- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Çok güzel duruyo bunlar da kullanışlıymış ama bebeğin kafası çarpabilir falan denmişŞu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Beşik koruyucu alacaksınız buna sadece açık açık olmaz öyleÇok güzel duruyo bunlar da kullanışlıymış ama bebeğin kafası çarpabilir falan denmiş
Koruyucuyu da ince bişey olarak düşünmüştüm ondan öyle diyolardır diye.Beşik koruyucu alacaksınız buna sadece açık açık olmaz öyle
Ailenle aynı şehirdeysen ya da kayınvalidenlerle bunlar olur. Bende eşimde yaşadığımız yerde memuruz. Ara tatilde ve yaz tatillerinde ailelerin yanına gidiyoruz. Onun için ben mecburen park yatak aldım. Çantası var çadır gibi katla çantaya koy götür. Bunları çok beğeniyordum ben ama olmadıŞu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
biz bundan alacaktık son anda çilek ten almaya karar verdik. bence çok kullanışlı kademeleri ayarlanabiliyor, görüntüsü de güzelŞu karyolalar nasıl?İnstagramda bunlae kullananlari da görüyorum bebiş için?
Çok güzel duruyo bunlar da kullanışlıymış ama bebeğin kafası çarpabilir falan denmiş
Evet evet bendim oCanınızın çektiği ya da çok sevdiğiniz bir yemeği / tatlıyı yapın ve sonra afiyetle yiyin kızlar. Nasıl iyi geldi şu stres çarkında bana. Stres yapmak yokk :) no stres mi ne diyodu bir arkadaş kimdi o sen miydinPetisko
Bence erken simdiden yikamaAlırız bi tanecik belki bakıyım. Aslında evdeyken hurçlardan bebek kıyafetlerini çıkarıp yıkasam dolaba yerkeştirsem mi diyorum???
Ay inşallah iki ıkınmamda doğar. Hepimizinki tabiki
Senle ben şanslıyız, bi sürü eşya kıyafet var ikimizde de :)))
İlkinde ne değişiktik, hiçbir şey yoktu. Bebek yıkama küveti, küvetin üstündeki file bile duruyor bende
Bu arada o file ile çok rahat bebek yıkadık biz. mutlaka alın kızlar
Ben ve ablamda evde dogmusuzBeni evde doğurmuş annem ya böyle pinpirikli bı insanin annesindeki rahatliga bakbende ilk başlarda haftada 1 bile gittiğim oluyodu rekorum 4 hafta en fazla 4 hafta bekleyebildim
Merak etme benim ikinci gebelik ve ben de kafasi burda ayagi burda diyememMerhaba kizlar,mağlum korkmadan kaynaklı doktora gidemiyoruz..oncelikle hepimize sabır ve sağlıkla kalmayı diliyorum insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu illetten ..kizlar benim sirt agrım var dört gündür. normal mi böyle adet olmadan bir kaç gün önce ağrı olur ya aynı ağrı kemik falan değil ..sizlerde de oluyor mu
Bide bebegin başı şu tarafta ayaklar bu tarafta deniliyor ya ben hiç ayirt edemiyorum hareketlerini çok hissediyorum ama neresi oynuyor bilmiyorumbilenler nasıl anliyor
Evet dogum albumu cok guzel oluyor kizimda yaptirdim cok memnunum, ogluma da istiyordum amaFotoğraf çok güzel anı kalıyor oğlum da yaptırmıştım ama böle olursa bunda olmayacak bi sağlıkla kucağımıza alsaydık
Camasir suyunu bulasikta kullanmak miKızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Lesie ile dogum kilolarimi atmistim ben, kendisini cok severim. Ben de basliycam ya belki sekerime de iyi gelirSpora bende başlayacağım kızlar. Ağır hareketli şeyler değil de daha kolay, ferah şeyler. Fazla yürümek falan yasaktı çünkü bana. Leslie düşünüyorum. Yapanlar paylaşırsa faydalanırız. Pilates topum da var. Bildiğiniz iyi videolar varsa atın.
Bence doktoruna danis, ilk gebelikte seker cikmadiysa ve bebisin kilo suyu simdiye kadar iyiyse ve cok kilo almadiysan bir ay kadar erteleyebilirsinKızlar ben korkudan şeker testi yaptırmadım dışarı adım atmıyorum bir kızım daha var çünkü onu tehlikeye atmış olucam ne yapsam bilmiyorum
Bende yaptırmadım doktorumu aradığımda bir sorun olmadığı sürece hastaneye gelme birsey olursa beni ara dedi bu dönemde gitmemek en iyisiKızlar ben korkudan şeker testi yaptırmadım dışarı adım atmıyorum bir kızım daha var çünkü onu tehlikeye atmış olucam ne yapsam bilmiyorum
Ben sporumu yaptımYarın başlayalım ilki kahvaltıdan sonra olsun☺
Çok tatlış buna da bakayım fiyatını da iyi bulmuşsun güle güle yatsın minik☺
Çamaşır suyu kadın rahmi dahil bi çok organa zarar veriyorKızlar çamaşır suyu kullanıyor musunuz evde ? Ben mutlaka bulaşıkları yıkıyorum evo de siliyorum ama az önce annem aradı çok kızdı bana çocuğu sakat edeceksin diye bisey olur mu ya
Evet vikingten ben de memnunumOrganik bitkisel gayet güzelde temizliyor fiyatı da çok uygun
Benim tecrübem yokKızlar emzik alcam ama avent mi almalıyım? Damaklı mı olmalı bir de şu tutma yeri olanlar çenesine değip uyandırıyormuş doğru mu tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bebekler emerken uyuyakalıyor ya ben tam o esnalarda sadece vermeyi planlıyorum yani gün içinde uyanıkken vermeyi düşünmüyorum diğer türlü bıraktırmak oldukça zor ben mesela 3 yaşında zor bırakmışım annem öyle diyorBenim tecrübem yokama belki alırım diye baya araştırdım. Avent daha iyi sanırsam. Bi de damaklı tene değen yerleri de hava alan. Ama bebeğin de hangisini kabul edip tutacağı da belli olmuyomuş.
Bu arada emziğe alıştırırsak bıraktırması zor mudur ya?
Sabah ackarnina, kahvaltiya basladigin andan itibaren bir saat tutup sonra bakiyorsun. Aksam yemeklerinde de yemege basladigindan bir saat sonra bakiyorsun. Haftada bi kac gun bakarsan olur canim.Gorumcemde şeker aleti var kendi kendime bakarım artık ondan işteyim ayrıntılı ultrason da herşey iyi çıkmıştı kilo aldım ama sekerden olduğunu sanmıyorum yemeklere saldırdım çünkü hiç yiyemiyordum bulantidan geçince ani yemek krizleri oluştu
Ben avent damaksiz kullandim yine oyle alicam. Ceneye degip uyandirma olayina sahit olmadimKızlar emzik alcam ama avent mi almalıyım? Damaklı mı olmalı bir de şu tutma yeri olanlar çenesine değip uyandırıyormuş doğru mu tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
2 yasinda birakti kizimBenim tecrübem yokama belki alırım diye baya araştırdım. Avent daha iyi sanırsam. Bi de damaklı tene değen yerleri de hava alan. Ama bebeğin de hangisini kabul edip tutacağı da belli olmuyomuş.
Bu arada emziğe alıştırırsak bıraktırması zor mudur ya?
canım avent iyi ama ilk başta büyük geliyormuş bundan da alacağım ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle küçücük ucu Oioi İkili Emzik 0-18 Ay 3519900744442 | TrendyolKızlar emzik alcam ama avent mi almalıyım? Damaklı mı olmalı bir de şu tutma yeri olanlar çenesine değip uyandırıyormuş doğru mu tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?