2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de aynı şekilde hissediyorum su içtikten sonra bile birden sıcak basıyor terliyorum.... Normal sanırım

Yaa kızlar karnınız kaşınıyor mu?
Bende oluyor. Korkuyorum yine gebelik alerjisi olmaktan. Onda her tarafın kaşınıyor Allah korusun. İnşallah kimsenin başına gelmez.

Bende oluyor. Korkuyorum yine gebelik alerjisi olmaktan. Onda her tarafın kaşınıyor Allah korusun. İnşallah kimsenin başına gelmez.
Evet kasınıyor ama büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ben

Tam internetten araştıyordum ki sordun özellikle gece olup da yatınca bütün vücudum kaşınmaya başlıyor benim çok kötü

Tam internetten araştıyordum ki sordun özellikle gece olup da yatınca bütün vücudum kaşınmaya başlıyor benim çok kötü
Bütün vücudun mu. İnşallah kısa zamanda geçer yoksa çok zor canım. Benim ilkinde tüm vücudum bebeğim doğana kadar kaşındı. Ve işim kötüsü kaşımaktan yara oldu kanadı. O yaralar çok şükür ki iyileşti. İnşallah düzelir seninki..

Evet kasınıyor ama büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ben
Sadece karın kaşınıyorsa inşallah ondandır. Diğerinde heryer kaşınıyor. Hatta ayaklarının altı bile. Halıları aşındırmıştım ben
Karbonatlı suyla bile yıkandım, bana mısın dememişti... Bacaklar ve karnım yara olmuştu kaşımaktan.

Hadi ya fenaymıs cidden benim karnım şuan sadece bakalım

Evet cnm. Genişliyor ya ondan. Küçük küçük kaşınmıyor mu? O diğer dediğin daha şiddetli oluyor çünkü

Benim boğazımda bir şey var yumru gibi 3 gündür sanki büyük bir yemek orda kaldı duruyor zor nefes aldırıyor bazen boğazda bir şey şişti sanki öyle şikayeti olan var mı arkadaşlar

Gunaydin kizlar
Size utanarak birsey sorucam
Buyuk abdestimi yaptigimda (utanarak yaziyorum) simsiyah cikiyor, sizdede oldumu 3 gundur boyle

Ben demir ilaci kullaniyorum kansizlikdan dolayi ondandir diye dusunuyorum ama sizlerede danismak istedim
Kusura bakmayin soru biraz sey oldu

Demir ilacı kullanınca maalesef öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…