2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok kız benim eski 34 beden pantalonlarım oluyo hala sadwce göbekten olmuyo denedim ben
Allah Allah ben niye böyle oldum ya Ben de 34-36ydım, dolu dolu 38 oldum. 38 denince çok değil gibi tek başına ama göbekle beraber dehşet bi görüntü oluyo Göbeğim de az değil.
 
Nasıl bünyem varmış ya. Kilo almaya çalıştığım günleri özledim nerdeyse
 
Kizlar tuvalete gittim kanamam olmuş ilk defa 26. Haftam bitiyor kopkoyu kahveye çalan.Acaba yara bere silvilce kıl kökü bişiyi mi anlamadim öyle olsa kırmızı olur dün cok yorulmustum yemek temizlik ondan olmuş olabilir mi
 
Miktarı ve ağrı ile olup olmamasıda önemli bir doktorunu ara istersen canım
 
kahverengı kanama genelde içeride kalan kanamadır. nasıl adetımız bıterken son gun gelır ya kahverengı onun gıbı. doktorunla hemen görüş canım
 
Canım bebeğin sırt kısmına gelen yerin çantalı olmasını tavsiye etmem. O kısım bebeğin C şeklini almasını sağlıyor. Birde kumaşı pek kaliteli görünmüyor. Teletmeyecek ve bebeğin C şeklini alacak şekilde dokuma kumaş bir kanguru almanı tavsiye ederim. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Mükemmel rahat. Bende Fıtık var ama hiç rahatsız olmadan bel ağrısı çekmeden kullandım.
 
kahverengı kanama genelde içeride kalan kanamadır. nasıl adetımız bıterken son gun gelır ya kahverengı onun gıbı. doktorunla hemen görüş canım

Doktor da öyle dedi.İçeride kalan kanamadir aktif kanama değilse endişelenmeye gerek yok dedi.Cinsel ilişki olmadiysa yorgunluktan da olabilir dedi.Bebeğin tekmelerini de hissediyosaniz sorun yok dedi.
 
Kızlar baby home markasını duydunuz mu bilmiyorum bilenler, almak isteyenler için duyurayım baby home bh 955 bebek arabasına indirim geldi ayhan çocuk'ta. İnstagram'da 1500, hepsiburada da 1490.
10 lira 10 liradır Biz hepsiburada'dan aldık bugün indirimi görünce. Kullanan herkes çok memnun haber vereyim dedim
 
Ben daha önce kullanmadım ama doğumdan birkaç ay sonra kiloma göre yamuna almayı düşünüyorum cnm.
Bende ilk basta daha ucuz olan korse Alicam s beden daha sonra yamuna alayım diyorum dediğin gibi kiloma göre
 
Sonradan solomombaby markası varya onu düşündüm


Yenidgan aparatı var o zaman ilk doğduğu anda inşallah kullanabilirim değil mi hastaneye götürmek istiyorum çünkü
 
Doktor da öyle dedi.İçeride kalan kanamadir aktif kanama değilse endişelenmeye gerek yok dedi.Cinsel ilişki olmadiysa yorgunluktan da olabilir dedi.Bebeğin tekmelerini de hissediyosaniz sorun yok dedi.
geçmiş olsun canım çok yorma kendini gercı tehlıkelı donemlerı atlattık ama yıne de dıkkat etmekte fayda var :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…