2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Eve de cifi nasıl kullanıyorsun canım? Beyaz beyaz kalmıyor mu ? Ben artik viking urunlerini kullanacağım sadece..
Yer silmeden bahsediyosan kayınvalidem siliyor yerleri benim hep o çamasır suyu sirke kullanıyo cankm ama banyo tezgahlarını falan cifle yapabiliyprum ben. Viking nasıl ki cankm

Hızlı mı yiyorsun? Ben kahvaltıyı biraz geç yapıp üstüne hızlı da yersem benimki de ağrıyor çünkü
Sanırım hızlı yiyorum çok acıkıyorum sabahlari, çay da içiyorum ondan mı yoksa tansiyonum mu düşüyor bilemedm
Benim karnım ve kasigim ağrıdı bugün nereye nasıl yatacagimi da bilemedim
Bugün benim de basim ve karnim çok ağrıdı ne yapsam geçmedi uyuyamadım da akşam bir Parol aldm mecbur daha iyi hissediyorum ama dün. Çok yorulmuştum bı de uykumu tam alamadm ondan galiba
Ayağa bir anda kalkmak benim de canımı acitiyor
İlk defa anne olacaklara tavsiyem mutlaka tecrübeli annelere kulak verin.
Mesela ben bebek çantası için kesinlikle sırt çantası diyorum. Eliniz boş olmalı çünkü o eller size lazım olacak
Kesinlikleee, sırt çantası candır
Şu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Bence anne yani beşikler ya da anne yani olabilen beşikler daha kullanışlı özellikle ilk dönem yataktan in kalk yapmamak adına

Kızlar karın ağrınızın sebebi adet dönemlerindesinizdir belki ondan olabilir benimde sğrıyor bu ara ve her ayın sonunda hissediyorum ben bunu olabilir yani

Spora bende başlayacağım kızlar. Ağır hareketli şeyler değil de daha kolay, ferah şeyler. Fazla yürümek falan yasaktı çünkü bana. Leslie düşünüyorum. Yapanlar paylaşırsa faydalanırız. Pilates topum da var. Bildiğiniz iyi videolar varsa atın.

Hamile zumbasına baktım şimdi bir de, kızımla bana eğlence olur. Ama dediğim gibi basit hareketler yapacağım ben. En birinci maksadım kafa dağıtmak. Psikolojimi yıpratıyor şu süreçler ve 30 nisana uzadı durum. Hatta yaz tatili ile birleşme olasılığı var. Çok can sıkıcı. Ama ben stresten uzak kalmak için elimden geleni yapacağım.

Şu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Ben ilk bebeğimden buna benzer di ama ayakları istersen sallanan oluyor istersen bu şekilde kalıyor bebekken bu seviyede tutup kalkacak kadar büyüdüğünde alt seviyeye indirdim çok ta memnundum 3 yaşa kadar yattı

Sıkından alişveriş yapiyorum netten sürekli.Bu gidişle cocuga 1 yaşa kadar kıyafet alicam

Ben ilk bebeğimden buna benzer di ama ayakları istersen sallanan oluyor istersen bu şekilde kalıyor bebekken bu seviyede tutup kalkacak kadar büyüdüğünde alt seviyeye indirdim çok ta memnundum 3 yaşa kadar yattı

Ben de park yatak mı beşik mi böyle modern karyola mi hala karar veremiyorum valla.

son 3 ay olmasi normal gaviskon diye bi surup var ise yariyor. Birde maden suyu iyi geliyor. Bende bu ara mide yanmasi bogazimi bile tahris ediyo resmen. Bebekler yukari ciktikca midemizi sıkıstırıyo yukari cikiyo mide ondan bunlar
Kızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
benim asiri dogal takintim vardi bulasik deterjanimi bile kendim yapardim sirkelerim vs. Ama bu virusten sonra bende basladim camasir suyuna eldiven ile hallediyorum kokusundan nefret ediyorum onunla sildikten sonra eve sirke sikiyorum fisfisla birde oyle duruluyorum. Sirke kokusu bile bana daha hos geliyo
Ben kullanıyorum iki haftadır bizimkiler de çok kızıyor ama napalım virüs de kol geziyor eşim polis her gün dışarda ne getirse çamaşır suyuyla yıkıyorum ya da siliyorum
Eldiven ile en azindan benimde korkum bebekler artik bizim soludugumuz oksijeni aliyor ya bu klor kokusu onlari etkiliyor mu acaba? Bizim cigerlerimiz icinde iyi degil ama virus belasi yuzunden her turlu kimyasala maruz kaliyoruz

Evt cani.23+3 785 gr. Suan ki durum dr.da cok fzl kilosu dedi

Bende sizinle aynı haftalarda kontrole gittiğimde 725 gr di bebisim günü uyumluydu Sonra şeker yüklemesi testi zaten aynı gün tesadüf yapılıyordu Temiz çıktı Çok şükür Sakın olun Önlem olarak testinizi yaptırın Şeker gerekli önlemi almış olursunuz.. Hayırlı sonuçlar almanızı dilerim

Şöyle beşikler de kullanişli gibi
Bende gittim gördüm magaza da bunlardan . Park yatak gibi aşağı inip yukarı çıkabiliyor o yani da o şekil açılıyor sallanma özelliği de var. Tekerleksiz versiyonu da var. Ben bundan alcam. Pahali da degil ve 2.5 yasina kadar yatabiliyormuş bebek.

Dün hakkaten ilk defa baya yukarda hissettim. Göğsün hemen altında nerdeyse. Ondandır heralde dediğin gibi.
Dün her yönde tepindi neler yaptı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…