- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bende evden çıkmıyorum hiç ama eşim işe gidip geliyor önlelerini alarak korkmayalım yapıcak birşey yok herşeyimizi yapalım allaha sığınalım hepimizi korusun inşallahbilerek koydum haberi şimdiye kadar hamilelere birşey olmaz deniyordu ama bizler de büyük risk grubundayız mecbur olmadıkça asla evden çıkmamalıyız. Ben özel sektörde çalışıyorum iznim 10 gündü patron sonrasında gelmezsen ücretsize çıkarırım dedi mecbur çıkacağım bu durumda hiçbir şey sağlıktan önemli değil şu anda
Doktorumu aradım az önce günde 3 saat çalışıyormuş tüm önlemleri alıp yarın gelin dedi bakalım biraz tedirginimDr una sorsan telefonla? Belki yazılan kadar önemli değildir.
Ay inşallah bi sorun oluşmaz hele ki şöyle bi dönemdeYalanci kasilma olabilir canin, ilk gebeligimde bu haftalarda basladi benim ve sonrasi igneler vs. Baya sorunlu gectiama doktoruna danis belki gecicidir, doktorunla birlikte bi karar ver ona göre ilerlersin. Günde 20 defa bana fazla geldi
Ya mesajinizi gordumde demir ilaci midemde erimeden kusuyorum bununla nasil basa ciktinizValla cnm ben sabah 5 te içip yatmaya çalıştım yok kus öğür baktım olmuyor kahvaltıdan 2 saat sonra içiyrm eczanedeki bayan demişti bide portakal emilimi kolay olsun diye yoksa yedikleriminde faydasını göremezdim ki
Gerçeği nasıl oluyor peki yani kaç saniye sürüyodur 30 dan sonra. Özellikle klozete oturduğumda oluyor dikkatimi çekende bu. Acaba bir önemi var mıdır bununBugün bende de oldu. Bir an tırsmadım değil. 30lu haftalardaki gibi değildi kısaydı ama biraz tırstım bende. Ama 1 kere oldu. Dikkatli ol cnm, doktora görün bence mutlaka 20 fazla.
Canım o haber yalan çıktı Şeyma batmaz dımı kadının adı ınstagramdan kendı hesabına gırıp hıkayelerına baktım vıdeo cekmıs yalann hala bebegımde bende gayet ıyıyız hatta eve gıtmek ıstıyorm bırakmıyorlar falan dedı bebegınde saglıgı cok ıyıymıs ve dogurmamıs bebek öldu yazan vıcdansız kansızlar bıle vardı haberde! İnanmayın nolur pskolojınızı bozmayınbilerek koydum haberi şimdiye kadar hamilelere birşey olmaz deniyordu ama bizler de büyük risk grubundayız mecbur olmadıkça asla evden çıkmamalıyız. Ben özel sektörde çalışıyorum iznim 10 gündü patron sonrasında gelmezsen ücretsize çıkarırım dedi mecbur çıkacağım bu durumda hiçbir şey sağlıktan önemli değil şu anda
2 li 3 lü test yaptırdım detaylıya da girdim her şey yolundaydı çok şükür artık çok büyük bir sorun çıkacağını sanmam. Doktorum zaten bir şeyler yolunda gitmezse vücudun sinyal verir ağrı sancı kanama vs o zaman ara gelmen gerektiğini ben söylerim sana dediBende evden çıkmıyorum hiç ama eşim işe gidip geliyor önlelerini alarak korkmayalım yapıcak birşey yok herşeyimizi yapalım allaha sığınalım hepimizi korusun inşallahBu doktora gitme işi nasıl olucak bilmiyorum allah korusun bir sorun olsa haberimiz bile olmıcak. Benim bu cumartesi 3 hafta olucak detaylıdan sonra. Ne zaman gitmem gerek onuda bilmiyorum ama süreyi uzatarak kontrollere gidilmeliymiş bu defa bir sorun olsa çözemezler allah korusun birşeyden kaçarken başka birşeye yakalanmayalım bakalım napıcaz biraz durulsa keşke ortalık.
Ben yarın gideceğim canım mutlaka görün sende ortalık daha virüs konusunda karışmadanBut gece uyutmadi baya endişelendim rahmindeki ağrı fazlalasti hastaneyi aradım Dr izinli bir Dr var sadece ve randevulu ne olacak sonumuz bilmiyorum çok korkuyorum ...aile ocağına kayıtta yaptırmamıştim çünkü benim yatmam gerekiyordu kanamam oluyordu başlarda telaş yaptim doğrusu
Hayır canım bu kadının adı Betül Aydın. keşke yalan olsaydı ama bütün haber sitelerinde aynı şekilde yazıyorCanım o haber yalan çıktı Şeyma batmaz dımı kadının adı ınstagramdan kendı hesabına gırıp hıkayelerına baktım vıdeo cekmıs yalann hala bebegımde bende gayet ıyıyız hatta eve gıtmek ıstıyorm bırakmıyorlar falan dedı bebegınde saglıgı cok ıyıymıs ve dogurmamıs bebek öldu yazan vıcdansız kansızlar bıle vardı haberde! İnanmayın nolur pskolojınızı bozmayın
Şimdi baktımda kronık rahatsızlıgı varmıs canım kadının çok uzuldum zaten kronık hastalıgı olmayanlar atlatıyormus kımısının haberı dahı olmuyormusHayır canım bu kadının adı Betül Aydın. keşke yalan olsaydı ama bütün haber sitelerinde aynı şekilde yazıyor
Yani böyle hiç hareket ettirmeyecek şekilde yoğun bir sertleşme, sancı oluyor. Kaç sn sürdüğünü bilmiyorum ama hemen geçmiyor. Kısa süreyle o hissi anımsadım bugün. Ama tuvalete oturunca diyorsun ya belki ondandır aşağıdadır bebişin. Korkma yine de cnm.Gerçeği nasıl oluyor peki yani kaç saniye sürüyodur 30 dan sonra. Özellikle klozete oturduğumda oluyor dikkatimi çekende bu. Acaba bir önemi var mıdır bunun
Aynen buraya attıgım videoyada doktor aynı seyi söyledi herşeye inanmayalım okumayalım kızlar bebeğimizi ve kendi sağlıgımızı koruyalım mutlu olalım benekte iyi olur bizdeCanım o haber yalan çıktı Şeyma batmaz dımı kadının adı ınstagramdan kendı hesabına gırıp hıkayelerına baktım vıdeo cekmıs yalann hala bebegımde bende gayet ıyıyız hatta eve gıtmek ıstıyorm bırakmıyorlar falan dedı bebegınde saglıgı cok ıyıymıs ve dogurmamıs bebek öldu yazan vıcdansız kansızlar bıle vardı haberde! İnanmayın nolur pskolojınızı bozmayın
Doğru aynen canım ararız öyle bir durumda inşallah yaşamayalımda2 li 3 lü test yaptırdım detaylıya da girdim her şey yolundaydı çok şükür artık çok büyük bir sorun çıkacağını sanmam. Doktorum zaten bir şeyler yolunda gitmezse vücudun sinyal verir ağrı sancı kanama vs o zaman ara gelmen gerektiğini ben söylerim sana dedi
Canım bolca su iç magnezyumu 2 tane al ve kasılma gelince pozisyon değiştir.Duş almakta işe yarıyor inşallah geçer ve uyumaya çalış.Ay inşallah bi sorun oluşmaz hele ki şöyle bi dönemdeyarın gideceğim
Evet bende okudum moralimizi yüksek tutmamız şazımBunu gördüm dün takip ettiğim bir doktordan. Çok iyi geldi. Siz de okuyun kızlar ❤
Idrar yolları enfeksiyonu gibi geldi bana .baktirmis miydiniz?Gerçeği nasıl oluyor peki yani kaç saniye sürüyodur 30 dan sonra. Özellikle klozete oturduğumda oluyor dikkatimi çekende bu. Acaba bir önemi var mıdır bunun
Magnezyumu tek içiyordum çoğaltayım onu sağol canımCanım bolca su iç magnezyumu 2 tane al ve kasılma gelince pozisyon değiştir.Duş almakta işe yarıyor inşallah geçer ve uyumaya çalış.
Evet baktırmıştım ilaçta kullandım en son 2 hafta önce geçmişti ama bilmiyorum inşallah öyledirIdrar yolları enfeksiyonu gibi geldi bana .baktirmis miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?