2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hangi marka nereden aldinix acaba?

Ben de pazartesi gideceğim ancak maske eldiven artık. Çıkmaktan korkar oldum gerçekten

Bizde prego aldık dün gittigidiyor indirimi varken hazır hala daha park yatağı kafamda oturtamadım ama bi gelsin inşallah memnun kalırım
Prego kulanıyor komşumda oğlu 2,5 yaşında çok memnun hatta başta normal beşik almış kullanamamışlar onu satıp park yatağa dönmüşler sonradan

6 sında gitmem gerekiyo benim ama bilmiyorum ne yapcağımı hiç ya

Bende de bundan var. Yatak odama uyumlu diye almistim kizimda 8 ay kullandik, sonra bizim kuduruk parmakliklardan tirmanmaya baslayinca buyuk yatagina gecirdik. Şimdi de oğluşta kullanicaz Allah nasip ederse

Az önce bir arkadaşım twitterdan bana koronovirüsten ölen annenin bebeğinin de öldüğünü cenaze namazının fotoğrafını göndermiş bir insan hamile birine bunu niye gönderir ya ne diyeyim şimdi yani zaten kaç gündür ölürsem bebeğime kim bakar diye düşüne düşüne uykularım kaçıyor bunu görünce o kadar kötü oldum ki ağlaya ağlaya bittim ya insanlar niye bu kadar düşüncesiz bir gün siz de hamile kalmayacak mısınız acaba

Gercekten deli oluyorum gruplardan da boyle korkunc seyler geliyor iyi seyler soylemek cok mu zor anlamıyorum
İyi hissetmeye ihtiyacımız var
Bu ne felaket meraki

2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?

Aynı dert bendede var saat 5 ten sonra nöbetteyim resmen:))

Çok sinirleniyorum ya biz bilmiyoruz sanki açıp okumayı etmeyi. Daha az düşünebilmek için kendimizi uzak tutmaya çalıştıkça zorla gözümüze sokuyo bazıları.

Gerçekten çok yazık hamile bir insanın psikolojisini bozmaya çalışmakta ne demek ya çok sinir oluyorum allah gönüllerine göre versin canım bu kadar düşüncesizlik olmaz gerçekten. Allahım hepimizi korusun

Gercekten deli oluyorum gruplardan da boyle korkunc seyler geliyor iyi seyler soylemek cok mu zor anlamıyorum
İyi hissetmeye ihtiyacımız var
Bu ne felaket meraki
Çok sinirleniyorum ya biz bilmiyoruz sanki açıp okumayı etmeyi. Daha az düşünebilmek için kendimizi uzak tutmaya çalıştıkça zorla gözümüze sokuyo bazıları.
Çok şey demek istiyorum ama dilim varmıyor

2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?
Canım idrardanda olabilir mantarda olabilir..idrar enfeksiyonu için tek kullanimlik monural şase veriyor genelde doktorlar.mantarsa elma sirkesiyle ve karbonatla yıkamak rahatlatıyor .Birde bol bol su iç sabahlarıda aç karnina 1 bardak suya 2 kaşık elma sirkeside iyi geliyor.

Bende 24+3 suan
21 temmuz olacak insallah
Gittigimde 23+1 idi 630 demisti ozaman
Tatlım senin iyi benim ki küçükmü ya niye doktor bişey demiyor anlamadım . Ne yiyim ne kadar yiyim diyorum sıkma kendini yiyebildiğin kadar ye diyor . Milletin doktorları hangi ekmeği yiyeceģini bile söylüyor ya anlamadım gitti bakalım hangi gün doğuracaz . Ilk mi senin. ? Spor yapıyor musun

Maaşallah nasıl aldın bana anlatırmısın benim bugün 24+3 ama 679 g az benim ki baksana . Ama doktor iyi dedi bana . Ne yiyiyorsunda bebek kilo alıyor . Sen kaç kilo aldın ? Ay çok meraklandım yaaa
Ben 9 kilo almisim toplamda
Ekstra hic bisey yapmadim kilo alsin diye
İlk oglumda önden gidiyordu bu da öyle 2 hafta onden gidiyor yani su an ki haftamla kiyaslamamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…