Yani simdi haklisiniz aslinda ama ben kendi acimdan cvplayacagim
Bana kimse gondermedi ama gonderseydide simdi uzuldugum kadar uzulurdum
Yani neden gonderiyolar diye kizmazdim eninde sonunda gorucektim ve bunu bana giciklik olsun diye gondereceklerinide sanmiyorum
Kotu dusunce icerisinde gonderiyorsada gercektende ciddi sorunlari olmasi vardir diye dusunurum
Bu benim kendi dusuncem ve algilamam olurdu
Hayatta bazen acilarla yuzlesmek zorundayiz
Niğdede yaşıyoruz canım adanalıyız hastanemde adanada doktorum bugun ne olur ne olmaz rısklı gebelık raporu verdı allahtan o ıse yarar sanırım ızın alırken
Aklıma direkt sen geldin yemin ederim. Yönetici korona ile ilgili bir topik açmış ben orda bakıyorum. Kendi ailesinden birini İstanbul a hastaneye götürüyor. Yarın onlara yazı verilecekmiş gidebilecek yani. Merak etme doktora gitmene izin verirler. Yazlıklara kaçanları önlemeye çalışıyorlar.
Of kızlar umarım şu süreci en sağlıklı en sıkıntısız şekilde atlatırız buarada e devletten alınabılıyormus sanırım ızın belgesı buna cok sevındım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
benim doktorum çok kritik olmadığını virüsün daha tehlikeli olduğunu söyledi o yüzden bu ayki kontrolüme gitmedim dolayısıyla yüklemeyi de yaptıramadım
Niğdede yaşıyoruz canım adanalıyız hastanemde adanada doktorum bugun ne olur ne olmaz rısklı gebelık raporu verdı allahtan o ıse yarar sanırım ızın alırken
Of kızlar umarım şu süreci en sağlıklı en sıkıntısız şekilde atlatırız buarada e devletten alınabılıyormus sanırım ızın belgesı buna cok sevındım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben bool bool su ictim ayni sorun vardi sukur geçti bi sure sonra cnm . Ama ilacı da varmis ben dr.a gidemedigim icin dogal yolu bol su içmekmis diye okuyup uygulamistim.
Yani simdi haklisiniz aslinda ama ben kendi acimdan cvplayacagim
Bana kimse gondermedi ama gonderseydide simdi uzuldugum kadar uzulurdum
Yani neden gonderiyolar diye kizmazdim eninde sonunda gorucektim ve bunu bana giciklik olsun diye gondereceklerinide sanmiyorum
Kotu dusunce icerisinde gonderiyorsada gercektende ciddi sorunlari olmasi vardir diye dusunurum
Bu benim kendi dusuncem ve algilamam olurdu
Hayatta bazen acilarla yuzlesmek zorundayiz
Evet ben de görseydim üstüne mesaj atılsaydı aynı üzülürdüm ama o gün özellikle haber, twitter vs girmedim ki kötü bir şey görmeyeyim diye tesadüf bu oldu. Hangi amaçla atılır ben de empati yapmaya çalıştım ama yok bulamadım. Geçti şimdi üzüntüm ama çok fena kin yaptım sıramı bekliyorum
Arama kısmına içişleri bakanlığı yazın ordan e hizmetler sekmesine girin seyahat izin belgesi diye çıkıyor. Hamilelik diye seçenek yok ama tedavi amacıyla diye bir seçenek var ben onunla başvurmayı düşünüyorum