2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim galiba göğüslerim çatladı. Emin değilim tam ama mavi yeşil damarlar gibi de durmuyolar. Göğsün alt tarafının kollara doğru kısmında. Net çizgiler yok ama kırmızımsı bi koyuluk var.
Uçların etrafından çatlama başlar diyolardı benimde iki göğüs ortasına doğru çok ince kırmızı iki üç tane çizgi gibi damarlar oluştu doğum yapan bir arkadaşıma göstermiştim çatlak onlar demişti

Ne zaman neresinden başladı bilmiyorum ki. Göğüs ucuna da yakın sayılır kapladığı alan. ama tam anlaşılmıyo. Göğüs ucum baya koyulaştı. Koyuluğun etrafı da onun biraz daha açığı olarak dağınık şekilde koyulaştı. Geri kalan yerlere doğru özellikle çatlak gibi duran yerlere doğru da çilimsi bi koyulaşma var çok hafif. Anlaşılmıyo yani pek. Hayırlısı olsun inşallah

hala doktora gitsem mi diyorsunuz lütfen gitmeyin hastaneler virüs kaynıyor şu anda
Canim dogru soyluyosunda doktor ozellikle cagiriyosa yapacak bise yok mecbur gidicez
Beni haftaya cagiriyo istemiyorum ama gelmem gerektigini gereksiz randevulari iptal ettiklerini soyledi
Mecbur gidicem

Kızlar korona vırusu kapan hamıle vardı şeyma batmaz diye bakın onun ınstagram profıl lınkını bırakayım buraya hıkayelerını ızleyin ıyı oldugunu belırtılerını vs paylasmıs ıcınız rahatlar bence bıraz gayet saglıklı duruyor çünkü :)

Ya avrupa avrupa deniliyo insan haklari kadin haklari diyolar ya tovbe billah inanmayin
Hastane personeliyim 1aydir kendi doktorumdan raporluyum
Jinekologuma soyledigimde calismamda sorun gormuyor
Birdahada ona bise demedim kendi aile doktorumdan rapor istiyorum
Turkiyede direk hamile kadin raporludur diye birsey cikmusti sanirim
Burda umursamiyolar hamilesin kroniksin cart curt calisacaksin nokta

Canim dogru soyluyosunda doktor ozellikle cagiriyosa yapacak bise yok mecbur gidicez
Beni haftaya cagiriyo istemiyorum ama gelmem gerektigini gereksiz randevulari iptal ettiklerini soyledi
Mecbur gidicem
Aynen bu kez gitmeyip kötü birşey olsa allah korusun nasıl önlem alıcaz virüsten kaçıcaz diye başka bir dertle uğraşmayalım gerekli zamanlarda gidilmesi gerektiğini her doktor söylüyor zaten sadece eski sıklıkta değil.

Türkiye'de memur kesim şanslı canım bizde de özel sektördeysen hiç acımıyorlar

Evet acaba nasıl bir tedavi uyguluyorlar bebeğe zararı oluyormu bunlardan da bahsetse keşke

Yanlis anlamiyosam test verdim diyor
Yani yarin herhangi bir vatandas Covid-19 symptom lari var supheleniyorum derse test yapabilecek oylemi?
Cunku burada daha farkli

Anladım canım nemlendirmeye devam kısmet

Arkadaşlar selam. İki gündür kabızlık çekiyırum bugün tuvalette yaklaşık 2 saat çıkamadım tuvaletten haliyle ıkındım sonra yapamayınca en son kalktım baktım rahim ağzımda şişlik sertlik ve ağırlık var yürürken orda bişe hissettim bebek aşagıya indi diye korktum. Acile gittik alttan spekulum ile muayene ettiler o muayeneden sonra kanamam oldu o anda. Normal bu muayeneden sonra olur dediler sonra ultrasonla baktılar bebek aşagıda değil rahimde açılma yok iyi dedi doktor. Lavman yaptılar bi de serum. Sonrasında çamaşırımda kanama az az olmuştu doktor devam ediyorsa yatış yapalım bi gün takip edelim dedi ben de korona var diye ben evde takip edeyim dedim tamam imza at gidebilirsin devam ederse gel dedi acaba normal mi bu kabızlıktan dolayı orası kasılmıştı ondan zaten alttan bakarken kasma dediler oysaki kasmıyordum kaslarım sıkıştı sanıyorum. Çok ağladım korktum sizin o muayeneden sonra kanamanız oldu mu hiç

Sanirim simdiye kadar 3kez kullanildi spekulum bende. Her seferinde doktorum kanama olabilir diye uyardi ama olmadi hic bizaman cok sukur
Bunye meselesi sanirim
Korkma bise olmaz
Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun artık fazla ıkınmadan tuvaleti yapmamız gerekiyor

Çok geçmiş olsun artık fazla ıkınmadan tuvaleti yapmamız gerekiyor
Sağ ol ama o kadar kötü bi kabızlıktı kız anlatamıyorum ben gebelikten önce hiç böyle bişey yaşamadım hani ıkınmıyorum tam kalkıyorum bu sefer de altıma yapacak gibi oluyorum tekrar oturuyorum

Magnezyum ne kullaniyorsunuz ? Benimki limon aromali. İgrenc sanki serbet iciyorum..

Benimki de aynı dediğiniz gibi tadı Günde 4 defa kullan dedi doktor Her seferinde yarım bardak suyu nefes almadan içiyorum İyyhh

Yaa kızlar karnınız kaşınıyor mu?
Bende oluyor. Korkuyorum yine gebelik alerjisi olmaktan. Onda her tarafın kaşınıyor Allah korusun. İnşallah kimsenin başına gelmez.
Bı kere gobegimin altı Yanmaya başladı Yırtıldı şansım Badem yagi surduk geçti Çatlamalar kasinmaya sebep olur Yağlama yada nemlendirmeye bakın derim .

Yok hareket etmiyor o anlarda bi yerde top gibi oluyo sanki buna kasılma deniyormuş

Bende de öyle oluyordu bebek hareketi sanıyordum ever kasılma Doktorunuza danışın size gerekli tavsiye yi verecektir..

Ben de bazen seri kıpırdanmalara başlayınca eşimi çağırıyorum o sese duruyo sanki hep ya. Çok nadir yakaladı böyle. Ben de el işareti yapmaya başladım

Bende eşime gel diyorum Eşim gelince duruyor Gittiği an gene harekete başlıyor çok gülüyoruz Geçen sarildik Gobegim göbeğine değdi eşimin Aradan onun göbeğine vuruyor Keşke onlarda bu hisleri tatsa ne güzel olur değil mi

Kızlar sizin magnezyum ilacınız kaç mg? bana günde 2 kere al dedi de.

Benim günde 4 defa ; Magnesium granül şase 4.2 gr

Kizlar haftaya cumaya rdvum vardi iptal etmeyi dusunuyodum ama bugun hastaneden aradilar haftaya persembe gel diye
Ben gelmek istemiyorum hastaneye gecen hafta ultrasona geldim gerek kalmadi dedim
Sizin gelmenizi doktor istedi dedi mecbur gidicem

Bizim doktor da randevuları azaltmış Herkesi sadece saatinde alıyorlar Saatini kacirani almıyorlar.. Her hasta sonrası dezenfektan ile muayene odası temizleniyor Doktorun bu hijyen dikkati beni rahatlatıyor .. yalnız siz Türkiye de değilsiniz galiba.. Hangi ulkede yaşadığınızı sorsam

Sağ ol ama o kadar kötü bi kabızlıktı kız anlatamıyorum ben gebelikten önce hiç böyle bişey yaşamadım hani ıkınmıyorum tam kalkıyorum bu sefer de altıma yapacak gibi oluyorum tekrar oturuyorum
Canım benimde bir ara kabızlık olmuştu duphalac vermişti dr iyi gelmişti.Ama şuan zaten magnezyum kullandığım için düzenli .Sende kabız olmamak için birini kullan istersen.ıkınmak tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…