2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canım benimde öyle demir ilacı yapıyor onu malesef kabızlıkta yapıyor sanki

Demir ilacı yapıyor cnm benim de öyle

Kabız değilim ama benimde öyle canım. Demir ilacı yapıyor diye düşündüm bende.

Demir ilacı kullanınca maalesef öyle oluyor
Evet canım benimde öyle demir ilacı yapıyor onu malesef kabızlıkta yapıyor sanki
Demir ilacı yapıyor cnm benim de öyle
Kabız değilim ama benimde öyle canım. Demir ilacı yapıyor diye düşündüm bende.
Tesekkur ederim kizlar cvplar icin
Icim rahatladi
Soru icin tekrardan kusura bakmayin

Kizlar bu banyo setlerinin içinde lazımlıklı olanlar oluyor bir de onlardan mi aldiniz?

Merhaba kızlar. Birinci hastanesi radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda

Evet cnm. Genişliyor ya ondan. Küçük küçük kaşınmıyor mu? O diğer dediğin daha şiddetli oluyor çünkü
Benim de kasınıyor sırtım özellikle yere yatıp kaşinasın geliuor kızlar aksam cok guzel kocama oluyor karnim sabah karnim inmis minnacik sizinde oyle mi ?

Benim de kasınıyor sırtım özellikle yere yatıp kaşinasın geliuor kızlar aksam cok guzel kocama oluyor karnim sabah karnim inmis minnacik sizinde oyle mi ?
Valla ben öğrendim 4 haftalıkken hamile olduğumu bir karnım çıktı şimdide 8 ay görünümlü 6 aylığım :)) ama dediğin gibi sabah daha inik akiam daha sert ve şişik

Valla ben öğrendim 4 haftalıkken hamile olduğumu bir karnım çıktı şimdide 8 ay görünümlü 6 aylığım :)) ama dediğin gibi sabah daha inik akiam daha sert ve şişik
Aynen ya bebeğime sesleniyorum nerdessiinnn diyoruk arıyorum onu . Çok güzel bir duygu ya karnın şişmesi dahi

Ya kızlar tiroid değerim 6.ayda 3.43 cikti.Doktor maksimum 3 olmali dedi.Endokrine gitmem gerekmiş.İnternette bebekte zeka ve gelişiö geriliğine sebep olabilir diyor.Önceki test sonuçlarima baktim ilk gittiğimde bakılmış o zaman normalmiş.Şimdi niye artti.Endişelendim yine ne güzel şeker cikmadi diye sevinmiştim.

Hamilelikte görmede bulanıklık olabiliyor cnm. İlkinde de olmuştu, bunda da gözüm çok yoruluyor. Ekrana bakarken gözlük kullanıyorum ben, çok faydasını gördüm.
nasil iyi geldi bu cevabin anlatamam canim.Allah razi olsun.netten baktim hipereklemsi yada seker yukselmesinden oluyor diye kotu kotu seyler yaziyordu nasil korktum anlatamam.10gune kadar seker yuklemesi ypacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…