Eve de cifi nasıl kullanıyorsun canım? Beyaz beyaz kalmıyor mu ? Ben artik viking urunlerini kullanacağım sadece..Ben sadece cif kullanıyorum canım çamasır suyunun kokusu ağır ya ondan demiştir ama yinede kullanma onu bence cif daha masummuş
Bem abartıyorum galiba eldiven falanda hak getireBen abartmadan kullanıyorum cnm. Genellikle elime temas ettirmiyorum. Eldiven giy.
Yer silmeden bahsediyosan kayınvalidem siliyor yerleri benim hep o çamasır suyu sirke kullanıyo cankm ama banyo tezgahlarını falan cifle yapabiliyprum ben. Viking nasıl ki cankmEve de cifi nasıl kullanıyorsun canım? Beyaz beyaz kalmıyor mu ? Ben artik viking urunlerini kullanacağım sadece..
Sanırım hızlı yiyorum çok acıkıyorum sabahlari, çay da içiyorum ondan mı yoksa tansiyonum mu düşüyor bilemedmHızlı mı yiyorsun? Ben kahvaltıyı biraz geç yapıp üstüne hızlı da yersem benimki de ağrıyor çünkü
Benim karnım ve kasigim ağrıdı bugün nereye nasıl yatacagimi da bilemedimBu ara kaburga ağrısı olan mı dersin bacak ağrısı olan mı..:) benmde kaburgama vuruyordu ağrı bi haftadır ama bugün rahatım çok şükür. Normal deniyor bebek organlara baskı yaptıkca ağrı olurmuş. Ben ayağıyla vurunca hissediyorum da diğer yerlerini bilemiyorum
Bugün benim de basim ve karnim çok ağrıdı ne yapsam geçmedi uyuyamadım da akşam bir Parol aldm mecbur daha iyi hissediyorum ama dün. Çok yorulmuştum bı de uykumu tam alamadm ondan galibaLutfen cevap yazar mısınız ?
Normalde başı ağıran bir insan değilimdir . Beş buçuk aylık oldum ve iki gündür başım ćok ağrıyor . At kestanesi sürdüm dün ama artık sürmek istemiyorum zararlı olur diye . Az önce başıma tülbenti sıkıcq bağlayayım dedim geçer belki diye odadan odaya geçerken ilk defa sancım oldu kasıklarımda göbeğimin alt tarafında yere oturdum hemen . 1 2 dk bekledim . Şimdı koltukta hareketsiz oturuyorum neden böyle oluyor ? Bunları ilk kez yaşıyorum normal mi ?
Ayağa bir anda kalkmak benim de canımı acitiyorIyi dusun iyi olsun canım prolutonda cok fena canım Allah yardimcin olsun ama hersey evlatlarımız icin ben evdeyim calismiyorum artık ama 2 gunden beri karnim cok sert resmen canim aciyor bende hafiften endise etmeye basladim ayaga kalkinca karnim cok agriyor
Kesinlikleee, sırt çantası candırİlk defa anne olacaklara tavsiyem mutlaka tecrübeli annelere kulak verin.
Mesela ben bebek çantası için kesinlikle sırt çantası diyorum. Eliniz boş olmalı çünkü o eller size lazım olacak
Bence anne yani beşikler ya da anne yani olabilen beşikler daha kullanışlı özellikle ilk dönem yataktan in kalk yapmamak adınaŞu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Kızlar karın ağrınızın sebebi adet dönemlerindesinizdir belki ondan olabilir benimde sğrıyor bu ara ve her ayın sonunda hissediyorum ben bunu olabilir yaniSanırım hızlı yiyorum çok acıkıyorum sabahlari, çay da içiyorum ondan mı yoksa tansiyonum mu düşüyor bilemedm
Benim karnım ve kasigim ağrıdı bugün nereye nasıl yatacagimi da bilemedim
Bugün benim de basim ve karnim çok ağrıdı ne yapsam geçmedi uyuyamadım da akşam bir Parol aldm mecbur daha iyi hissediyorum ama dün. Çok yorulmuştum bı de uykumu tam alamadm ondan galiba
Ayağa bir anda kalkmak benim de canımı acitiyor
Kesinlikleee, sırt çantası candır
Bence anne yani beşikler ya da anne yani olabilen beşikler daha kullanışlı özellikle ilk dönem yataktan in kalk yapmamak adına
Hızlı yeme ondan oluyorSanırım hızlı yiyorum çok acıkıyorum sabahlari, çay da içiyorum ondan mı yoksa tansiyonum mu düşüyor bilemedm
Ben ilk bebeğimden buna benzer di ama ayakları istersen sallanan oluyor istersen bu şekilde kalıyor bebekken bu seviyede tutup kalkacak kadar büyüdüğünde alt seviyeye indirdim çok ta memnundum 3 yaşa kadar yattıŞu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Ben ilk bebeğimden buna benzer di ama ayakları istersen sallanan oluyor istersen bu şekilde kalıyor bebekken bu seviyede tutup kalkacak kadar büyüdüğünde alt seviyeye indirdim çok ta memnundum 3 yaşa kadar yattı
son 3 ay olmasi normal gaviskon diye bi surup var ise yariyor. Birde maden suyu iyi geliyor. Bende bu ara mide yanmasi bogazimi bile tahris ediyo resmen. Bebekler yukari ciktikca midemizi sıkıstırıyo yukari cikiyo mide ondan bunlarBende mide yanması başladı tekrar ya bikaç gündür. Uyandıktan sonra başlıyo. Kahvaltı yapınca biraz azalıyo. Akşama kadar daha azalmış oluyo. Bebek büyümeye başladığı için mi daha da artacak mı acaba?
benim asiri dogal takintim vardi bulasik deterjanimi bile kendim yapardim sirkelerim vs. Ama bu virusten sonra bende basladim camasir suyunaKızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Eldiven ile en azindanBen kullanıyorum iki haftadır bizimkiler de çok kızıyor ama napalım virüs de kol geziyor eşim polis her gün dışarda ne getirse çamaşır suyuyla yıkıyorum ya da siliyorum
Organik bitkisel gayet güzelde temizliyor fiyatı da çok uygunYer silmeden bahsediyosan kayınvalidem siliyor yerleri benim hep o çamasır suyu sirke kullanıyo cankm ama banyo tezgahlarını falan cifle yapabiliyprum ben. Viking nasıl ki cankm
Evt cani.23+3 785 gr. Suan ki durum dr.da cok fzl kilosu dedi
Şu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Bende gittim gördüm magaza da bunlardan . Park yatak gibi aşağı inip yukarı çıkabiliyor o yani da o şekil açılıyor sallanma özelliği de var. Tekerleksiz versiyonu da var. Ben bundan alcam. Pahali da degil ve 2.5 yasina kadar yatabiliyormuş bebek.Şöyle beşikler de kullanişli gibi
Kokusu da guzel wiking in.Organik bitkisel gayet güzelde temizliyor fiyatı da çok uygun
Dün hakkaten ilk defa baya yukarda hissettim. Göğsün hemen altında nerdeyse. Ondandır heralde dediğin gibi.son 3 ay olmasi normal gaviskon diye bi surup var ise yariyor. Birde maden suyu iyi geliyor. Bende bu ara mide yanmasi bogazimi bile tahris ediyo resmen. Bebekler yukari ciktikca midemizi sıkıstırıyo yukari cikiyo mide ondan bunlar
benim asiri dogal takintim vardi bulasik deterjanimi bile kendim yapardim sirkelerim vs. Ama bu virusten sonra bende basladim camasir suyunaeldiven ile hallediyorum kokusundan nefret ediyorum onunla sildikten sonra eve sirke sikiyorum fisfisla birde oyle duruluyorum. Sirke kokusu bile bana daha hos geliyo
Eldiven ile en azindanbenimde korkum bebekler artik bizim soludugumuz oksijeni aliyor ya bu klor kokusu onlari etkiliyor mu acaba? Bizim cigerlerimiz icinde iyi degil ama virus belasi yuzunden her turlu kimyasala maruz kaliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?