2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bu kontrole gitme isine ne diyosunuz her dr farkli bisey söylüyor benimki gel dedi mesela baskalarini dinleyince sakin gitmeyin acil degilse vs diyorlar
Korkuyorum da
Siz naptiniz
Canım doktorun özel hastanede mi?

Adet ağrısına benzer bir ağrıda eşlik ediyor canım uygulamalarda yalancı kasılma yazıyo ama beni korkutan şey sıklığı oldu uygulamaların birinde saatte 4 ve daha fazlası kez olursa doktorunuza başvurun yazıyodu saymadım hiç ama dün belki 20 defa olmuştur

Dr una sorsan telefonla? Belki yazılan kadar önemli değildir.

Yok hareket etmiyor o anlarda bi yerde top gibi oluyo sanki buna kasılma deniyormuş
Yalanci kasilma olabilir canin, ilk gebeligimde bu haftalarda basladi benim ve sonrasi igneler vs. Baya sorunlu gecti ama doktoruna danis belki gecicidir, doktorunla birlikte bi karar ver ona göre ilerlersin. Günde 20 defa bana fazla geldi

Ne kadar sıklıkta oluyo
But gece uyutmadi baya endişelendim rahmindeki ağrı fazlalasti hastaneyi aradım Dr izinli bir Dr var sadece ve randevulu ne olacak sonumuz bilmiyorum çok korkuyorum ...aile ocağına kayıtta yaptırmamıştim çünkü benim yatmam gerekiyordu kanamam oluyordu başlarda telaş yaptim doğrusu

Yok hareket etmiyor o anlarda bi yerde top gibi oluyo sanki buna kasılma deniyormuş
Bugün bende de oldu. Bir an tırsmadım değil. 30lu haftalardaki gibi değildi kısaydı ama biraz tırstım bende. Ama 1 kere oldu. Dikkatli ol cnm, doktora görün bence mutlaka 20 fazla.

Kizlar haftaya cumaya rdvum vardi iptal etmeyi dusunuyodum ama bugun hastaneden aradilar haftaya persembe gel diye
Ben gelmek istemiyorum hastaneye gecen hafta ultrasona geldim gerek kalmadi dedim
Sizin gelmenizi doktor istedi dedi mecbur gidicem

Kizlar haftaya cumaya rdvum vardi iptal etmeyi dusunuyodum ama bugun hastaneden aradilar haftaya persembe gel diye
Ben gelmek istemiyorum hastaneye gecen hafta ultrasona geldim gerek kalmadi dedim
Sizin gelmenizi doktor istedi dedi mecbur gidicem

hala doktora gitsem mi diyorsunuz lütfen gitmeyin hastaneler virüs kaynıyor şu anda

bilerek koydum haberi şimdiye kadar hamilelere birşey olmaz deniyordu ama bizler de büyük risk grubundayız mecbur olmadıkça asla evden çıkmamalıyız. Ben özel sektörde çalışıyorum iznim 10 gündü patron sonrasında gelmezsen ücretsize çıkarırım dedi mecbur çıkacağım bu durumda hiçbir şey sağlıktan önemli değil şu anda

Bazı kişiler yalan yanlış haber koyuyorlarmıs canım panik yaptırmak için. Doktorları dinleyin. Bir video paylasıcam onu izleyin panik yapmak bunları okumak bağısıklıgı düşürüyormus iyi şeyler düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…