2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya hiç ummadığın kişi ummadığın yerden atıyor ki Twitter düşün

Evet canım
Yani simdi haklisiniz aslinda ama ben kendi acimdan cvplayacagim
Bana kimse gondermedi ama gonderseydide simdi uzuldugum kadar uzulurdum
Yani neden gonderiyolar diye kizmazdim eninde sonunda gorucektim ve bunu bana giciklik olsun diye gondereceklerinide sanmiyorum
Kotu dusunce icerisinde gonderiyorsada gercektende ciddi sorunlari olmasi vardir diye dusunurum
Bu benim kendi dusuncem ve algilamam olurdu
Hayatta bazen acilarla yuzlesmek zorundayiz

İllerde ki kurullardan izinle çıkılabilcek sanırım canım bende o bölgedeyim nerden adanaya geçceksiniz
Niğdede yaşıyoruz canım adanalıyız hastanemde adanada doktorum bugun ne olur ne olmaz rısklı gebelık raporu verdı allahtan o ıse yarar sanırım ızın alırken

Bende öğrendim haberi cnm. Üzgünüm. Nasıl geçecek şu süreç hiç bilmiyorum. Doktorumdan çok memnundum, nasıl yaparım nasıl olur of canım çok sıkkın
Bende aynı durumdayım canım ama e devletten seyahat izini alabiliyoruz galiba
Of kızlar umarım şu süreci en sağlıklı en sıkıntısız şekilde atlatırız buarada e devletten alınabılıyormus sanırım ızın belgesı buna cok sevındım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

benim doktorum çok kritik olmadığını virüsün daha tehlikeli olduğunu söyledi o yüzden bu ayki kontrolüme gitmedim dolayısıyla yüklemeyi de yaptıramadım
Bende aynı şekilde şikayetin olmadıkça kontrole de gelme yüklemede yaptırma dedi. Bol dinlenme güzel beslen stres sıkıntı uzak durmaya çalış dedi.

Ben panik oldum ya son ihtiyaçları da internetten alıp çantamızı hazırlayacağım
Niğdede yaşıyoruz canım adanalıyız hastanemde adanada doktorum bugun ne olur ne olmaz rısklı gebelık raporu verdı allahtan o ıse yarar sanırım ızın alırken
Canım e devletten alınıyor oraya riskli gebelik raporunu ekleyebilirsin sorun etmiyorlarmış öyle olunca

İzin dediğniz şey e-devlette nerede hangi başlıkla anılıyor yardım eder misiniz?

Evet ben de görseydim üstüne mesaj atılsaydı aynı üzülürdüm ama o gün özellikle haber, twitter vs girmedim ki kötü bir şey görmeyeyim diye tesadüf bu oldu. Hangi amaçla atılır ben de empati yapmaya çalıştım ama yok bulamadım. Geçti şimdi üzüntüm ama çok fena kin yaptım sıramı bekliyorum

Kızlar şimdi bir yazı okudum da gıda, temizlik harici kargoların da giriş çıkışı yasaklanmış doğru mu?

Canım bende bılmıyorum arkadaşlar burada soyledıler sımdı baktımda bulamadım bende nerden alınıyor
Bende baktım bulamadım cnm
Arama kısmına içişleri bakanlığı yazın ordan e hizmetler sekmesine girin seyahat izin belgesi diye çıkıyor. Hamilelik diye seçenek yok ama tedavi amacıyla diye bir seçenek var ben onunla başvurmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…