2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim boğazımda bir şey var yumru gibi 3 gündür sanki büyük bir yemek orda kaldı duruyor zor nefes aldırıyor bazen boğazda bir şey şişti sanki öyle şikayeti olan var mı arkadaşlar
Canım benimde o durum var bir kaç gündür ama çok kötü değil rahatsız etmiyor gece uykudan uyandığımda daha kötü oluyor. Ben gece çok terlemelerim olduğu için üşüttüm diye düşündüm ama karın büyüdükçe baskı yapıyor ve nefes almada sıkıntı yaşanıyorda diye okumuştum. Vitaminleri kullanıp günlük içtiğim suya zencefil limon koydum bugün umarım işe yarar.

Detaylı ultrasonu yapan doktor çok krampları olmayana magnezyumu her gün içmeyi önermiyorum kramp varsa veriyorum dedi
Valla benim kaburga ağrım çok fazla sol arka ve sol önce akiamları oluyo genelde doktorum her akşam iç dedi hafifletir dedi gayette iyi geçirmiyo ama kas gevşetici özelliği var sanrım

Kizlar bu kontrole gitme isine ne diyosunuz her dr farkli bisey söylüyor benimki gel dedi mesela baskalarini dinleyince sakin gitmeyin acil degilse vs diyorlar
Korkuyorum da
Siz naptiniz

Valla benim kaburga ağrım çok fazla sol arka ve sol önce akiamları oluyo genelde doktorum her akşam iç dedi hafifletir dedi gayette iyi geçirmiyo ama kas gevşetici özelliği var sanrım
Ben de de işe yarasa keşke iki haftadır bikaç gün dışında hiç geçmedi dün gece de 3 buçyğa kdar uyuyamadım ağrıdan

Kizlar bu kontrole gitme isine ne diyosunuz her dr farkli bisey söylüyor benimki gel dedi mesela baskalarini dinleyince sakin gitmeyin acil degilse vs diyorlar
Korkuyorum da
Siz naptiniz
Doktorun çağırdıysa git tabi cnm, önlemini al, çabucak hallet dön. Benimki uzak, bu ay detaylı yaptırmıştım o yüzden gitmedim. Diğer ay arayıp sorup gitmeyi düşünüyorum. Doktorumun olduğu hastane poliklinik gibi küçük bir yer ama İstanbulda diye bu ay erteledim. Nisan sonu bakalım nolur. Allah hayırlara çıkarsın ülkemizi.

Korkuyorum da
Siz naptiniz
Ben en son detaylıya gittim üzerinden iki hafta geçti daha bu haftasonu doktorumla görüşcem ne zaman gel derse artık normalde zaten 3 haftada bir gidiyordum ben

Kızlar bugün doktorum instagram dan canlı yayın yaptı soruları cevapladı şeker yüklemesini sordum onun için acele etmenize gerek yok dedi 6 hafta aralıklarla kontrolle gelin sağlık ocağına kesinlikle gitmeyin dedi

Kızlar son iki gündür sıklaşan kasılmalarım oluyo karnım taş gibi oluyo bir anda korkutucu bi acı ile beraber. Normal mi acabaya yaşayan var mı

Yok hareket etmiyor o anlarda bi yerde top gibi oluyo sanki buna kasılma deniyormuş
Ben kasılma olsa anlamıycam ha Bi iki kere kısa süreliğine bebek sanki sırtını karnıma dayamış gibi oldu. O kasılma mıydı acaba? Hatta ben dönecek şimdi diye düşünmüştüm. Bu haftalarda yalancı kasılma gibi bişeyler olabiliyomuş acaba dediğin ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…