- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Sarı lekeler ve zibinlarin cotcitlarindan pas gibi yeşil renk çıkmış hep, oysa yıkayıp kaldrmistm , önce lekeli yerlere aspriks skıp bekletip normal deterjanla. Yıkadım, sonra bir kez de bildiğimiz beyaz kalıp sabunu rendeleyip deterjan gözüne koyup öyle yıkadım deterjan kalıntısı ve kokusu olmasın diyeBenım kıyaftlerdede hep olmuş sarı sarı ya sabun rendesi derken
Canım ben de ishal oldum geçen birkaç gün sürdü ama doktora gitmedim biraz ateşim oldu geçti. Bol su içtim suyu yanından ihmal etme geçer inşallahKizlar 2 3 gündur ishalim kusma ağrı vb yok.22 haftalık olduk Allah nasip ederse normal mi bu korkumdan doktorada gidemiyorum.bebegime bir zararı olmasında ben çekerim.
Aynen öyle canım bakalım zamanla neler gelişecek dahaAslında her şey erişim imkanıyla alakalı, bizim zamanımızda doktora gitmek, her akla takılanı sormak o kadar basit ki. Aldığımız her cevap başka soruları sormaya yol açıyor. Annelerimizin çoğunda böyle bir imkan olmadığı için onlar da o şekilde doğurmuşlar. Eminim aynı imkan o zaman da olsaydı durum aynı olurdu. Şimdi doktora gidemememiz de o zamanki durumun benzerini yaşatıyor aslında. Bir hastalık herkesi yerine oturttu, neyse ya çok da önemli değil gitmemiz diyoruz. Doğuma kadar gitmesem de olur diyenler var mesela benBu imkanlarla evde bile doğururuz paşa paşa bence, sonra da kızlarımıza gelinlerimize anlatırız siz ne gördünüz biz hastalıktan evde doğurduk diye (Allah korusun tabii) O zamanlarda da her evde mini ultrason cihazı olur biz bunları söylerken onlar da bize ters ters bakarak bebeği izliyordur
Çok güzel olmuş canım allah sağlıkla giymeyi kullanmayı nasip etsin hiçbir şey alınmamış diyorsun maşallah yine de var baya bişeDolabı çekerim demistim kızlar buyrun azicik esyamizla bizKıyafetleri ne zaman yıkarız bilemedim baya bisey aldim saniyordum megeEki Görüntüle 2608830 Eki Görüntüle 2608831 r hala hic bisey alinmamis cocuga
Bence yeter edek olsun mutlaka bir elbise bir pijama sıcak olma ihtimalina karsıKizlar hastane için gecelik pijama işini naptiniz?Valla ben çekim falan yaparsak diye şık bir şey alayım diyordum ama bu virüs muhabbetine o da yatar gibi.1 pijama 1 gecelil yeterli mi mesela?
Benim kayınvaldiem hiç gitmemiş doğumu bile evde yapmıs düşünün bizler 2 hafta gitmesek duramıyoruzBu hamilelik başlı başına stres kaynağızayıf kalsa ayrı sıkıntı önde gitse tombiş olsa doktor yine korkutuyor. 6 aydır yok boyunun cm, kilosunun gr, yok suyunun litresi derken tırlatacaz tedavi ile gebe kaldım çok şükür rabbim olurda üçüncü bize sürpriz yapıp kendinden gelirse kalp atışı sonrası doktora gitmeyeceğim kendi kendine büyüsün yoksa ben bu stresi bir daha kaldıramam dün izlediğim video da hoca bir tek kalp atışını önemsedi gerisi olmasada olur dedi ikiliymiş, ayrıntılıymış bunlarsızda gidiyor ve yüzde 80 sağlıklı doğuyor bebekler dedi. Sanki annem bana hamileyken ayda gitmiş 3 aylıkken anlamış birde ortasında gitmiş en sonda doğuma
Bende alamadım birkaç şey dısında canım son aylara kaldı alısveriş malesefDolabı çekerim demistim kızlar buyrun azicik esyamizla bizKıyafetleri ne zaman yıkarız bilemedim baya bisey aldim saniyordum megeEki Görüntüle 2608830 Eki Görüntüle 2608831 r hala hic bisey alinmamis cocuga
Güle güle kullan canımDolabı çekerim demistim kızlar buyrun azicik esyamizla bizKıyafetleri ne zaman yıkarız bilemedim baya bisey aldim saniyordum megeEki Görüntüle 2608830 Eki Görüntüle 2608831 r hala hic bisey alinmamis cocuga
doğum anını kastetmedim aslında lohusalıkta çok terleniyormuşÖzelde doğum yapacaklar terlemeyi hiç düşünmesin çünkü odalar püfür püfür oluyor. Ama devlette aşırı terleniliyor, refakatçi kalmıştım bir tanıdığıma ben bile sırısıklamdım. Coronadan dolayı halimiz, doğumumuz nasıl olur bilemiyorum tabi.
Hızlı mı yiyorsun? Ben kahvaltıyı biraz geç yapıp üstüne hızlı da yersem benimki de ağrıyor çünküKah valtidan sonra basına ağrı giren vari arkadaşlar neden olur ki
internetten alırsın en kötü ihtimalle canım. Bu dolap bebişe yetecek mi biraz küçük gibi geldi gözümeDolabı çekerim demistim kızlar buyrun azicik esyamizla bizKıyafetleri ne zaman yıkarız bilemedim baya bisey aldim saniyordum megeEki Görüntüle 2608830 Eki Görüntüle 2608831 r hala hic bisey alinmamis cocuga
Onun için akli mekelerimiz gitti gidecekBenim kayınvaldiem hiç gitmemiş doğumu bile evde yapmıs düşünün bizler 2 hafta gitmesek duramıyoruz
Bu ara kaburga ağrısı olan mı dersin bacak ağrısı olan mı..:) benmde kaburgama vuruyordu ağrı bi haftadır ama bugün rahatım çok şükür. Normal deniyor bebek organlara baskı yaptıkca ağrı olurmuş. Ben ayağıyla vurunca hissediyorum da diğer yerlerini bilemiyorumMerhaba kizlar,mağlum korkmadan kaynaklı doktora gidemiyoruz..oncelikle hepimize sabır ve sağlıkla kalmayı diliyorum insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu illetten ..kizlar benim sirt agrım var dört gündür. normal mi böyle adet olmadan bir kaç gün önce ağrı olur ya aynı ağrı kemik falan değil ..sizlerde de oluyor mu
Bide bebegin başı şu tarafta ayaklar bu tarafta deniliyor ya ben hiç ayirt edemiyorum hareketlerini çok hissediyorum ama neresi oynuyor bilmiyorumbilenler nasıl anliyor
Son aylarda hep oluyomuş diye duydum ama biraz beslenme şekliyle de alaklı mı bilmiyorumBende mide yanması başladı tekrar ya bikaç gündür. Uyandıktan sonra başlıyo. Kahvaltı yapınca biraz azalıyo. Akşama kadar daha azalmış oluyo. Bebek büyümeye başladığı için mi daha da artacak mı acaba?
Evet derler ya cehalet mutluluk diye o hesap:) Bildikçe endişe stres artıyor ama bir yanında diyor yıl 2020 her şey gelişmiş ihmal yüzünden bir şey olursa diye. Bence biz elimizden gelebi yapıyoruz gerisini Allaha bırakıp iyi şeylere odaklanmak lazım tabi corona ne kadar müsade ederseBu hamilelik başlı başına stres kaynağızayıf kalsa ayrı sıkıntı önde gitse tombiş olsa doktor yine korkutuyor. 6 aydır yok boyunun cm, kilosunun gr, yok suyunun litresi derken tırlatacaz tedavi ile gebe kaldım çok şükür rabbim olurda üçüncü bize sürpriz yapıp kendinden gelirse kalp atışı sonrası doktora gitmeyeceğim kendi kendine büyüsün yoksa ben bu stresi bir daha kaldıramam dün izlediğim video da hoca bir tek kalp atışını önemsedi gerisi olmasada olur dedi ikiliymiş, ayrıntılıymış bunlarsızda gidiyor ve yüzde 80 sağlıklı doğuyor bebekler dedi. Sanki annem bana hamileyken ayda gitmiş 3 aylıkken anlamış birde ortasında gitmiş en sonda doğuma
106 da benimm heyecanla bekliyorum iki basamaklı sayılara düşmeyiGünaydın, 99 günüm kalmış ya iki haneyi görünce bi heyecan yaptım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?