Teşekkürler ederim, İnşaallah benimde sorunsuzca devam eder. Önde olması değilde suyumun fazla olması tedirgin etti sadece, hayırlısı inşallahBenim ilk gebelikte en baştan beri hep önde gidiyor 2 hafta sonra bi durdu gelişimi haftasıyla uyumlu oldu öle devam etti Doğuma kadar da
bunlar çok güzeller ya güle güle kullansın İnşallah bebişin bende bakıorum sürekli ama bişey alamıorum karar veremıorum.yesilli takıma bayıldım ablasnın kuzusuda güzel bnde ondan almk istyrumKızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
ben o siteye baktım çok bişey anlayamadım ya sen bu aldklrnın linkni atablrmsnKızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
Aldıklarım tükenmiş bir kısmı baktimda anamenuye giriyorsun sol tarafta 3 çizgi var orada kategoriler var atabildigimi atayım sanaben o siteye baktım çok bişey anlayamadım ya sen bu aldklrnın linkni atablrmsn
sagol canım bakim bi araAldıklarım tükenmiş bir kısmı baktimda anamenuye giriyorsun sol tarafta 3 çizgi var orada kategoriler var atabildigimi atayım sana
Burada kız bebek takım kategorisi
Kız Bebek Takımları - Minicity
minicity.com.tr | Kız bebekler için harika takımlar kısa süreliğine indirimde! Kız bebek takımları kapıda ödeme imkanıyla sadece Minicity`de!www.minicity.com.tr
Kız Bebek hastane çıkışı var burda bu kısımda fazla bir şey kalmamış ama
Kız Bebek Hastane Çıkışı - Minicity
minicity.com.tr | Yeni doğan kız bebek hastane çıkışı ürünleri sadece bugüne özel indirimli fiyatları ile Minicity`de! Üstelik aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla!www.minicity.com.tr
Kız bebek pijama takımı var burda mesela
Kız Bebek Pijama Takımları - Minicity
minicity.com.tr | Bebeğinizin uykusunda rahat hareket edebileceği kız bebek pijama takımları indirimli fiyatları ile Minicity`de! Üstelik kapıda ödeme avantajıyla!www.minicity.com.tr
Kız Bebek zıbın setleri var mesela
Kız Bebek Zıbın Modelleri - Minicity
minicity.com.tr | Kolay ve pratik kullanım için uygun annelerin tercihi kız bebek zıbın modelleri indirimli fiyatları ve kapıda ödeme avantajı ile Minicity`de!www.minicity.com.tr
Burasıda 1 alana 1 bedava olan yer
Ama sanki fiyatlar bir tık daha artmış gibi geldi bana
İdrar yolu mu?Canım enfeksiyonda yapıyor .
Benim kalca basen ve sirt bölgem acayip catladi ama karnimda ve gögüslerimde yok..bende bastan beri bio Öl kullaniyorum ama hangi ara olmus anlamadim..ben 8 kilo aldim karnim cok gergin korkuyorum bir sabah ansizin görebilirim diyeÇatlayan var mı kızlar? Ya da bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Ben çok kaşınıyorum. İlk baştan beri dönüşümlü olarak bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Lierac almadım. Alanlar ile yaramadı yine catladım cilt yapısına baglı falan dedıler o yuzden almadım. Fakat Bi göğsümün altında Hafif çatlak oluşmaya basladıve ben daha 2 kilo aldım. Karnımda bişey yok ama olcak galiba kaşınıyor çünkü..
Ben hic yasamadim canim o tarz birsey. Belki bebis pozisyon degistirmistir ya da rahim büyümesidir.2 gündür göbek deliğimin sol tarafındaKi bölgede içten bir acı hissediyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Ben daha hiç kilo almamışken göğüslerim birden büyüdü ve göğüslerim çatladı alttan üsttenÇatlayan var mı kızlar? Ya da bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Ben çok kaşınıyorum. İlk baştan beri dönüşümlü olarak bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Lierac almadım. Alanlar ile yaramadı yine catladım cilt yapısına baglı falan dedıler o yuzden almadım. Fakat Bi göğsümün altında Hafif çatlak oluşmaya basladıve ben daha 2 kilo aldım. Karnımda bişey yok ama olcak galiba kaşınıyor çünkü..
Canım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.Günaydindün biraz is yaptim egilip kalktim aksam karnim sert ve tas gibiydi. Gece de zor uyudum, sabaha gecer diye umdum ama hala biraz sertlik var insalllah ilk gebeligimdeki durumu yaşamam yaaaa hani her gebelik farkliydi. İlk gebelikte ne yasadiysam aynilari devam ediyor hatta artarak bu donemde hastanelere muhtac olmak istemiyorum, moralim bozuldu sabah sabah
Evet doktoruma danisacagim, magnezyuma henuz baslamamistim ama sanirim yarin almam gerekecekCanım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.
Magnezyum mutlaka kullan canım, ben de iş yapınca belden gidiyorum karnımda sertlik olmuyor ama. Yaptığımız işleri eskisi gibi bi anda yapmamak lazım sanırım ben üçte bire düşürmüştüm güya ama yine de akşam pert oluyorum artık daha da azaltacağım başıma vuran yok yaGünaydindün biraz is yaptim egilip kalktim aksam karnim sert ve tas gibiydi. Gece de zor uyudum, sabaha gecer diye umdum ama hala biraz sertlik var insalllah ilk gebeligimdeki durumu yaşamam yaaaa hani her gebelik farkliydi. İlk gebelikte ne yasadiysam aynilari devam ediyor hatta artarak bu donemde hastanelere muhtac olmak istemiyorum, moralim bozuldu sabah sabah
Canım bende alacağım salı günü inşallahKızlar lansinoh manuel göğüs pompası alan ya da daha önce kullanan var mı? Ben bu sağım aşamasındaki iki kademeyi anlamadım ya biri uyarı diğeri sağım yapıyormuş da kademe nerde ben göremiyorumBilen varsa beni aydınlatın lütfen
Bir de bu markadan göğüs pompası alacak arkadaşlarım ekstra biberon almanıza gerek kalmıyormuş meğer, sağım şişesinin yanında biberon başlığı da var onu takınca biberon oluyor ☺ Şunun gibi
Aldığında anlarsan bana da anlat ya evirdim çevirdim anlamadım o kısmıCanım bende alacağım salı günü inşallah
Daha önce gelinimizi sağdım ben ama o hazır takılı elime verilmişti. Alayım hatırlarım inşallah ne yaptığımıAldığında anlarsan bana da anlat ya evirdim çevirdim anlamadım o kısmı
Bende de yok çatlama sadece kasınıyor valla susn içinÇatlayan var mı kızlar? Ya da bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Ben çok kaşınıyorum. İlk baştan beri dönüşümlü olarak bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Lierac almadım. Alanlar ile yaramadı yine catladım cilt yapısına baglı falan dedıler o yuzden almadım. Fakat Bi göğsümün altında Hafif çatlak oluşmaya basladıve ben daha 2 kilo aldım. Karnımda bişey yok ama olcak galiba kaşınıyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?