2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence ilk etapta 1 beden iyi Cok adetli olmayandan alip sonraki duruma gore 2 bedene gecilebilir. Cok buyuk bez de kalca cikigina sebep olabiliyor. Dikkat etkek lazim.
Yok canim kalca cikikligi olunca 2 bezi bile ust uste baglattiriyorlar. Bacak acik dursun diye

Kizlar bizde besigimizi aldik. Bebegime aldigim ilk esya az almisim diyenler icin ben yeni basladim. Zaren kizim var onun esyalari oldugu icin gerek kalmiyor 2 tane hastane cikisi alacagim biri 10lu biri 5li. Bir kac ikili takim alsam yeter cunku birsuru atlet ve kiyafeti var onlari elden gecirecegim. Buyuk kizima oda yspmayi dusunuyoruz simdiden arastiriyoruz su salgin bitince baslayacagiz insallah

Kizimin mobilya besigi var ben yanimda dursun diye hamak besik aldim sundan

Benim çok sırt ağrım oluyor kizlar ya en son doktora gittiğimde rahim büyüyor zayıfsın birde falan biseler dedi arka tarafi gösterdi (bel böbrek) buralar da da ağrı olur normal dedi. Mahvetti ama beni benim durumum da olan varmi

Benimde aynı şekilde sırtım ağrıyor sağ kolumu oynattığımda bıçak saplanmış gibi ağrı oluyor.umarım normaldir.

Benimde aynı şekilde sırtım ağrıyor sağ kolumu oynattığımda bıçak saplanmış gibi ağrı oluyor.umarım normaldir.
Peki rahimde kasılma oluyor mu su saat oldu cok gerginim korkuyorum. Esim e bise demek istemiyorum ama sanki sanci da giriyor afedersin apış arası denen bölge. cok zayıf mi hamile kaldın sende benim gibi yoksa canim

Peki rahimde kasılma oluyor mu su saat oldu cok gerginim korkuyorum. Esim e bise demek istemiyorum ama sanki sanci da giriyor afedersin apış arası denen bölge. cok zayıf mi hamile kaldın sende benim gibi yoksa canim
Yok canım ben 70 kilo hamile kaldım.zayıflıktan olduğunu düşünmüyorum.çok şükür sancı hissetmiyorum ama çatı ağrısı çekmiştim vajinanın sol sağ tarafı ağrıyordu o geçti.şimdi sırt ağrısı başladı.

bana iste dediki rahim büyüyor diye olur dedi bisey olmaz cok rahatsız eder devam ederse böbrek ultroosnu dedi. Tabi doktora gidemiyoruz ki malum durumlar. Yatmak iyi geliyor ama. Oturmak daha cok tetikliyor ben yatıyorum mecburen sola doğru ancak oyle geçiyor.

Bende koltukta uzanıp sırtımı sert bir yastığa dayadığımda iyi hissediyorum.onun dışındaki her hareketimde ağrı hissediyorum.
Korkmayı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.2 haftadan fazla sürerlerse doktora başvurun diyor internette.

Oyle mi? Teşekkürler canım. Bende yalancı kasılma yok erken doğum bilmemne bisürü yine olumsuz senaryo okudum. Takip edicez oyleyse

Oyle mi? Teşekkürler canım. Bende yalancı kasılma yok erken doğum bilmemne bisürü yine olumsuz senaryo okudum. Takip edicez oyleyse
Bende kafama taktığım zaman kasılmam var gibi hissediyorum.ama ağrı aklımdan çıktığında hiç öyle bişey hissetmiyorum.sanırım psikolojik birazda.ağrının normal olduğunu düşün belki biraz rahatlarsın.

5-6 gündür bende de sırt ağrısı çoktu canım kollarıma vuruyordu sürekli dinlen telefonla çok oynama eğilerek iş yapma fazla. Magnezyum içtim ben üst üste geçirir belki diye biraz hafifledi alakası var mı bilmiyorum ama. Ya belim ağrıyor ya sırtım ya vajina kemiklerim bıktırdı gerçekten

Ördeklerinizi bizimlede paylaşın ama
Bende model Aratırken YouTube’dan “kolay erkek bebek yelekleri” diye aratıyorum. kolaylardan başladık bakalım ☺
Ben de öyle arayayım. Kolay bebek örgüleri diye Gönderirim canın. Zor durmuyo ama başlayınca görcem artık. Hatta dedim bu patik kötü de durmuyo ama ne kolaymış

Yok canım sürekli aynı hareket etmiyor edemezde bence. Belki farklı yerlerde duruyorsa ondan az ya da çok hissediyor olabiliriz .

Kizlar bebeginiz her zaman aynımı hareket ediyo.bizimki bazen aşırı hareketli sürekli kipirdiyo ama 3 gündur hareket ediyo ama öyle sürekli degil
Yok canım her zaman hareketlerı aynı olmuyor tabıkı benim oğlumda çok hareketlı maşallah ama cok yorulduysam ve pozısyonuma yedıgıme ıctıgıme gore bıle degısıyor hareketlerı bıde onun pozısyonununda etkısı vardır ıllakı bazen arka arkaya vuruyor hıc durmuyor bazen bır vuruyor uzun sure vurmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…