- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Allah Allah ben niye böyle oldum yaYok kız benim eski 34 beden pantalonlarım oluyo hala sadwce göbekten olmuyo denedim ben
Nasıl bünyem varmış ya. Kilo almaya çalıştığım günleri özledim nerdeyseİyi gibi cnm. Yorumları falan incele ve ergonomik olmasına dikkat et. Yenidoğan için kullanacaksan aparatını da unutma.
Doğru değil cnmilk bebeğim kız, kalçamda hiçbir aşırı büyüme olmadı. Bünyesel biraz o.
Ben de yapmak istediklerimi yavaş yavaş başlıyorum cnmeşim de hazır evde, yardımlaşarak biraz bir şey yapalım. Doğum temizliği çok önemli. Neden derseniz doğumdan sonra bayağı bir temizlik yapmaya vakit olmuyor, vakit olsa istek olmuyor.
Miktarı ve ağrı ile olup olmamasıda önemli bir doktorunu ara istersen canımKizlar tuvalete gittim kanamam olmuş ilk defa 26. Haftam bitiyor kopkoyu kahveye çalan.Acaba yara bere silvilce kıl kökü bişiyi mi anlamadim öyle olsa kırmızı olur dün cok yorulmustum yemek temizlik ondan olmuş olabilir mi
Miktarı ve ağrı ile olup olmamasıda önemli bir doktorunu ara istersen canım
kahverengı kanama genelde içeride kalan kanamadır. nasıl adetımız bıterken son gun gelır ya kahverengı onun gıbı. doktorunla hemen görüş canımKizlar tuvalete gittim kanamam olmuş ilk defa 26. Haftam bitiyor kopkoyu kahveye çalan.Acaba yara bere silvilce kıl kökü bişiyi mi anlamadim öyle olsa kırmızı olur dün cok yorulmustum yemek temizlik ondan olmuş olabilir mi
Canım bebeğin sırt kısmına gelen yerin çantalı olmasını tavsiye etmem. O kısım bebeğin C şeklini almasını sağlıyor. Birde kumaşı pek kaliteli görünmüyor. Teletmeyecek ve bebeğin C şeklini alacak şekilde dokuma kumaş bir kanguru almanı tavsiye ederim. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Mükemmel rahat. Bende Fıtık var ama hiç rahatsız olmadan bel ağrısı çekmeden kullandım.Bu nasıl sizce
Kanguru, Bebek Kanguru Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek kanguru marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı bebek kangurusu, bebekler için kanguru modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Benim bacaklar değilde suratla göbek aldı başını gidiyor sorma vallaAllah Allah ben niye böyle oldum yaBen de 34-36ydım, dolu dolu 38 oldum. 38 denince çok değil gibi tek başına ama göbekle beraber dehşet bi görüntü oluyo Göbeğim de az değil.
İnşaallah, teşekkür ederim :)2 hafta değilde 1 hafta kadar ondeydı yine 1 hafta onde cıktı bu kontrolde ama suyum normale donmustu canım. İnşallah seninde öyle olur şekerin çıkmaz
Aa sizinki daha zormuşCanim ben yurtdışında yasiyorum butun magazalar kapali
Bazi siteler online kapatti
Acik olanlardada yebi dogan bebek bedeni bise kalmamis
kahverengı kanama genelde içeride kalan kanamadır. nasıl adetımız bıterken son gun gelır ya kahverengı onun gıbı. doktorunla hemen görüş canım
Geçmiş olsun cnm tekrarlamaz inşallah dikkat et kendineDoktor da öyle dedi.İçeride kalan kanamadir aktif kanama değilse endişelenmeye gerek yok dedi.Cinsel ilişki olmadiysa yorgunluktan da olabilir dedi.Bebeğin tekmelerini de hissediyosaniz sorun yok dedi.
Suratım normal galiba hala benim ya bişey diyen olmadı ya da değişik insan görmeyince yorum yapan da yokBenim bacaklar değilde suratla göbek aldı başını gidiyor sorma valla
Bende ilk basta daha ucuz olan korse Alicam s beden daha sonra yamuna alayım diyorum dediğin gibi kiloma göreBen daha önce kullanmadım ama doğumdan birkaç ay sonra kiloma göre yamuna almayı düşünüyorum cnm.
Sonradan solomombaby markası varya onu düşündümCanım bebeğin sırt kısmına gelen yerin çantalı olmasını tavsiye etmem. O kısım bebeğin C şeklini almasını sağlıyor. Birde kumaşı pek kaliteli görünmüyor. Teletmeyecek ve bebeğin C şeklini alacak şekilde dokuma kumaş bir kanguru almanı tavsiye ederim. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Mükemmel rahat. Bende Fıtık var ama hiç rahatsız olmadan bel ağrısı çekmeden kullandım.
Canım enfeksiyonda yapıyor .Doktor da öyle dedi.İçeride kalan kanamadir aktif kanama değilse endişelenmeye gerek yok dedi.Cinsel ilişki olmadiysa yorgunluktan da olabilir dedi.Bebeğin tekmelerini de hissediyosaniz sorun yok dedi.
geçmiş olsun canım çok yorma kendini gercı tehlıkelı donemlerı atlattık ama yıne de dıkkat etmekte fayda var :)Doktor da öyle dedi.İçeride kalan kanamadir aktif kanama değilse endişelenmeye gerek yok dedi.Cinsel ilişki olmadiysa yorgunluktan da olabilir dedi.Bebeğin tekmelerini de hissediyosaniz sorun yok dedi.
Bende 16 haftalıkken gitmiştim 25 oldum ama Perşembe ilk saatte randevu aldım çok oldu artık bide hiç düzelecek gibi değil ortalık daha kötü oluyor bi gidelim bu gidişle bide Doğuma gideriz20 haftalıkken gtmiştm şuan 26 haftalık oldum saylr 6 haftadr gtmedm
Benim ilk gebelikte en baştan beri hep önde gidiyor 2 hafta sonra bi durdu gelişimi haftasıyla uyumlu oldu öle devam etti Doğuma kadar daPeki sizinde bebeğinizin kilosu ve haftası önden gidiyor muydu? (2 hafta kadar) inşaallah benimde kendiliğinden düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?