İlk defa anne olacaklara tavsiyem mutlaka tecrübeli annelere kulak verin.
Mesela ben bebek çantası için kesinlikle sırt çantası diyorum. Eliniz boş olmalı çünkü o eller size lazım olacak
Kızlar park yatağı tavsiye ederim.
3 yaşına kadar yatırdım. Yine yatardı, boyu yeterince uzun yatağın ama dedesi yatak almak isteyince araba yatak aldı. Şimdi onda yatıyor ama çok hantal bir şey. İlerde araba yatak tavsiye etmem. Boş iş. Adamım beni dinleseydi bazalı tek kişilik yatak alacaktım mis gibi.
Sallamaya alışınca uzun zaman kendi kendine uyumaya alışamıyo diye di mi? Allahım inşallah uykusunun düzene oturması uzun sürmez. O zamana kadar güç ver Allahım:)
Sallamaya alışınca uzun zaman kendi kendine uyumaya alışamıyo diye di mi? Allahım inşallah uykusunun düzene oturması uzun sürmez. O zamana kadar güç ver Allahım:)
Uyku düzeninden yada herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir cnm. Canını sıkma. Hormonların etkisi büyük. Dün gece iyi uyuyamadım bugün hem baş ağrım var hem de tansiyonum düşük. Başı sıkıca sarmak biraz hafifletiyor. Olmadı mecbur bir parol içmek. Bende migren var mesela, bazen çok zorluyor.
Semo Can
canım bende bısuru sey aldım oh oh dıyordum bır bakıyorum hıcbıse yok gıbı biz daha şifonyer falan alacaz bısuru eksık var ama halledılır yaa sıkıntı etme
Kızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Kızlar park yatağı tavsiye ederim.
3 yaşına kadar yatırdım. Yine yatardı, boyu yeterince uzun yatağın ama dedesi yatak almak isteyince araba yatak aldı. Şimdi onda yatıyor ama çok hantal bir şey. İlerde araba yatak tavsiye etmem. Boş iş. Adamım beni dinleseydi bazalı tek kişilik yatak alacaktım mis gibi.
Kızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Ben kullanıyorum iki haftadır bizimkiler de çok kızıyor ama napalım virüs de kol geziyor eşim polis her gün dışarda ne getirse çamaşır suyuyla yıkıyorum ya da siliyorum
İlk defa anne olacaklara tavsiyem mutlaka tecrübeli annelere kulak verin.
Mesela ben bebek çantası için kesinlikle sırt çantası diyorum. Eliniz boş olmalı çünkü o eller size lazım olacak
Iyi dusun iyi olsun canım prolutonda cok fena canım Allah yardimcin olsun ama hersey evlatlarımız icin ben evdeyim calismiyorum artık ama 2 gunden beri karnim cok sert resmen canim aciyor bende hafiften endise etmeye basladim ayaga kalkinca karnim cok agriyor
Benımde sertlestı cnm baya ıns erken gelmez mınıklerım hele bazen anıden dokununca ırkılıyorum bi tuhaf oluyo karnım sert olması normalmı cnm mıdemde sert
Ben kullanıyorum iki haftadır bizimkiler de çok kızıyor ama napalım virüs de kol geziyor eşim polis her gün dışarda ne getirse çamaşır suyuyla yıkıyorum ya da siliyorum