2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayir canim endise etme kilosu normal benimki bastan beri ilerde gitti kilosu 1hafta onden saymis doktorum sonradan ultrasonda gercek tarihi cikti
Bide gramaja fazla takilma
Arkadasim 26. Haftada prématuré dogum yapti simdi cocuk 6yasinda masallah binlerce kez cocuk gayet kilosu herseyi cok saglikli
Benim doktorda oyle fazla sunu ye bunu ye demiyoki
Benim ikinci ama ilk 10 yasinda suan oyuzden ilkmis gibi heyecan ve unutmus olduklarim var
Ay yok canim ben spor yapmiyorum bide gururla soyluyorum bi bak ya

Bana da Bana da kuzenim az önce cenazeden geldim kadına doktor asi vermiş 40 gün yapması gerekiyomus 2 gün unutmuş bundan dolayı ölmüş dedi doktorunu ihmal etme dedi bende aynı tepkiyi verdim seni anlıyorum benim bı skntim yok dedim kızdım baya

2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?
Ben bool bool su ictim ayni sorun vardi sukur geçti bi sure sonra cnm . Ama ilacı da varmis ben dr.a gidemedigim icin dogal yolu bol su içmekmis diye okuyup uygulamistim.

güle güle kullanın inşallah
Sağlıklı günlerde inşallah

Size bunlari gönderen kişiyi arayıp lütfen haddini bildirin; böyle düşüncesizce davranabilecek insan bırakın çevrenizde olmasin

2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?

Aile hekimleri de idrar testi yapıyor Bı aile hekimi ile görüşün ona göre hareket edersiniz

Kizlar ben internetten aldığınız pijama takımlarını merak ediyorum Hastanede kullanmak için Daha önce alan ve kargosu eline ulaşan mennun kalan var mı acaba ?

Dün akşam aldık bugün kargoya çıkmış bile normalde 849 dan aşağı yoktu gittigidiyor indiriminden 650 yemi ne aldık. Prego maxima aldık biz
Ben de baktım gittiyor a ama daha çok prego olimpia olarak baktım onda da indirim gelmemişti diğer sitelere göre.
Bi de park yatağa dolaptır şifonyerdir falan nasıl uydurcaz ya? Bebeğe bi oda var ama baya küçük nasıl ayarlanıcak bilmiyorum.

Yani dünyanın zekisi bi tek sizsiniz ya biz aptalız düşünemeyiz nefret ettirdiler gerçekten. Sanki kendilere bi şey olmayacak gibi davranıyorlar ya Allah'a havale ediyorum beddua etmek istemiyorum
Size bunlari gönderen kişiyi arayıp lütfen haddini bildirin; böyle düşüncesizce davranabilecek insan bırakın çevrenizde olmasin
Bildirdim güya da yok anlamıyorlar, aynısı başlarına geldiğinde telefon sırası bu kez bana geçecek çok kindarım unutmam

Ben oda yapmayacağım şimdi o yüzden yanıma aldım kuzum ama oda yapacaksan güzel ahşap bir mobilya takimi almanı öneririm

24+3te gittim ben en son 604 gram dedi gayet normal kilosu kendi büyüme grafiginde gidiyor dedi doktor. Simdi sizleri gorunce zayıf mı kalmış benim miniğim diye

Nerden aldın, alabildin daha doğrusu?
Onlıne kargosu olan bir firma ınstadan bakabilirsiniz canım dikkatbebekvar mağazanın adı bizim sipariş virüsün başladığı ikinci gün geldi bu arada ben beyaz seçtim ilerde yatağını yaptırırken kolay olur beyaz ne olsa uyar diye düşündüm

Kızlar 31 ile giriş çıkışlar yasaklandı benım gıbı şehir dışına doktora giden varsa artık çok sıkıntı ben suan adanadayım yarın sabah cıkacaktık yola sımdı hazırlanıyoruz yola cıkacaz gece 12 den sonra cıkıslar yasakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…