- 17 Nisan 2019
- 3.096
- 3.443
- 133
Bunu duymamıştım hiç değişikmiş arkadaşımın oğlu hemen avent 0-6 yı hastanede almış hala devam ediyor bir de wee diye bir marka varmışcanım avent iyi ama ilk başta büyük geliyormuş bundan da alacağım ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle küçücük ucu Oioi İkili Emzik 0-18 Ay 3519900744442 | Trendyol
Damaksız daha mı iyi kiSabah ackarnina, kahvaltiya basladigin andan itibaren bir saat tutup sonra bakiyorsun. Aksam yemeklerinde de yemege basladigindan bir saat sonra bakiyorsun. Haftada bi kac gun bakarsan olur canim.
Ben avent damaksiz kullandim yine oyle alicam. Ceneye degip uyandirma olayina sahit olmadimbenim kizim zaten zirt pirt uyanirdi o ayri
2 yasinda birakti kizim
Ama 6 aylikken emmeye basladi emzigi. Biraktirirkende zorlanmadim 1 haftada alisti. Anlata anlata biraktirdim.
Belli olmaz. Bulunduğun şehir ve evin nasıl? Benim eylül evim serinliyor mesela. Sabah yarım kollu olsa bile akşam uzun giydiririm gibi.Kisa kollu zıbınlar en fazla eylüle kadar mi kullanilir ona göre alacağim?
Canımcım benim oğlum emzik almamıştı. Sen emziği hastanede hiç meme vermeden mi verdin yoksa evde mi ilk verdin. Yani zamanlaman ne oldu?Kizlar benek alisverisi icin birkac oneri vereyim nacizane:
Anne yani yatagi alanlar simdiden baska bir yatak almasin, anne yani almadiysaniz 2 yasa kadar park yatak iyi goturur. Sonra oda yaparsiniz.
Bebek icin hastane cikisi bir takim ya da iki takim alınabilir. Ama ben 0-3 ya da 1-3 aylik takim ve tulumlari bol alma taraftariyim. Kizimda eksiklik cok cektim cunku ilk 40 gun asiri sulu kaka yapiyorlar ve gunde 5-10 defa yapiyor ve her gun en az 5 takim makinaya gidiyor ve bebegin camasirlari biriktirip ayri yikadigimizi dusunursek ben yine bol alirim yani kiyafetlerini
Eger hemen isbasi yapmayacaksaniz sut sagma makinasi almaniza gerek yok, zaten ihtiyac durumunda hastaneler veriyor ve gunumuzde bu makinalari internetten siparis etmekte cok kolay bosa masraf yapmayin.
Biberon tarzi seyler de almayin, ihtiyaciniz olmayabilir. İhtiyac olursa hemen bir eczaneden tedarik ediliyor.
Emzik dusunenler icin ben avent kullandim kizimda cok memnun kaldik kizimda sevdi. Ogluma yine alacagim ben emzik seviyorum rahatlik bence
Canta icin ben se sirt cantasindan yanayim.
Emzirme ortusu hayat kurtarir, muslinden yapilani tercih edebilirsiniz.
Bolca muslin alin, agzina yuzune gozune banyo sonra icin battaniye icin felan harikA
Ben sezeryan yaptim gecelik kullanmadim iki pijama takimi bana yetmisti. Bu defa da yine iki pijama takimi koyarim cantama,lazim olursa diye bir iki tane alt pijama eklerim.
Emzirme sutyenini ben gereksiz buluyorum daha once söylemiştimama tabi sevenler vardir
Yenidogan icin sampuan vs. Ben mustela taraftariyim. Bez icin molfix kullanacagim
Yine. Alt silme icin ilk 2-3 ay pamuk kullaniyorum sonra baby&me saf islak
Mendiline geciyorum kizimda bu sekilde ilerledim. Bolca alt degisme pedi alin, etraf batmasinbaby&me nin pofuduk alt degisme pedi cok kullanisli.
Simdilik aklima gelenler bunlar
Ben de şimdi mesajını görünce açıyorum ve başlıyorumBen sporumu yaptımKol ve bacak kaslarını çalıştıracak esneme hareketleriyle başlayıp sırt kaslarımı rahatlatmaya çalıştım ve işe yaradı gibi yaparken sırt ağrım vardı bittiğinde rahatlamıştım:))
Yaptım ben deBen sporumu yaptımKol ve bacak kaslarını çalıştıracak esneme hareketleriyle başlayıp sırt kaslarımı rahatlatmaya çalıştım ve işe yaradı gibi yaparken sırt ağrım vardı bittiğinde rahatlamıştım:))
Süper her gün böyle yaparsak alışkanlık kazanırız yapmayınca vicdan ypabilirizYaptım ben de🖐
Evet bi açsan videoyu zaten gerisi geliyor da işteSüper her gün böyle yaparsak alışkanlık kazanırız yapmayınca vicdan ypabiliriz
Benden şeffaf su geliyorKızlar ben şimdi evde sütyen takmıyorum yaAtletime sarı süt akmış iki göğsümden de..
Sizde de oldu mu???
Canım ben burayada yazmıştım 3 nisanda şeker yüklemem var niğdeden adanaya gıdecegım aradım doktorumu gel dedı yarım gun bakıyoruz hastanede suan gelen vaka vs yok tedbırler fazla dedı bende mecbur gidecegim eger onemlı bır testın vs bırsey yoksa gıtme ben sadece ılac olsaydı saglık ocagında yazdırırdım senın yerınde olsamKizlar kontrole gidiyor musunuz ? Ben bu hafta sonu gitmeyi düşünuyorum ilaçlarım bitti . En son d vitaminimi almıştım ama diğerlerinin yazılması gerekiyor . 2 ay oldu nerdeyse. Özel hastane . Bir sorun olmaz bakarlar inşallah
Doktorun yazması gerekiyormuş ilacımı. Doktorumda dosyan kapalı yazamıuorum malesef dedi . Ilac degisir mi omuda bilmiyorum . Kafam karisti. Doktorum çok kısa cevap veriyor yogunluktan mı bilmiyorum geleyim mi diye sormakta istemiyorum . Bir de detayli ultrason oldum onuda gostermeeye gidememistim . Bu zamana denk geldi . Test yapiliyomu bu zamanda onuda bilmiyorumCanım ben burayada yazmıştım 3 nisanda şeker yüklemem var niğdeden adanaya gıdecegım aradım doktorumu gel dedı yarım gun bakıyoruz hastanede suan gelen vaka vs yok tedbırler fazla dedı bende mecbur gidecegim eger onemlı bır testın vs bırsey yoksa gıtme ben sadece ılac olsaydı saglık ocagında yazdırırdım senın yerınde olsam
Şeffaf değil benimki bildiğin sarı renk. İlkinde son ay olmuştu. Şimdi daha erken oldu. Allah korusun doğumum da erken olmasın da...Benden şeffaf su geliyor
Yok sormadım kuzum bana normal geldi süt dolduğunu sertlestigini hissediyorum bu durumu annemle paylaştım 2. Gebelikte olurmuş galiba onada olmuş .. inşallah bir sıkıntı olmazŞeffaf değil benimki bildiğin sarı renk. İlkinde son ay olmuştu. Şimdi daha erken oldu. Allah korusun doğumum da erken olmasın da...
Sen doktora sordun mu peki bu durumu
Canım 24-28 haftalar arasında seker yuklemesıde yapılıyor madem oyle randevu al erken ac karnına gır seker yuklemenıde yapsn ılaclarınıda yazdırmıs olursun sonucunuda gostermıs olursun hepsı bıarada cıkar onlemını alıp gıdeceksn mecbur o zamanDoktorun yazması gerekiyormuş ilacımı. Doktorumda dosyan kapalı yazamıuorum malesef dedi . Ilac degisir mi omuda bilmiyorum . Kafam karisti. Doktorum çok kısa cevap veriyor yogunluktan mı bilmiyorum geleyim mi diye sormakta istemiyorum . Bir de detayli ultrason oldum onuda gostermeeye gidememistim . Bu zamana denk geldi . Test yapiliyomu bu zamanda onuda bilmiyorum
Aynen canım malesef . Sağlıkocağina gidip yazdırayım desem ne yazacak ki belkide değişcek ilaclarım. I de 2 aydan fazladır gidememistim detayli ultrason araya girince. Agzimi burnumi kapayip gitcem sonrada cikip evime gelcem hemen ordan. Hastane gerekli önlemlerimizi aldık herhangi bir risk durumumuz yok aktif bir şekilde konrltroller devam ediyor dikkat ediliyor dedi .Canım 24-28 haftalar arasında seker yuklemesıde yapılıyor madem oyle randevu al erken ac karnına gır seker yuklemenıde yapsn ılaclarınıda yazdırmıs olursun sonucunuda gostermıs olursun hepsı bıarada cıkar onlemını alıp gıdeceksn mecbur o zamandosyan kapalı derken işte gel para ver muayene ol demek istemıs maalesef özellerdede boyle bır durum var arayı acmanı ıstemıyorlar
Bencede sen önlemını al git herseyını halledersın bıarada cıkar zaten seker testınden sonra uzunca bır sure muayeneye gıtmek gerekmıyormus rahatsızlık hıssetmedıgın sürece bugun doktorum oyle soyledı bu vıruslerde ınsallah gecmıs gıtmıs olur o zamana kadar rahat ederizzAynen canım malesef . Sağlıkocağina gidip yazdırayım desem ne yazacak ki belkide değişcek ilaclarım. I de 2 aydan fazladır gidememistim detayli ultrason araya girince. Agzimi burnumi kapayip gitcem sonrada cikip evime gelcem hemen ordan. Hastane gerekli önlemlerimizi aldık herhangi bir risk durumumuz yok aktif bir şekilde konrltroller devam ediyor dikkat ediliyor dedi .çok saol canım cevap verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?