2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bakayım canım ona. Komple odayı donatmasak da bi dolap lazım

İllerde ki kurullardan izinle çıkılabilcek sanırım canım bende o bölgedeyim nerden adanaya geçceksiniz

Bizde prego aldık dün gittigidiyor indirimi varken hazır hala daha park yatağı kafamda oturtamadım ama bi gelsin inşallah memnun kalırım
Biz aldık canım. Mağazadan aldık biz görerek aldım. İki beşikte yatak odama sığdı. Prego ile kraft aynı kalitede hemen hemen. Ben kraft alacaktım. Çok geniş yatak ölçüleri aynı olmasına rağmen prego daha az yer kaplıyor. İkisini de mağazada gördüm. İnşallah sende beğenirsin.

İnanın çok üzüldüm ve çok kızdım bu insanların haline nasıl bu kadar dusuncesiz ve umursamaz olabiliyorlar Telefonlarını engelleyin Elime gecirsem parçalarım o derece..

Aklıma direkt sen geldin yemin ederim. Yönetici korona ile ilgili bir topik açmış ben orda bakıyorum. Kendi ailesinden birini İstanbul a hastaneye götürüyor. Yarın onlara yazı verilecekmiş gidebilecek yani. Merak etme doktora gitmene izin verirler. Yazlıklara kaçanları önlemeye çalışıyorlar.

Bende öğrendim haberi cnm. Üzgünüm. Nasıl geçecek şu süreç hiç bilmiyorum. Doktorumdan çok memnundum, nasıl yaparım nasıl olur of canım çok sıkkın

Eklentiler

• _20200403_211014.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
Bende simdi gordum
Kocaelindeki 8aylik hamileyimi diyosun

Ben de şehir dışına gidiyordum doktora yasak beni de vurdu. 1 ayı geçti zaten gitmedim kan uyuşmazlığı iğnesi için haftaya cumaya randevum vardı. Acaba eczanede vurulabilir miyim diye bakıcam.
Çok şükür hareketlerini hissediyorum düzenli sorun yok hatta dışarıdan bile görüyorum artık hareketi ama haftalarda bakılması gereken yine çok şey var suyudur rahim uzunluğudur nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Doğumu da bu gidişle evde yapıcaz gibi.
Hamilelerle ilgili kötü haberlere takılmayın ben de kardeşlerim kronik hasta diye baya stres yaptım günlerce sağolsun bir doktor baya rahatlattı. Herkesin genetik kişisel özellikleri, yaşamı çok farklı 105 yaşında insanlar kurtuldu bu hastalıktan hep kötülere takılmayalım iyilere de bakalım.

Bende aynı durumdayım canım ama e devletten seyahat izini alabiliyoruz galiba

Ay inşallah böyle yorumları okuyunca mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…