2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

internetten alırsın en kötü ihtimalle canım. Bu dolap bebişe yetecek mi biraz küçük gibi geldi gözüme
Kendi dolabimdada yer ayirdim canım asılacaklar için ama bu bile anca dolar gibi şuan oda yapmayacağım kendi evime geçince montessori takım yapacağım şimdilik yeter bu nasipse

Kor olası korona

Benim kayınvaldiem hiç gitmemiş doğumu bile evde yapmıs düşünün bizler 2 hafta gitmesek duramıyoruz
Benim kayınvalidemde mesela 6 çocuk doğurmuş evde hiç bir kez doktora gitmeden:) Ama maalesef bir tanesi ölmüş günümüzde anne bebek doğum oranları oldukça düştü Allah korusun riskleri yüksek şeyler aslında

Kızlar dün bel ve sırt egzersizleri yaptım 15 dk youtube dan izleyerek başta biraz pişman oldum sanki ağrılarım arttı gibi geldi ama sabah çok daha iyi uyandım kesinlikle hareketsizlik daha çok ağrı yapıyormuş herkese tavsiye ediyorum

Son aylarda hep oluyomuş diye duydum ama biraz beslenme şekliyle de alaklı mı bilmiyorum
Yediğim şeyler de aynı aslında. Sabah aç karna ilacımı içtikten sonra bi iki saat daha geri yatmaya başladım. Evdeyim bu ara düzen böyle oldu ondan da olabilir doğru.

Evet evet kesinlikle. İnsan başlarda haşin bi masaja maruz kalmış gibi oluyo ama sonradan anlaşılıyo iyi geldiği

Benim de artışta mide yanmaları son ay aşırı oluyor ama bu aydan erken yaa

Dün dedim dayak yemiş gibiyim diye hatta her gün mü yapıyosun sen ben üç günde 1 diye düşünüyorum ama çok mu arayo açmış olurum
Ben 15.haftadan beri haftada 3, sonra dedim 1 gün daha ekleyeyim. İyi mi yaptım bilmem de sıkıntıya sokmadı sanki beni. Gün koydum bugünler yapıcam diyerek :) 3 gün sabit, 4.gün olmayabiliyo bazen öyle diyim aslında Akşam eşim tv izlerken ben de yanında takılıyorum öyle

Aynen öyle büyük risk ama o zamanlar öyleymiş köyde yasayınca nerde doktor suan bizlerde bu sans oldugu için duramıyoruz

Kizlar selam nasilsiniz
Evde hayat nasil gidiyo
Ben bugun gunler sonrasi disari cikmak zorunda kaldim
Hastanede detayli ultrasonum vardi
Hersey yolunda cok sukur
Benim kiz kipir kipir oynadi pek tatliydi keske esimde gelebilseydi ama yasakti
Valla 630 mu dedi 430mu dedi hatirlamiyorum
23+1 bugun
Ama cok tatliydi ya masallah bebisime

Bu park yataklar iyi midir değil midir ya? Bi ara çok istedim sonra kafam karıştı. Ne alıcaz bakalım biz de.
Canım ben bütün arkadaşlarımdan aldığım tavsıyeyle park yatağa karar verdim hepsı cok memnun arkadasımın kızı 1bucuk yasında hala cok rahat yatıyor ve hafıf kurulumu basıt falan kullanıslı cıdden. Mesela bugun ben skkıntıdan kurdum beşiği o kadar kolay kurması toplaması

Bizim de abimizden çok battaniye zıbın var o yüzden 10 lü değil de 8 li yada 5 li hastane çıkışı alacağım bide fotoğraf için süslü farklı bişey düşünüyordum inş şu virüs işi geçerse

Pijama takım 2 tane olmasında fayda var kanaman çok olursa dışına çıkabiliyor

Yenidoğanlar için de rahat mıymış alması koyması falan

Yenidoğanlar için de rahat mıymış alması koyması falan
Tabi canım ara katı var zaten egılmene gerek bıle yok suan kurunca daha net anladım. Sende bır ıncelesen aslındaa canlı olarak daha cok netlesmıs olur kafanda kullanabılırmısın kullanamazmısın ama suan ortalıkta malum cıkılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…