- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
güle güle sağlıklı günlerde eskitsin paşaOglusumun mercedesigeldi teyzelerişu günlerde moral oldu vallahi
Belcikada yasiyorumBenimki de aynı dediğiniz gibi tadı Günde 4 defa kullan dedi doktor Her seferinde yarım bardak suyu nefes almadan içiyorum İyyhh
Bı kere gobegimin altı Yanmaya başladı Yırtıldı şansım Badem yagi surduk geçti Çatlamalar kasinmaya sebep olur Yağlama yada nemlendirmeye bakın derim .
Bende de öyle oluyordu bebek hareketi sanıyordum ever kasılma Doktorunuza danışın size gerekli tavsiye yi verecektir..
Bende eşime gel diyorum Eşim gelince duruyor Gittiği an gene harekete başlıyor çok gülüyoruz Geçen sarildik Gobegim göbeğine değdi eşimin Aradan onun göbeğine vuruyor Keşke onlarda bu hisleri tatsa ne güzel olur değil mi
Benim günde 4 defa ; Magnesium granül şase 4.2 gr
Bizim doktor da randevuları azaltmış Herkesi sadece saatinde alıyorlar Saatini kacirani almıyorlar.. Her hasta sonrası dezenfektan ile muayene odası temizleniyor Doktorun bu hijyen dikkati beni rahatlatıyor .. yalnız siz Türkiye de değilsiniz galiba.. Hangi ulkede yaşadığınızı sorsam
Hayirli olsun cok guzel gorunuyo bende boyle bi model ve renk istiyorumOglusumun mercedesigeldi teyzelerişu günlerde moral oldu vallahi
Güle güle kullansın inşallah nerden aldınOglusumun mercedesigeldi teyzelerişu günlerde moral oldu vallahi
Bende öyle valla birkaç zıbın pijama dısında bişeyi yok umarım alabiliriz yazınHayirli olsun cok guzel gorunuyo bende boyle bi model ve renk istiyorum
Guzel gunlerde kullanirsiniz insallah
Simdi depresyona gircem ben
Cinsiyeti ogrenmeden bise almicaz dedik
17.haftada ogrendik
Bebek fuari vardi oraya biletlerimizi aldik herseyi ordan alacaktik
Oda iptal oldu koronadan
Simdi butun magazalar kapali
Bir tane donu bile yok bebisimin
Ben birde sessizce konuşuyorum çağırıyorum işaretle ama onu bile anlıyo susuyor :)Ben de bazen seri kıpırdanmalara başlayınca eşimi çağırıyorum o sese duruyo sanki hep ya. Çok nadir yakaladı böyle. Ben de el işareti yapmaya başladım
Valla ben yeğenime almıştım bekarken annemlerde kalırken yatsın diye annem bakıyordu ona yeğen 6 yaşında şimdi benim kızım kullancak anneannesinin evinde hala gıcırdamıyor. Krafttı bizimki kaliteli birşey al hiç birşey olmazBu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.
Di mi iyice inceleyip iyi bişey alınınca illa gıcırdar diye bişey yok. Sağol rahatladım birazValla ben yeğenime almıştım bekarken annemlerde kalırken yatsın diye annem bakıyordu ona yeğen 6 yaşında şimdi benim kızım kullancak anneannesinin evinde hala gıcırdamıyor. Krafttı bizimki kaliteli birşey al hiç birşey olmaz
Sonuçları alıntı yaparak yazarmisin bana 2 nisana randevu aldım hala kasılmalar devam ediyor Aralık'ta baya sık..bebeğe bir şey olur diye korkuyorum inşallah her şey normaldir.Ben yarın gideceğim canım mutlaka görün sende ortalık daha virüs konusunda karışmadan
Canım günlerimiz ve şikayetlerimiz benzer inşallah yolundadır her şey. Yarın yazarım çıkınca sanaSonuçları alıntı yaparak yazarmisin bana 2 nisana randevu aldım hala kasılmalar devam ediyor Aralık'ta baya sık..bebeğe bir şey olur diye korkuyorum inşallah her şey normaldir.
6 aylik oldum biraz paniklemeye basladim vallaBende öyle valla birkaç zıbın pijama dısında bişeyi yok umarım alabiliriz yazın
Dimi ya valla allah yüzümüze güler inşallah ya alırız herşeyini6 aylik oldum biraz paniklemeye basladim valla
Sadece 1gunlugune acsalar cilginlarcasina alisveris yapicam bebisime
Aa magnezyum var evde kullanmadım hiç. Günün hangi öğünü kullanıyorsun onuCanım benimde bir ara kabızlık olmuştu duphalac vermişti dr iyi gelmişti.Ama şuan zaten magnezyum kullandığım için düzenli .Sende kabız olmamak için birini kullan istersen.ıkınmak tehlikeli.
Kuru kayısı iyi geliyor cnm. Yediğim günler etkisini görüyorum. 5 6 tane aç karna gün kurusu yiyip su içiyorum. Sabah tatlı bir şeyler yemeyi sevsem keşke de her gün düzenli yesem ben de... (1 - 2 tane işe yaramıyor ama, 5 - 6 tane olacak, ilk zamanlar bir iki tane yiyip neden işe yaramıyor diyordumArtık o kadar cok kabızlık cekiyorum ve o kadar cok gazım oluyor ki gece resmen gaz çikarma sesime uyandık eşimle ki hiç fark etmedim bile.Eşime artık kusura bakma pardon aşkim falan diyorum:) hormonlardan kaslar gevşermiş ve hissetmezmişsin.Napıcam bilmiyorum olur olmadık gaz cıkıyor bazen cıkmıyor beni cok sıkıyor.İlacç hapi var mi bu işin?Kayısı falan mi yesem?
Entoregermina ptobiyotik almanı öneririm. Çok iyi geliyor barsaklara.Artık o kadar cok kabızlık cekiyorum ve o kadar cok gazım oluyor ki gece resmen gaz çikarma sesime uyandık eşimle ki hiç fark etmedim bile.Eşime artık kusura bakma pardon aşkim falan diyorum:) hormonlardan kaslar gevşermiş ve hissetmezmişsin.Napıcam bilmiyorum olur olmadık gaz cıkıyor bazen cıkmıyor beni cok sıkıyor.İlacç hapi var mi bu işin?Kayısı falan mi yesem?
Artık o kadar cok kabızlık cekiyorum ve o kadar cok gazım oluyor ki gece resmen gaz çikarma sesime uyandık eşimle ki hiç fark etmedim bile.Eşime artık kusura bakma pardon aşkim falan diyorum:) hormonlardan kaslar gevşermiş ve hissetmezmişsin.Napıcam bilmiyorum olur olmadık gaz cıkıyor bazen cıkmıyor beni cok sıkıyor.İlacç hapi var mi bu işin?Kayısı falan mi yesem?
Magnezyum canım.yada duphalac şurupArtık o kadar cok kabızlık cekiyorum ve o kadar cok gazım oluyor ki gece resmen gaz çikarma sesime uyandık eşimle ki hiç fark etmedim bile.Eşime artık kusura bakma pardon aşkim falan diyorum:) hormonlardan kaslar gevşermiş ve hissetmezmişsin.Napıcam bilmiyorum olur olmadık gaz cıkıyor bazen cıkmıyor beni cok sıkıyor.İlacç hapi var mi bu işin?Kayısı falan mi yesem?
Sabah kahvaltıdan sonra canım.Aa magnezyum var evde kullanmadım hiç. Günün hangi öğünü kullanıyorsun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?