakalım zamanla neler gelişecek daha

Kizlar hastane için gecelik pijama işini naptiniz?Valla ben çekim falan yaparsak diye şık bir şey alayım diyordum ama bu virüs muhabbetine o da yatar gibi.1 pijama 1 gecelil yeterli mi mesela?
Bence yeter edek olsun mutlaka bir elbise bir pijama sıcak olma ihtimalina karsı

Benim kayınvaldiem hiç gitmemiş doğumu bile evde yapmıs düşünün bizler 2 hafta gitmesek duramıyoruz

Dolabı çekerim demistim kızlar buyrun azicik esyamizla biz Kıyafetleri ne zaman yıkarız bilemedim baya bisey aldim saniyordum megeEki Görüntüle 2608830 Eki Görüntüle 2608831 r hala hic bisey alinmamis cocuga
Güle güle kullan canım Benim de aldıklarım bu kadar bişey. Alınanlar bile benziyo Yalnız dolap yok. Beşik meşik daha yok. Bi babynest sipariş verdim bebek ona yatar artık Bi kaç parça şey de kargoda. 6.aydan sonra alışverişe çıkarız diyoduk ama.. İnternetten alıyorum artık napayım ellerimi yıkıyorum sürekli.

doğum anını kastetmedim aslında lohusalıkta çok terleniyormuş

Merhaba kizlar,mağlum korkmadan kaynaklı doktora gidemiyoruz..oncelikle hepimize sabır ve sağlıkla kalmayı diliyorum insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu illetten ..kizlar benim sirt agrım var dört gündür. normal mi böyle adet olmadan bir kaç gün önce ağrı olur ya aynı ağrı kemik falan değil ..sizlerde de oluyor mu
Bide bebegin başı şu tarafta ayaklar bu tarafta deniliyor ya ben hiç ayirt edemiyorum hareketlerini çok hissediyorum ama neresi oynuyor bilmiyorumbilenler nasıl anliyor

Bu ara kaburga ağrısı olan mı dersin bacak ağrısı olan mı..:) benmde kaburgama vuruyordu ağrı bi haftadır ama bugün rahatım çok şükür. Normal deniyor bebek organlara baskı yaptıkca ağrı olurmuş. Ben ayağıyla vurunca hissediyorum da diğer yerlerini bilemiyorum

Bende mide yanması başladı tekrar ya bikaç gündür. Uyandıktan sonra başlıyo. Kahvaltı yapınca biraz azalıyo. Akşama kadar daha azalmış oluyo. Bebek büyümeye başladığı için mi daha da artacak mı acaba?

Son aylarda hep oluyomuş diye duydum ama biraz beslenme şekliyle de alaklı mı bilmiyorum

Evet derler ya cehalet mutluluk diye o hesap:) Bildikçe endişe stres artıyor ama bir yanında diyor yıl 2020 her şey gelişmiş ihmal yüzünden bir şey olursa diye. Bence biz elimizden gelebi yapıyoruz gerisini Allaha bırakıp iyi şeylere odaklanmak lazım tabi corona ne kadar müsade ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…