Kendi dolabimdada yer ayirdim canım asılacaklar için ama bu bile anca dolar gibi şuan oda yapmayacağım kendi evime geçince montessori takım yapacağım şimdilik yeter bu nasipse
Evet derler ya cehalet mutluluk diye o hesap:) Bildikçe endişe stres artıyor ama bir yanında diyor yıl 2020 her şey gelişmiş ihmal yüzünden bir şey olursa diye. Bence biz elimizden gelebi yapıyoruz gerisini Allaha bırakıp iyi şeylere odaklanmak lazım tabi corona ne kadar müsade ederse
Benim kayınvalidemde mesela 6 çocuk doğurmuş evde hiç bir kez doktora gitmeden:) Ama maalesef bir tanesi ölmüş günümüzde anne bebek doğum oranları oldukça düştü Allah korusun riskleri yüksek şeyler aslında
Kızlar dün bel ve sırt egzersizleri yaptım 15 dk youtube dan izleyerek başta biraz pişman oldum sanki ağrılarım arttı gibi geldi ama sabah çok daha iyi uyandım kesinlikle hareketsizlik daha çok ağrı yapıyormuş herkese tavsiye ediyorum
Yediğim şeyler de aynı aslında. Sabah aç karna ilacımı içtikten sonra bi iki saat daha geri yatmaya başladım. Evdeyim bu ara düzen böyle oldu ondan da olabilir doğru.
Kızlar dün bel ve sırt egzersizleri yaptım 15 dk youtube dan izleyerek başta biraz pişman oldum sanki ağrılarım arttı gibi geldi ama sabah çok daha iyi uyandım kesinlikle hareketsizlik daha çok ağrı yapıyormuş herkese tavsiye ediyorum
Bende mide yanması başladı tekrar ya bikaç gündür. Uyandıktan sonra başlıyo. Kahvaltı yapınca biraz azalıyo. Akşama kadar daha azalmış oluyo. Bebek büyümeye başladığı için mi daha da artacak mı acaba?
Semo Can
canım bende bısuru sey aldım oh oh dıyordum bır bakıyorum hıcbıse yok gıbı biz daha şifonyer falan alacaz bısuru eksık var ama halledılır yaa sıkıntı etme
Ben 15.haftadan beri haftada 3, sonra dedim 1 gün daha ekleyeyim. İyi mi yaptım bilmem de sıkıntıya sokmadı sanki beni. Gün koydum bugünler yapıcam diyerek :) 3 gün sabit, 4.gün olmayabiliyo bazen öyle diyim aslında Akşam eşim tv izlerken ben de yanında takılıyorum öyle
Benim kayınvalidemde mesela 6 çocuk doğurmuş evde hiç bir kez doktora gitmeden:) Ama maalesef bir tanesi ölmüş günümüzde anne bebek doğum oranları oldukça düştü Allah korusun riskleri yüksek şeyler aslında
Semo Can
canım bende bısuru sey aldım oh oh dıyordum bır bakıyorum hıcbıse yok gıbı biz daha şifonyer falan alacaz bısuru eksık var ama halledılır yaa sıkıntı etme
Kizlar selam nasilsiniz
Evde hayat nasil gidiyo
Ben bugun gunler sonrasi disari cikmak zorunda kaldim
Hastanede detayli ultrasonum vardi
Hersey yolunda cok sukur
Benim kiz kipir kipir oynadi pek tatliydi keske esimde gelebilseydi ama yasakti
Valla 630 mu dedi 430mu dedi hatirlamiyorum
23+1 bugun
Ama cok tatliydi ya masallah bebisime
Canım ben bütün arkadaşlarımdan aldığım tavsıyeyle park yatağa karar verdim hepsı cok memnun arkadasımın kızı 1bucuk yasında hala cok rahat yatıyor ve hafıf kurulumu basıt falan kullanıslı cıdden. Mesela bugun ben skkıntıdan kurdum beşiği o kadar kolay kurması toplaması
Hastane çıkışını abisininkini mi giydirsem yoksa bi tane alsak, farklı mı olsa diyorum. Amaan fuzuli para diyorum sonra. İkincide ilkteki heyecanım pek yok. Sadece doğum korkum var. Ben doğurursam bu konu altındaki herkes doğurur
Kız benim de yeğenim var şuanda 1 buçuk yaşında. Gelinimiz bir sürü şeyler hazırlamış bana
Bizim de abimizden çok battaniye zıbın var o yüzden 10 lü değil de 8 li yada 5 li hastane çıkışı alacağım bide fotoğraf için süslü farklı bişey düşünüyordum inş şu virüs işi geçerse
Bende bi kac parça kiyafet disinda bisey almadim 1 ay daha beklicem baktim daha da kötü oluyor ortam internet alışverişinden hallederim diye düşünüyorum
Ne hayaller kurmuştum alışverişini zevkle tek tek özenerek seçecektim
Neyse saglik olsun da artık yapacak bisey yok
Canım ben bütün arkadaşlarımdan aldığım tavsıyeyle park yatağa karar verdim hepsı cok memnun arkadasımın kızı 1bucuk yasında hala cok rahat yatıyor ve hafıf kurulumu basıt falan kullanıslı cıdden. Mesela bugun ben skkıntıdan kurdum beşiği o kadar kolay kurması toplaması
Tabi canım ara katı var zaten egılmene gerek bıle yok suan kurunca daha net anladım. Sende bır ıncelesen aslındaa canlı olarak daha cok netlesmıs olur kafanda kullanabılırmısın kullanamazmısın ama suan ortalıkta malum cıkılmıyor