2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yanı canım doktorun gelme dedıyse eger cok aciliyeti yoksa sıkıntı olmaz ınsallah

Memnun musunuz ? Eşimle internette videolar izledik yatağı nereye koyacağız Oynasın diye bu yataklar Uyumak için d3gil diye tutturdu
Etrafımda kullanan herkes çok memnun iki çocuğuna kullananlar var kapatıp açması aşırı kolay odadan odaya taşıması falan bide kapatılınca küçük oluyo il dışına bi yere gitsek falan büyük rahatlık. Kim öyle kocaman şeyi alıp oyun için kullanırki :) benim incelediklerimde kraft kanz pierre cardin baya dayanıklıydı 70x110 ideal gibi daha büyüğü kapılardan sığmıyor kapatıp açmak gerekiyor yer değiştirirken

Haklısın kuzum. Hastaneye gidemediğimizden iyice kendimi dinler oldum. Normalde hiç böyle pimpirikli panik biri değilimdir ama Annelik içgüdüsünün yanında gelen panik haller demekki

Bizde prego aldık dün gittigidiyor indirimi varken hazır hala daha park yatağı kafamda oturtamadım ama bi gelsin inşallah memnun kalırım

Canım 7 aya kadar benim hiç birşeyin yoktu birden kaşınmaya başlıyor ve bir günde çatlamaya başlıyorsunuz kremi catlamadan sürmeniz gerekiyor her ne kadar azalsa da kremle falan yine de belli oluyor yani
Bende göğüslerim çatladı sürdükce biraz azaldı gibi ama her gün süremiyorum bazen de amaaan olacağı varsa oluor diyip salasım geliyor

Kizlar yenidoğan için 50 cm boy 3.2 kg beden ölçüleri uygun mu?Bakiyorum böyle.E daha kilolu olursa ne yapacağiz?

Ağzın bal yesin, Tavsiyen için teşekkürler Bakalım park yatak mi Tahta sallanır beşik mi kazanacak önümüzdeki maçlara bakacağız

İşte böyle enteresan bir ağrı çatı ağrısı. Ama iyi tabir etmişsin çok gıcık bir şey, Allah kolaylıklar versin.
Benim daha böyle bişey olmaya başlamadı ama olursa devamlı olursa mesela bi sıkıntı mı var demek yoksa normal bişey mi?
Ben normal diye biliyorum cnm. Her hamilenin farklı yeri farklı şekilde değişiyor yada ağrıyor. Benim ilkinde oluyordu, zor bir şey.

Büyük kararsızlıklar sonucunda beşiğimizi sipariş verdik bugün :) ahşap asansörlü anne yanı da olabilen hem de tekerlekli olanlardan aldık bakalım memnun kalacak mıyız :) park yataklara oldum olası ısınamadım bu arası oldu gibi diyorum. Evdeyken en azından büyük parçalarının alışverişlerini yapayım istiyorum gidişat böyle giderse kötü yani. Bu arada 2. Doz tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden var mı ortam nasıldı?

Bizimde geldi minicity siparişler ben çok beğendim bundan sonra bu siteden alırım sanırım 3 tanesini de 6 ay için aldım dayanamadım çok güzel duruyorlardı

Eklentiler

• 20200403_100507.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 20200403_100003.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 58
Buraya da atar mısın kuzum ? Hayrili uğurlu olsun Bende ısınamadan park yatak aldım inşallah memnun kalırız eşim istedi ondan park oldu

Teşekkür ederim tavsiyelerin için.

çatı ağrısı neden olur canım ? mesela bacaklarımı açsam sanki rahatlayacakmışım gibi ama açmıyorum tabiki :)

ben bu pazartesi gittim, içeri zaten hopdanak giremiyorsun. arayıp gitmiştim hemşiremi. o da aşıyı hazırlamıştı. dış kapının oraya bir sandalye koymuşlar girişte aşı yaptılar. ben zaten eldiven maske takmıştım. 2. aşı daha çok ağrı yaptı ama.

Buraya da atar mısın kuzum ? Hayrili uğurlu olsun Bende ısınamadan park yatak aldım inşallah memnun kalırız eşim istedi ondan park oldu
Şöyle link atayım bundan aldık :) bizim oğlan da sevindi galiba 2 saattir tekme atıp duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…