Yanı canım doktorun gelme dedıyse eger cok aciliyeti yoksa sıkıntı olmaz ınsallahBenim evde bir kızım daha var bu yüzden randevu aldım ama gidemedim korkudan , şeker testi için alet Alicam ama daha alamadım onuda gorumcemde varmış... bebeğimde içimde hareket halinde son 2 gündür daha rahatım ondan önce baya kasiliyordum heralde pozisyon değiştirdi çatı ağrım azaldı bakalım .
Benim daha bana sert gelmiyo hareketleri ya. Bazen değişik hareketler yapıyo irkiliyorum sadece.Ya sert vuruslar yapti hep oyuzden engelledi uyumami
Simdi küs sanirim hic pas vermiyo
Etrafımda kullanan herkes çok memnun iki çocuğuna kullananlar var kapatıp açması aşırı kolay odadan odaya taşıması falanMemnun musunuz ? Eşimle internette videolar izledik yatağı nereye koyacağız Oynasın diye bu yataklar Uyumak için d3gil diye tutturdu
Haklısın kuzum. Hastaneye gidemediğimizden iyice kendimi dinler oldum. Normalde hiç böyle pimpirikli panik biri değilimdir ama Annelik içgüdüsünün yanında gelen panik haller demekkiBebekler hergun ayni olmaz canim, nasilki bizler hergun ayni enerjide degilsek onlarda oyle. Kafana takma sakin, pozisyon degismistir o sebeple az hissedersin. Bikac pitpit hissedince uyu☺ Benimki bu ara yine alttan tekmeliyo sanirim yine ayaklari mesaneye dayadi, boyle olunca az hissediyorum. Ama yukarilara vurmaya baslarsa cok bariz karnimdan belli oluyo hareketleri. Yani panik yokbirak takilsin icerde, zaten az zamanlri kaldi daha dogaunlar bak nelere takacagiz kakasiydi , atesiydi, cişiydi
Bizde prego aldık dün gittigidiyor indirimi varken hazır hala daha park yatağı kafamda oturtamadım ama bi gelsin inşallah memnun kalırımEtrafımda kullanan herkes çok memnun iki çocuğuna kullananlar var kapatıp açması aşırı kolay odadan odaya taşıması falanbide kapatılınca küçük oluyo il dışına bi yere gitsek falan büyük rahatlık. Kim öyle kocaman şeyi alıp oyun için kullanırki :) benim incelediklerimde kraft kanz pierre cardin baya dayanıklıydı 70x110 ideal gibi daha büyüğü kapılardan sığmıyor kapatıp açmak gerekiyor yer değiştirirken
Bende göğüslerim çatladı sürdükce biraz azaldı gibi ama her gün süremiyorum bazen de amaaan olacağı varsa oluor diyip salasım geliyorCanım 7 aya kadar benim hiç birşeyin yoktu birden kaşınmaya başlıyor ve bir günde çatlamaya başlıyorsunuz kremi catlamadan sürmeniz gerekiyor her ne kadar azalsa da kremle falan yine de belli oluyor yani
Etrafımda kullanan herkes çok memnun iki çocuğuna kullananlar var kapatıp açması aşırı kolay odadan odaya taşıması falanbide kapatılınca küçük oluyo il dışına bi yere gitsek falan büyük rahatlık. Kim öyle kocaman şeyi alıp oyun için kullanırki :) benim incelediklerimde kraft kanz pierre cardin baya dayanıklıydı 70x110 ideal gibi daha büyüğü kapılardan sığmıyor kapatıp açmak gerekiyor yer değiştirirken
İşte böyle enteresan bir ağrı çatı ağrısı. Ama iyi tabir etmişsinBenim belim ağrıyor, gece yan yatınca sağ sol farketmeksizin. sanki kalçamı tornavidayla oyuyorlar..ağrı oluyor. bir de değişik bir ağrım var vajinamda desen tam orası değil, kıçımda desen orada değil anlamadım valla
Ben normal diye biliyorum cnm. Her hamilenin farklı yeri farklı şekilde değişiyor yada ağrıyor. Benim ilkinde oluyordu, zor bir şey.Benim daha böyle bişey olmaya başlamadı ama olursa devamlı olursa mesela bi sıkıntı mı var demek yoksa normal bişey mi?
Buraya da atar mısın kuzum ? Hayrili uğurlu olsunBüyük kararsızlıklar sonucunda beşiğimizi sipariş verdik bugün :) ahşap asansörlü anne yanı da olabilen hem de tekerlekli olanlardan aldık bakalım memnun kalacak mıyız :) park yataklara oldum olası ısınamadım bu arası oldu gibi diyorum. Evdeyken en azından büyük parçalarının alışverişlerini yapayım istiyorum gidişat böyle giderse kötü yani. Bu arada 2. Doz tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden var mı ortam nasıldı?
Çatı ağrısı mı? Yok canım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş, bel ağrısı da bebek büyüdüğü için oluyormuş olağan yani.Benim daha böyle bişey olmaya başlamadı ama olursa devamlı olursa mesela bi sıkıntı mı var demek yoksa normal bişey mi?
Benim daha bana sert gelmiyo hareketleri ya. Bazen değişik hareketler yapıyo irkiliyorum sadece.
Biz seninle ayni haftadayizKızlar bebeğinin kilosunu yakın zamanda öğrenen var mı ?
Teşekkür ederim tavsiyelerin için.20 temmuz da doğum yapmıştım çok sıcaktı kızımı hastaneden gelince hergun banyo yaptirirdik.... ilk zamanlar zıbın giydiriyorduk çapraz olanlardan uzun kollu altına da pijama ama isilik olunca Sıfır kollu alttan çıtçıtlı body giydirdik hep... Bır de uyurken tülbent orterdim....gece boyunca kremledigimi hatırlıyorum...isilik oluyor diye....evim de en üst kattaydi ve çok sıcak oluyordu... hatta çocuk doktoru klimayı açın serinlesin ev isilikleri gecer tavsiyesinde bile bulunmustu.....Cereyan yapmasın diye karşılıklı acamamiyorduk camları.....Mayıs ayı biraz daha serin olabilir evler.....bebeğin durumu na göre ne giydireceginize karar verirsiniz...
24+3 benim simdi 679 . Senin hangi güne denk geliyordu canimBiz seninle ayni haftadayiz
Ben gecen carsamba detayli ultrasona girdim 630gr demisti
çatı ağrısı neden olur canım ? mesela bacaklarımı açsam sanki rahatlayacakmışım gibi ama açmıyorum tabiki :)İşte böyle enteresan bir ağrı çatı ağrısı. Ama iyi tabir etmişsinçok gıcık bir şey, Allah kolaylıklar versin.
Ben normal diye biliyorum cnm. Her hamilenin farklı yeri farklı şekilde değişiyor yada ağrıyor. Benim ilkinde oluyordu, zor bir şey.
Büyük kararsızlıklar sonucunda beşiğimizi sipariş verdik bugün :) ahşap asansörlü anne yanı da olabilen hem de tekerlekli olanlardan aldık bakalım memnun kalacak mıyız :) park yataklara oldum olası ısınamadım bu arası oldu gibi diyorum. Evdeyken en azından büyük parçalarının alışverişlerini yapayım istiyorum gidişat böyle giderse kötü yani. Bu arada 2. Doz tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden var mı ortam nasıldı?
Buraya da atar mısın kuzum ? Hayrili uğurlu olsunBende ısınamadan park yatak aldım inşallah memnun kalırız eşim istedi ondan park oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?