2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin hanimlar
Kizlar size kizimi sikayet etmeye geldim
Saat 11de yataga girdim taa saat 2ye kadar uyutmadi beni oynayip durdu ya tamam hosuma gidiyo ama sen kucucuk bebissin neden uyumazsin artik basima agri girdi gece zor uyudum
Yani okadar cok kimildamasi gece gece hemde normalmi acaba, biseymi dokundu acaba bilemedim
Sanki yaramaz kiz olacak gibime geliyo
Simdi birazdan uyanir beni yine uyutmaz

Günaydın canım bende tam aksine geceden beri sadece 1 saat uyudum. Hareket etmiyor diye :/ normalde yataga yatınca cok hareket eder ama dün ne yaptıysam olmadı. Baya dürttüm hatta artık bişeyler yedim su ıctım falan yok. Hala dinliyorum Bi iki pıt pıt geldı ama normalde çok asırı hareketlidir. Çok az geldı bu pıtlar falan. Kafayı yemek üzereyim sanırım. Senin prensesde meydanı boş bulmuş herhalde genelde dinlenmeye gecınce Kıprasıyorlarya. Hiç şikayet etme dolansın yavrucak

Dün akşam benim de öyleydi ama oturuyodum ben. Müzik açıktı sağa sola sallanıyodum. Bu halimle sürekli kıpırdadı. Ses olduğu halde bi de hareket ettiğim halde ne oluyo be dedim, dururdu normalde, ne zaman uyuyacaksın dedim hatta. Yattım devam etti ama pek engellemedi uyumamı

canım selam. yok alttan muayne edilmiyor. ben cihat hocadan pek memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. başka perinatolog a gittim. kendisinden sonra. o harikaydı ve daha ucuzdu. ben de tavsiye uzerıne gitmiştim. ama beğenmedim.

normal canım. hareket etmedıgımızde onlar uyanıyormuş.. hatta uygulama dıyor ki 27-32 haftalar en hareketli zamanlarıymış.

Benim belim ağrıyor, gece yan yatınca sağ sol farketmeksizin. sanki kalçamı tornavidayla oyuyorlar..ağrı oluyor. bir de değişik bir ağrım var vajinamda desen tam orası değil, kıçımda desen orada değil anlamadım valla

Enerjisi yerindeymis demek minnoşun benim kizimda hic uyandirmazdi beni ben uyurken uyurdu ama dogduktan sonra aman alllahim 8 ay uyumadi Oglumda pek uyandirmiyor, gece uyandigimda tekmeledigini hissediyorum ama beni uykudan uyandirmiyo ya da uyutmamazlik yapmiyor cok dua ediyorum saglikli ve uykucu bir bebek olsun diye
Bebekler hergun ayni olmaz canim, nasilki bizler hergun ayni enerjide degilsek onlarda oyle. Kafana takma sakin, pozisyon degismistir o sebeple az hissedersin. Bikac pitpit hissedince uyu☺ Benimki bu ara yine alttan tekmeliyo sanirim yine ayaklari mesaneye dayadi, boyle olunca az hissediyorum. Ama yukarilara vurmaya baslarsa cok bariz karnimdan belli oluyo hareketleri. Yani panik yok birak takilsin icerde, zaten az zamanlri kaldi daha dogaunlar bak nelere takacagiz kakasiydi , atesiydi, cişiydi

Biz kraft compass aldık canım e bebek indiriminden. Kurduk inceledik baya dayanıklı duruyor ama pierre cardin de bakmıştık zamanında hemen hemen denkler

Memnun musunuz ? Eşimle internette videolar izledik yatağı nereye koyacağız Oynasın diye bu yataklar Uyumak için d3gil diye tutturdu

Çatı ağrısıymış canım o 1 haftadır bende de başladı, bir iki iş yapayım belim de kopacak gibi oluyor ve uyuyana kadar geçmiyor asla

Çatı ağrısıymış canım o 1 haftadır bende de başladı, bir iki iş yapayım belim de kopacak gibi oluyor ve uyuyana kadar geçmiyor asla
Benim daha böyle bişey olmaya başlamadı ama olursa devamlı olursa mesela bi sıkıntı mı var demek yoksa normal bişey mi?

Meydani bos buldu valla oh keyif catiyo orda tamam seslenmiyorum ama yani uyutmuyoda simdiden basina buyruk olmasin
Bazen kimildayip bazen kimildamamasi normalmis endise etme
Dinlenmeyd cekilmistir guc toplayip gelecektir

Ya sert vuruslar yapti hep oyuzden engelledi uyumami
Simdi küs sanirim hic pas vermiyo

Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırdım sabah yarım lımon sıktırdı ıcıne doktorum hıc zorlamadı ıcmesı, çok şükür gebelık şekerım yokmuş suyumda normale dönmüş, oğluşumda 1084 gr olmuş ve buarada 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum bu durumlar boyle devam edecek o yuzden ıptal etmıyorm randevuları son aylara gırıyorsun artık önlemini alıp kendıne çokca dıkkat edip geleceksın dedı.

Evet hele su kakasi
Kaka yapti diye mutlu olup mis gibi kokuyo derdim kizimda ne mutlu olurdum

Kızlar bebeğinin kilosunu yakın zamanda öğrenen var mı ?

Kızlar Uygun ve gerekli ürünleri araştırıp almaya çalışıyorum inşallah bu ürünlerimi sessizce you tube de tek tek gösterip açıklamada önerilerimi paylaşıyorum burayada yazdım bir kısmını zaten fikir almak isteyen bakabilir ..tek tek bakıp incelemesi çok hoşuma gidiyor

Benim evde bir kızım daha var bu yüzden randevu aldım ama gidemedim korkudan , şeker testi için alet Alicam ama daha alamadım onuda gorumcemde varmış... bebeğimde içimde hareket halinde son 2 gündür daha rahatım ondan önce baya kasiliyordum heralde pozisyon değiştirdi çatı ağrım azaldı bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…