2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Belcikada yasiyorum
Yani gecen hafta gittigimde bekleme salonunda benden baska kimse yoktu
Iceriye girdigimde doktor dezenfekte etti heryeri
Haftaya sadecz 3kisi varmis kontrol icin hepimiz aralikli saatlerde gelicekmisiz boyle soylendi telefonda

Oglusumun mercedesigeldi teyzeleri şu günlerde moral oldu vallahi
Hayirli olsun cok guzel gorunuyo bende boyle bi model ve renk istiyorum
Guzel gunlerde kullanirsiniz insallah
Simdi depresyona gircem ben
Cinsiyeti ogrenmeden bise almicaz dedik
17.haftada ogrendik
Bebek fuari vardi oraya biletlerimizi aldik herseyi ordan alacaktik
Oda iptal oldu koronadan
Simdi butun magazalar kapali
Bir tane donu bile yok bebisimin

Bende öyle valla birkaç zıbın pijama dısında bişeyi yok umarım alabiliriz yazın

Bu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.

Bu park yataklar sallanma aparatıyla bi yerden sonra gıcırdıyomuş galiba ama dayanılmıycak gibi midir ya bilen var mı? Tam karar vermiştim kesin alcam diye, gıcırdıyo diyolar.
Valla ben yeğenime almıştım bekarken annemlerde kalırken yatsın diye annem bakıyordu ona yeğen 6 yaşında şimdi benim kızım kullancak anneannesinin evinde hala gıcırdamıyor. Krafttı bizimki kaliteli birşey al hiç birşey olmaz

Di mi iyice inceleyip iyi bişey alınınca illa gıcırdar diye bişey yok. Sağol rahatladım biraz

Ben yarın gideceğim canım mutlaka görün sende ortalık daha virüs konusunda karışmadan
Sonuçları alıntı yaparak yazarmisin bana 2 nisana randevu aldım hala kasılmalar devam ediyor Aralık'ta baya sık..bebeğe bir şey olur diye korkuyorum inşallah her şey normaldir.

Sonuçları alıntı yaparak yazarmisin bana 2 nisana randevu aldım hala kasılmalar devam ediyor Aralık'ta baya sık..bebeğe bir şey olur diye korkuyorum inşallah her şey normaldir.
Canım günlerimiz ve şikayetlerimiz benzer inşallah yolundadır her şey. Yarın yazarım çıkınca sana

Artık o kadar cok kabızlık cekiyorum ve o kadar cok gazım oluyor ki gece resmen gaz çikarma sesime uyandık eşimle ki hiç fark etmedim bile.Eşime artık kusura bakma pardon aşkim falan diyorum:) hormonlardan kaslar gevşermiş ve hissetmezmişsin.Napıcam bilmiyorum olur olmadık gaz cıkıyor bazen cıkmıyor beni cok sıkıyor.İlacç hapi var mi bu işin?Kayısı falan mi yesem?

Canım benimde bir ara kabızlık olmuştu duphalac vermişti dr iyi gelmişti.Ama şuan zaten magnezyum kullandığım için düzenli .Sende kabız olmamak için birini kullan istersen.ıkınmak tehlikeli.
Aa magnezyum var evde kullanmadım hiç. Günün hangi öğünü kullanıyorsun onu

Kuru kayısı iyi geliyor cnm. Yediğim günler etkisini görüyorum. 5 6 tane aç karna gün kurusu yiyip su içiyorum. Sabah tatlı bir şeyler yemeyi sevsem keşke de her gün düzenli yesem ben de... (1 - 2 tane işe yaramıyor ama, 5 - 6 tane olacak, ilk zamanlar bir iki tane yiyip neden işe yaramıyor diyordum)

Entoregermina ptobiyotik almanı öneririm. Çok iyi geliyor barsaklara.

Merhaba arkadasim
Bende ayni durumdayim. Ben tuvalete cikinca evde bir bayram havasi ki sorma
Dupholac iciyorum her gün ve magnezyum aliyorum suya atilan tabletlerden. Doktorum asiri doz almalisin diyo baska yapabilecegimiz birsey yokmus 5-6 tablete kadar icebilirmisim Midem devamli gurul gurul

Magnezyum canım.yada duphalac şurup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…