2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Damaksız daha mı iyi ki

Kisa kollu zıbınlar en fazla eylüle kadar mi kullanilir ona göre alacağim?

Canımcım benim oğlum emzik almamıştı. Sen emziği hastanede hiç meme vermeden mi verdin yoksa evde mi ilk verdin. Yani zamanlaman ne oldu?

hanimlar ya karnim baya sertlesiyo kasiliyorum.yemek yemeye korkuyorum sıkıstırıyor baya beni.kabizlik desen mahvetti beni.zor su hamilelik.

Kizlar kontrole gidiyor musunuz ? Ben bu hafta sonu gitmeyi düşünuyorum ilaçlarım bitti . En son d vitaminimi almıştım ama diğerlerinin yazılması gerekiyor . 2 ay oldu nerdeyse. Özel hastane . Bir sorun olmaz bakarlar inşallah

Canım ben burayada yazmıştım 3 nisanda şeker yüklemem var niğdeden adanaya gıdecegım aradım doktorumu gel dedı yarım gun bakıyoruz hastanede suan gelen vaka vs yok tedbırler fazla dedı bende mecbur gidecegim eger onemlı bır testın vs bırsey yoksa gıtme ben sadece ılac olsaydı saglık ocagında yazdırırdım senın yerınde olsam

Doktorun yazması gerekiyormuş ilacımı. Doktorumda dosyan kapalı yazamıuorum malesef dedi . Ilac degisir mi omuda bilmiyorum . Kafam karisti. Doktorum çok kısa cevap veriyor yogunluktan mı bilmiyorum geleyim mi diye sormakta istemiyorum . Bir de detayli ultrason oldum onuda gostermeeye gidememistim . Bu zamana denk geldi . Test yapiliyomu bu zamanda onuda bilmiyorum

Şeffaf değil benimki bildiğin sarı renk. İlkinde son ay olmuştu. Şimdi daha erken oldu. Allah korusun doğumum da erken olmasın da...

Sen doktora sordun mu peki bu durumu
Yok sormadım kuzum bana normal geldi süt dolduğunu sertlestigini hissediyorum bu durumu annemle paylaştım 2. Gebelikte olurmuş galiba onada olmuş .. inşallah bir sıkıntı olmaz

Canım 24-28 haftalar arasında seker yuklemesıde yapılıyor madem oyle randevu al erken ac karnına gır seker yuklemenıde yapsn ılaclarınıda yazdırmıs olursun sonucunuda gostermıs olursun hepsı bıarada cıkar onlemını alıp gıdeceksn mecbur o zaman dosyan kapalı derken işte gel para ver muayene ol demek istemıs maalesef özellerdede boyle bır durum var arayı acmanı ıstemıyorlar

Aynen canım malesef . Sağlıkocağina gidip yazdırayım desem ne yazacak ki belkide değişcek ilaclarım. I de 2 aydan fazladır gidememistim detayli ultrason araya girince. Agzimi burnumi kapayip gitcem sonrada cikip evime gelcem hemen ordan. Hastane gerekli önlemlerimizi aldık herhangi bir risk durumumuz yok aktif bir şekilde konrltroller devam ediyor dikkat ediliyor dedi . çok saol canım cevap verdiğin için

Bencede sen önlemını al git herseyını halledersın bıarada cıkar zaten seker testınden sonra uzunca bır sure muayeneye gıtmek gerekmıyormus rahatsızlık hıssetmedıgın sürece bugun doktorum oyle soyledı bu vıruslerde ınsallah gecmıs gıtmıs olur o zamana kadar rahat ederizz rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…