2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende evden çıkmıyorum hiç ama eşim işe gidip geliyor önlelerini alarak korkmayalım yapıcak birşey yok herşeyimizi yapalım allaha sığınalım hepimizi korusun inşallah Bu doktora gitme işi nasıl olucak bilmiyorum allah korusun bir sorun olsa haberimiz bile olmıcak. Benim bu cumartesi 3 hafta olucak detaylıdan sonra. Ne zaman gitmem gerek onuda bilmiyorum ama süreyi uzatarak kontrollere gidilmeliymiş bu defa bir sorun olsa çözemezler allah korusun birşeyden kaçarken başka birşeye yakalanmayalım bakalım napıcaz biraz durulsa keşke ortalık.

Yalanci kasilma olabilir canin, ilk gebeligimde bu haftalarda basladi benim ve sonrasi igneler vs. Baya sorunlu gecti ama doktoruna danis belki gecicidir, doktorunla birlikte bi karar ver ona göre ilerlersin. Günde 20 defa bana fazla geldi
Ay inşallah bi sorun oluşmaz hele ki şöyle bi dönemde yarın gideceğim

Ya mesajinizi gordumde demir ilaci midemde erimeden kusuyorum bununla nasil basa ciktiniz

Bugün bende de oldu. Bir an tırsmadım değil. 30lu haftalardaki gibi değildi kısaydı ama biraz tırstım bende. Ama 1 kere oldu. Dikkatli ol cnm, doktora görün bence mutlaka 20 fazla.
Gerçeği nasıl oluyor peki yani kaç saniye sürüyodur 30 dan sonra. Özellikle klozete oturduğumda oluyor dikkatimi çekende bu. Acaba bir önemi var mıdır bunun

Canım o haber yalan çıktı Şeyma batmaz dımı kadının adı ınstagramdan kendı hesabına gırıp hıkayelerına baktım vıdeo cekmıs yalann hala bebegımde bende gayet ıyıyız hatta eve gıtmek ıstıyorm bırakmıyorlar falan dedı bebegınde saglıgı cok ıyıymıs ve dogurmamıs bebek öldu yazan vıcdansız kansızlar bıle vardı haberde! İnanmayın nolur pskolojınızı bozmayın

2 li 3 lü test yaptırdım detaylıya da girdim her şey yolundaydı çok şükür artık çok büyük bir sorun çıkacağını sanmam. Doktorum zaten bir şeyler yolunda gitmezse vücudun sinyal verir ağrı sancı kanama vs o zaman ara gelmen gerektiğini ben söylerim sana dedi

Ben yarın gideceğim canım mutlaka görün sende ortalık daha virüs konusunda karışmadan

Hayır canım bu kadının adı Betül Aydın. keşke yalan olsaydı ama bütün haber sitelerinde aynı şekilde yazıyor

Hayır canım bu kadının adı Betül Aydın. keşke yalan olsaydı ama bütün haber sitelerinde aynı şekilde yazıyor
Şimdi baktımda kronık rahatsızlıgı varmıs canım kadının çok uzuldum zaten kronık hastalıgı olmayanlar atlatıyormus kımısının haberı dahı olmuyormus allahım korusun hepımızı tabıkı dıkkat etmek lazım kendımıze cok zorunlu haller dısında hastaneye gıtmeye bende karsıyım. Ben cuma gunu gıdecegım il degıstırecem ama benım mutlaka gıtmem lazım mesela suyum fazla ve sekerden suphelenıyor doktor allah korusun bunlar erken doguma sebep oluyor. Yoksa normal bebegımı goreyım dıye gıdecek arkadaslara sakın gıtmeyın dıyorum

Gerçeği nasıl oluyor peki yani kaç saniye sürüyodur 30 dan sonra. Özellikle klozete oturduğumda oluyor dikkatimi çekende bu. Acaba bir önemi var mıdır bunun
Yani böyle hiç hareket ettirmeyecek şekilde yoğun bir sertleşme, sancı oluyor. Kaç sn sürdüğünü bilmiyorum ama hemen geçmiyor. Kısa süreyle o hissi anımsadım bugün. Ama tuvalete oturunca diyorsun ya belki ondandır aşağıdadır bebişin. Korkma yine de cnm.

Aynen buraya attıgım videoyada doktor aynı seyi söyledi herşeye inanmayalım okumayalım kızlar bebeğimizi ve kendi sağlıgımızı koruyalım mutlu olalım benekte iyi olur bizde

Doğru aynen canım ararız öyle bir durumda inşallah yaşamayalımda

Benim galiba göğüslerim çatladı. Emin değilim tam ama mavi yeşil damarlar gibi de durmuyolar. Göğsün alt tarafının kollara doğru kısmında. Net çizgiler yok ama kırmızımsı bi koyuluk var.

Idrar yolları enfeksiyonu gibi geldi bana .baktirmis miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…