2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

3 yaşa kadar olması da iyiymiş

Aynen. O altındaki sallama aparatını ben hiç kullanmadım ama gerek duymadım. Bebeği emzirip yerine yatırın kızlar. Sallamaya alıştırmayın.
Sallamaya alışınca uzun zaman kendi kendine uyumaya alışamıyo diye di mi? Allahım inşallah uykusunun düzene oturması uzun sürmez. O zamana kadar güç ver Allahım:)

Gecmisnolsun sanda canim . Benimde ilk defa oluyor . Özellikle kasık agrinin olmasi beni dedirgin etti iyice

Kızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya

Bence dee günün vakti belki tutturulmaz ama akşam saatlerine kadar yapılmış olma kuralımız olabilir sadece mesela. Başka Önerisi olann:)
Yarın başlayalım ilki kahvaltıdan sonra olsun
kraft murphy modeli canım, çantasıda boyle mınnacık oluyor toplanınca, civilden aldık biz 2 ay olacak nerdeyse 350 tl ye dusmustu
Çok tatlış buna da bakayım fiyatını da iyi bulmuşsun güle güle yatsın minik

Peki 60×120 mi iyi yoksa 70×110 mu? Enine mi daha iyi boyuna mı acaba?

Kızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Ben kullanıyorum iki haftadır bizimkiler de çok kızıyor ama napalım virüs de kol geziyor eşim polis her gün dışarda ne getirse çamaşır suyuyla yıkıyorum ya da siliyorum

Ben sadece cif kullanıyorum canım çamasır suyunun kokusu ağır ya ondan demiştir ama yinede kullanma onu bence cif daha masummuş

Ben abartmadan kullanıyorum cnm. Genellikle elime temas ettirmiyorum. Eldiven giy.

Benımde sertlestı cnm baya ıns erken gelmez mınıklerım hele bazen anıden dokununca ırkılıyorum bi tuhaf oluyo karnım sert olması normalmı cnm mıdemde sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…