- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Benim ki normal o zaman öyle miBen 9 kilo almisim toplamda
Ekstra hic bisey yapmadim kilo alsin diye
İlk oglumda önden gidiyordu bu da öyle 2 hafta onden gidiyor yani su an ki haftamla kiyaslamamak lazim
Ben de pregonun bi modelini gözüme kestirdim. Daha almadım bakalım.Bizde prego aldık dün gittigidiyor indirimi varken hazır hala daha park yatağı kafamda oturtamadım ama bi gelsin inşallah memnun kalırım
Dün akşam aldık bugün kargoya çıkmış bileBen de pregonun bi modelini gözüme kestirdim. Daha almadım bakalım.
Hayir canim endise etme kilosu normal benimki bastan beri ilerde gitti kilosu 1hafta onden saymis doktorum sonradan ultrasonda gercek tarihi ciktiTatlım senin iyi benim ki küçükmü ya niye doktor bişey demiyor anlamadım . Ne yiyim ne kadar yiyim diyorum sıkma kendini yiyebildiğin kadar ye diyor . Milletin doktorları hangi ekmeği yiyeceģini bile söylüyor ya anlamadım gittibakalım hangi gün doğuracaz . Ilk mi senin. ? Spor yapıyor musun
Bana da kuzenim az önce cenazeden geldim kadına doktor asi vermiş 40 gün yapması gerekiyomus 2 gün unutmuş bundan dolayı ölmüş dedi doktorunu ihmal etme dedi bende aynı tepkiyi verdim seni anlıyorum benim bı skntim yok dedim kızdım bayaAz önce bir arkadaşım twitterdan bana koronovirüsten ölen annenin bebeğinin de öldüğünü cenaze namazının fotoğrafını göndermiş bir insan hamile birine bunu niye gönderir ya ne diyeyim şimdi yani zaten kaç gündür ölürsem bebeğime kim bakar diye düşüne düşüne uykularım kaçıyor bunu görünce o kadar kötü oldum ki ağlaya ağlaya bittim ya insanlar niye bu kadar düşüncesiz bir gün siz de hamile kalmayacak mısınız acaba
Ben bool bool su ictim ayni sorun vardi sukur geçti bi sure sonra cnm . Ama ilacı da varmis ben dr.a gidemedigim icin dogal yolu bol su içmekmis diye okuyup uygulamistim.2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?
Benimki pzt günü 750 gr demişti doktorKızlar bebeğinin kilosunu yakın zamanda öğrenen var mı ?
güle güle kullanın inşallahBüyük kararsızlıklar sonucunda beşiğimizi sipariş verdik bugün :) ahşap asansörlü anne yanı da olabilen hem de tekerlekli olanlardan aldık bakalım memnun kalacak mıyız :) park yataklara oldum olası ısınamadım bu arası oldu gibi diyorum. Evdeyken en azından büyük parçalarının alışverişlerini yapayım istiyorum gidişat böyle giderse kötü yani. Bu arada 2. Doz tetanoz aşısı için sağlık ocağına giden var mı ortam nasıldı?
Size bunlari gönderen kişiyi arayıp lütfen haddini bildirin; böyle düşüncesizce davranabilecek insan bırakın çevrenizde olmasinAz önce bir arkadaşım twitterdan bana koronovirüsten ölen annenin bebeğinin de öldüğünü cenaze namazının fotoğrafını göndermiş bir insan hamile birine bunu niye gönderir ya ne diyeyim şimdi yani zaten kaç gündür ölürsem bebeğime kim bakar diye düşüne düşüne uykularım kaçıyor bunu görünce o kadar kötü oldum ki ağlaya ağlaya bittim ya insanlar niye bu kadar düşüncesiz bir gün siz de hamile kalmayacak mısınız acaba
2 gündür idrardan sonra ve gün boyunca baya yanmam oluyor. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı söyledi ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Doğal yollarla bu durumu atlatabilirmiyim acaba?
Ben de baktım gittiyor a ama daha çok prego olimpia olarak baktım onda da indirim gelmemişti diğer sitelere göre.Dün akşam aldık bugün kargoya çıkmış bilenormalde 849 dan aşağı yoktu gittigidiyor indiriminden 650 yemi ne aldık. Prego maxima aldık biz
Yani dünyanın zekisi bi tek sizsiniz ya biz aptalız düşünemeyiz nefret ettirdiler gerçekten. Sanki kendilere bi şey olmayacak gibi davranıyorlar ya Allah'a havale ediyorum beddua etmek istemiyorumBana da
Bana da kuzenim az önce cenazeden geldim kadına doktor asi vermiş 40 gün yapması gerekiyomus 2 gün unutmuş bundan dolayı ölmüş dedi doktorunu ihmal etme dedi bende aynı tepkiyi verdim seni anlıyorum benim bı skntim yok dedim kızdım baya
Bildirdim güya da yok anlamıyorlar, aynısı başlarına geldiğinde telefon sırası bu kez bana geçecek çok kindarım unutmamSize bunlari gönderen kişiyi arayıp lütfen haddini bildirin; böyle düşüncesizce davranabilecek insan bırakın çevrenizde olmasin
Ben oda yapmayacağım şimdi o yüzden yanıma aldım kuzum ama oda yapacaksan güzel ahşap bir mobilya takimi almanı öneririmBen de baktım gittiyor a ama daha çok prego olimpia olarak baktım onda da indirim gelmemişti diğer sitelere göre.
Bi de park yatağa dolaptır şifonyerdir falan nasıl uydurcaz ya? Bebeğe bi oda var ama baya küçük nasıl ayarlanıcak bilmiyorum.
Deme ya park yatakla olmaz mı kiBen oda yapmayacağım şimdi o yüzden yanıma aldım kuzum ama oda yapacaksan güzel ahşap bir mobilya takimi almanı öneririm
Ben odasına dolap ve şifonyer aldım park yatak bizim yanımızda olcak odasını yataksız kullancaz 2 sene kadar:)Deme ya park yatakla olmaz mı ki
Nerden aldın, alabildin daha doğrusu?Ben odasına dolap ve şifonyer aldım park yatak bizim yanımızda olcak odasını yataksız kullancaz 2 sene kadar:)
Ya benim ki minik mi ki bana doktorum normal gayet iyi dediBenimki pzt günü 750 gr demişti doktor
Onlıne kargosu olan bir firma ınstadan bakabilirsiniz canım dikkatbebekvar mağazanın adıNerden aldın, alabildin daha doğrusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?