Aynen benimde şuanda öyle canım bazen ardarda durmadan vuruyo bı kaç gündür biraz daha az vuruyo .sağlıkla hayırla zamanında bı dogursaydikYok canım her zaman hareketlerı aynı olmuyor tabıkı benim oğlumda çok hareketlı maşallah ama cok yorulduysam ve pozısyonuma yedıgıme ıctıgıme gore bıle degısıyor hareketlerı bıde onun pozısyonununda etkısı vardır ıllakı bazen arka arkaya vuruyor hıc durmuyor bazen bır vuruyor uzun sure vurmuyo
Benimde oluyo canım özellikle gece yatarken çok terliyorum .ve yemekten sonrada ateş basıyor beniKızlar aşırı terleme bırden ter basma durumu yaşayan varmı yaben sabahları sac dıplerım su gıbı olmus sekılde uyanıyorum gun ıcındede bıseler yıyıp ıctıkce falan ter basıyor kapı pencere acıyorum gecınce gerı kapatıyorum uzunda surmuyor ama sureklı anıden oluyo
O zaman normal bende dedim acaba bende mi bir anormallık varBenimde oluyo canım özellikle gece yatarken çok terliyorum .ve yemekten sonrada ateş basıyor beni
Benim bir gözümde hipermetrop vardı eskiden beri, numaram hala aynıydı değişmemişti kontrolde cnm. Gözlüğümü takınca çok iyi geliyor. Tansiyon olabilir demiş bir arkadaş, dikkat etmek lazım. Benim tansiyonum düşük oluyor genelde. Yüksek olanlar dikkat etsin.Benim de biraz oluyo. Miyop da var. Acaba geçici mi yoksa numaram mı büyüyo?
Dünden önce yerinde durmuyordu oğlum dün ve bugün uslu. Hareketli olmasını tercih ederim tabi ki. Çok hoşlanıyorum öyle.Kizlar bebeginiz her zaman aynımı hareket ediyo.bizimki bazen aşırı hareketli sürekli kipirdiyo ama 3 gündur hareket ediyo ama öyle sürekli degil
Bende hareketli olmasını tercih ederim ama keyfine göre hareket ediyo küçük hanımBenim bir gözümde hipermetrop vardı eskiden beri, numaram hala aynıydı değişmemişti kontrolde cnm. Gözlüğümü takınca çok iyi geliyor. Tansiyon olabilir demiş bir arkadaş, dikkat etmek lazım. Benim tansiyonum düşük oluyor genelde. Yüksek olanlar dikkat etsin.
Dünden önce yerinde durmuyordu oğlum dün ve bugün uslu. Hareketli olmasını tercih ederim tabi ki. Çok hoşlanıyorum öyle.
Ya en çokk delikli eşofmana güldüm aynı durumdayım bebeğin ıyı kotu baya bıseyı oldu kendıme hıcbırsey almadım daha dun esıme senın dedıgını soyledım anıden dogum olsa bu sağı solu kaymıs pıjamalarlamı gıdecem diyeSelam kızlar uzun süredir giremiyordum artık virüs haberi okumaktan gına geldi psikolojik olarak bütün belirtileri hissediyorum sanki. Bir de kardeşlerimin kronik rahatsızlığının da risk grubunda olduğunu öğrendim iyice moralmen çöktüm biran önce bu ruh halinden kurtulmam lazım
Bulanık görmeden bahseden arkadaşlar olmuş. Tansiyondan bağımsız olarak hamilelik döneminde göz numarası artabiliyormuş. Ben de 2,5 derece miyopum 2 senedir de lens kullanıyorum hamilelik için gözlük tercih edin lens pek kullanmayın yazmışlar çoğu yerde 6 ayın sonunda biraz geç oldu benim için ama inşallah numaram artmamıştır.
Doktora da en son 1 ay önce ayrıntılıya gitmiştim şeker yüklemesi yaptırmadım yarın doktorumla konuşup önümüzdeki 2 hafta içinde bir kontrole daha gitmek istiyorum eşim de 10 gün izinli olacak haftaiçi çok kalabalık olmayan birgün önlem alıp gidicez artık. Bir de kan uyuşmazlığı var bizde 28. Haftada onun iğnesinin vurulması gerekiyormuş.
Bebişe de hiçbir şey alamadım daha bir tane 10 lu bir tane 5 li hastane çıkışı, 2 battaniye, 2 zıbın, 1 de alt pijama dışında hiçbir şeyim yok. Eşime diyorum bari beşiği halletseydik bebek arabasıdır oto koltuğudur ertenebilir biraz daha. Kendime hele hiçbir şey almadım. Allah korusun erken doğum olsa evdeki delikli eşofmanımla doğuma gidicem
Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bütün hastalar iyileşir biran önce son bulur bu illet inşallah.
Hepsi hallolur canım dert etme en kötü internetten filan alırsınız. Bizim bebişe alacaklarımız bitmişti sadece mobilyaların sevkiyat tarihini uzatıp duruyorlar hoş gelse montajcı çağıramayız eve bu şartlardaSelam kızlar uzun süredir giremiyordum artık virüs haberi okumaktan gına geldi psikolojik olarak bütün belirtileri hissediyorum sanki. Bir de kardeşlerimin kronik rahatsızlığının da risk grubunda olduğunu öğrendim iyice moralmen çöktüm biran önce bu ruh halinden kurtulmam lazım
Bulanık görmeden bahseden arkadaşlar olmuş. Tansiyondan bağımsız olarak hamilelik döneminde göz numarası artabiliyormuş. Ben de 2,5 derece miyopum 2 senedir de lens kullanıyorum hamilelik için gözlük tercih edin lens pek kullanmayın yazmışlar çoğu yerde 6 ayın sonunda biraz geç oldu benim için ama inşallah numaram artmamıştır.
Doktora da en son 1 ay önce ayrıntılıya gitmiştim şeker yüklemesi yaptırmadım yarın doktorumla konuşup önümüzdeki 2 hafta içinde bir kontrole daha gitmek istiyorum eşim de 10 gün izinli olacak haftaiçi çok kalabalık olmayan birgün önlem alıp gidicez artık. Bir de kan uyuşmazlığı var bizde 28. Haftada onun iğnesinin vurulması gerekiyormuş.
Bebişe de hiçbir şey alamadım daha bir tane 10 lu bir tane 5 li hastane çıkışı, 2 battaniye, 2 zıbın, 1 de alt pijama dışında hiçbir şeyim yok. Eşime diyorum bari beşiği halletseydik bebek arabasıdır oto koltuğudur ertenebilir biraz daha. Kendime hele hiçbir şey almadım. Allah korusun erken doğum olsa evdeki delikli eşofmanımla doğuma gidicem
Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bütün hastalar iyileşir biran önce son bulur bu illet inşallah.
Benimkinin de sadece ilk zamanlar giyeceği var. Diğerleri komple kız kıyafeti. Çok takmıyordum ilk ama şimdi bi stres gelmedi değil. Uzun kollu doğru düzgün bir şeyi yok. Napsam bilemedim. Lcw İnternete de kapatmış alışverişi. İnşallah bizim zamana düzelir. Diğerleri de kapanırsa diye bir tedirginleşiyorum. Bez de almadım. İlk için biraz var o kadar. Beşik, bebek arabası vs var işte.Selam kızlar uzun süredir giremiyordum artık virüs haberi okumaktan gına geldi psikolojik olarak bütün belirtileri hissediyorum sanki. Bir de kardeşlerimin kronik rahatsızlığının da risk grubunda olduğunu öğrendim iyice moralmen çöktüm biran önce bu ruh halinden kurtulmam lazım
Çoook güzel olmuşBende bugün bi patik başladım bitirdim çok güzel oldu bence
Ay çok sevimlii ellerine sağlıkBende bugün bi patik başladım bitirdim çok güzel oldu bence
Inan benim bebegimin hic ama hic biseyi yok, kendime de hic bisey almadim, esim isyerini kapatti, maddi durum nasil olcak ne kdr surcek hastaneler nasil olcak napcamizi bilmeden öyle duruyoruzSelam kızlar uzun süredir giremiyordum artık virüs haberi okumaktan gına geldi psikolojik olarak bütün belirtileri hissediyorum sanki. Bir de kardeşlerimin kronik rahatsızlığının da risk grubunda olduğunu öğrendim iyice moralmen çöktüm biran önce bu ruh halinden kurtulmam lazım
Zor canım gerçekten Allah yardımcınız olsun hastalık meselesi bitse bu sefer de ekonomik sıkıntılar başlayacakInan benim bebegimin hic ama hic biseyi yok, kendime de hic bisey almadim, esim isyerini kapatti, maddi durum nasil olcak ne kdr surcek hastaneler nasil olcak napcamizi bilmeden öyle duruyoruz
Allah yardımcınız olsun canım benim inşaallah en az sıkıntıyla geçer bu dönemInan benim bebegimin hic ama hic biseyi yok, kendime de hic bisey almadim, esim isyerini kapatti, maddi durum nasil olcak ne kdr surcek hastaneler nasil olcak napcamizi bilmeden öyle duruyoruz
Magnezyum ün genel olarak kemikler üzerinde etkisi var benim babam bel fıtığı ameliyatı oldu,ve ayakları coo ağrıyordu bacakları.. O zaman kullanmıştı cok iyi geldigiini söylemişti. B 12 nın de aynı etkisi var mesela5-6 gündür bende de sırt ağrısı çoktu canım kollarıma vuruyordu sürekli dinlen telefonla çok oynama eğilerek iş yapma fazla. Magnezyum içtim ben üst üste geçirir belki diye biraz hafifledi alakası var mı bilmiyorum ama. Ya belim ağrıyor ya sırtım ya vajina kemiklerim bıktırdı gerçekten
Saol cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsunZor canım gerçekten Allah yardımcınız olsun hastalık meselesi bitse bu sefer de ekonomik sıkıntılar başlayacak
Amin canim cumlemizin insallahAllah yardımcınız olsun canım benim inşaallah en az sıkıntıyla geçer bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?