- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Hadi ya dur ben bi daha incelemeye başlayayım. Doğru canlı canlı pek inceleyemedim. Yenidoğan için zor oluyo diyen olmuş ondan sordum.Tabi canım ara katı var zaten egılmene gerek bıle yok suan kurunca daha net anladım. Sende bır ıncelesen aslındaa canlı olarak daha cok netlesmıs olur kafanda kullanabılırmısın kullanamazmısın ama suan ortalıkta malum cıkılmıyor
Yok canım yaa neden zor olsunkı bak benım besikte daha yatak yok yatagını koydugun zaman daha yukselıyor alması bırakması hıc zor degıl benceeHadi ya dur ben bi daha incelemeye başlayayım. Doğru canlı canlı pek inceleyemedim. Yenidoğan için zor oluyo diyen olmuş ondan sordum.
Ben de park yatağa karar verdim ya sence bu nasıl?Canım ben bütün arkadaşlarımdan aldığım tavsıyeyle park yatağa karar verdim hepsı cok memnun arkadasımın kızı 1bucuk yasında hala cok rahat yatıyor ve hafıf kurulumu basıt falan kullanıslı cıdden. Mesela bugun ben skkıntıdan kurdum beşiği o kadar kolay kurması toplaması
Aman fotoğrafa süse para vermem ben. Kapı süsünü bile abisininkini asıcam.Bizim de abimizden çok battaniye zıbın var o yüzden 10 lü değil de 8 li yada 5 li hastane çıkışı alacağım bide fotoğraf için süslü farklı bişey düşünüyordum inş şu virüs işi geçerse
Fotoğraf çok güzel anı kalıyor oğlum da yaptırmıştım ama böle olursa bunda olmayacak bi sağlıkla kucağımıza alsaydıkAman fotoğrafa süse para vermem ben. Kapı süsünü bile abisininkini asıcam.
Oo çok iyi ya maşallah darısı başımaa:))Ben 15.haftadan beri haftada 3, sonra dedim 1 gün daha ekleyeyim. İyi mi yaptım bilmem de sıkıntıya sokmadı sanki beni. Gün koydum bugünler yapıcam diyerek :) 3 gün sabit, 4.gün olmayabiliyo bazen öyle diyim aslındaAkşam eşim tv izlerken ben de yanında takılıyorum öyle
Çok guzelmıs canım bu sallanan ayakları istedıgın zaman cıkaradabılıyorsun. Kraft zaten arastırmalarıma gore fıyat performans olarak hem uygun hemde kalıtelı olan marka canım bızımkıde kraft. Bu alt acma unıtesını kullanabılecegımı dusunmedıgımden ben onsuz aldım ama cıkaradabılıyorsun sende kullanmazsan cıkarırsınBen de park yatağa karar verdim ya sence bu nasıl?
Tesekkur ederim tatlim insallah hicbirimizde hicbir sikinti cikmadan kavusuruz bebislerimizeCanım merhaba önlemleri aldıktan sonra test yaptırmakta iyi yapmışsın bende cumartesi yaptırmıştım aynen bende de enfeksiyon çıktı ilaçla geçiyor. Şeker çıkmadı bende 24+3 de 760 gr demişti diyete dikkat edersen sıkıntısız hallolur inşallah
geçmiş olsun baş ağrısı geçen aya kadar ben de çok yaşadım normalde yaşamazdım. Tansiyonla ilgli bişey olabilir mi? Her gün düzenli ölçebiliyor musunuz? Tülbenti patates doğrayıp sarmayı deneyin alnınıza annem hep öyle yapardı iyi de gelirdiLutfen cevap yazar mısınız ?
Normalde başı ağıran bir insan değilimdir . Beş buçuk aylık oldum ve iki gündür başım ćok ağrıyor . At kestanesi sürdüm dün ama artık sürmek istemiyorum zararlı olur diye . Az önce başıma tülbenti sıkıcq bağlayayım dedim geçer belki diye odadan odaya geçerken ilk defa sancım oldu kasıklarımda göbeğimin alt tarafında yere oturdum hemen . 1 2 dk bekledim . Şimdı koltukta hareketsiz oturuyorum neden böyle oluyor ? Bunları ilk kez yaşıyorum normal mi ?
Saol canım . Tansiyonumda hiç olmadı öyle aşırı tatlı ya da aşirı tuzlu yemiyorum da . Kasık ağrımda ilk kez oldu korktum .geçmiş olsun baş ağrısı geçen aya kadar ben de çok yaşadım normalde yaşamazdım. Tansiyonla ilgli bişey olabilir mi? Her gün düzenli ölçebiliyor musunuz? Tülbenti patates doğrayıp sarmayı deneyin alnınıza annem hep öyle yapardı iyi de gelirdi
Uyku düzeninden yada herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir cnm. Canını sıkma. Hormonların etkisi büyük. Dün gece iyi uyuyamadım bugün hem baş ağrım var hem de tansiyonum düşük. Başı sıkıca sarmak biraz hafifletiyor. Olmadı mecbur bir parol içmek. Bende migren var mesela, bazen çok zorluyor.Lutfen cevap yazar mısınız ?
Normalde başı ağıran bir insan değilimdir . Beş buçuk aylık oldum ve iki gündür başım ćok ağrıyor . At kestanesi sürdüm dün ama artık sürmek istemiyorum zararlı olur diye . Az önce başıma tülbenti sıkıcq bağlayayım dedim geçer belki diye odadan odaya geçerken ilk defa sancım oldu kasıklarımda göbeğimin alt tarafında yere oturdum hemen . 1 2 dk bekledim . Şimdı koltukta hareketsiz oturuyorum neden böyle oluyor ? Bunları ilk kez yaşıyorum normal mi ?
Senin aldığın hangisiydi? Aynen zaten alt açma yeri çok kullanışlı değil sırt ağrısı yapar insanda eğilmektenÇok guzelmıs canım bu sallanan ayakları istedıgın zaman cıkaradabılıyorsun. Kraft zaten arastırmalarıma gore fıyat performans olarak hem uygun hemde kalıtelı olan marka canım bızımkıde kraft. Bu alt acma unıtesını kullanabılecegımı dusunmedıgımden ben onsuz aldım ama cıkaradabılıyorsun sende kullanmazsan cıkarırsın
Benım bir erken dogumum var cnm korkuyorum doguma kdr vuracaksın ddı doktor yıne erkn dgum yasamaktan cok korkuyorum sen ıstırahat edıyo musun
Yapalım bunuKızlar hep birlikte spor alışkanlığı mı kazansak hazır evdeyiz, burda yaptık yapmadık ne yaptık falan yazsak belki birbirmizi gaza getirmiş oluruzinsan bazen ya üşeniyor ya da unutuyor
Bence dee günün vakti belki tutturulmaz ama akşam saatlerine kadar yapılmış olma kuralımız olabilir sadece mesela. Başka Önerisi olann:)Yapalım bunu 🖐
kraft murphy modeli canım, çantasıda boyle mınnacık oluyor toplanınca, civilden aldık biz 2 ay olacak nerdeyse 350 tl ye dusmustuSenin aldığın hangisiydi? Aynen zaten alt açma yeri çok kullanışlı değil sırt ağrısı yapar insanda eğilmekten
Galiba park yatağa döndüm dur bakalımYok canım yaa neden zor olsunkı bak benım besikte daha yatak yok yatagını koydugun zaman daha yukselıyor alması bırakması hıc zor degıl bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?