2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
bunlar çok güzeller ya güle güle kullansın İnşallah bebişin bende bakıorum sürekli ama bişey alamıorum karar veremıorum.yesilli takıma bayıldım ablasnın kuzusuda güzel bnde ondan almk istyrum

Kızlar minicity siparişlerim geldi çok tatlılar umarım kullanmak nasip olur hepsini doya doya. Fiyatlarida uygun hatta bir kampanya var 2 al 1 öde ben onu sonradan gördüm siparişi tamamlayınca o kismida baya uygun oluyor
ben o siteye baktım çok bişey anlayamadım ya sen bu aldklrnın linkni atablrmsn

ben o siteye baktım çok bişey anlayamadım ya sen bu aldklrnın linkni atablrmsn
Aldıklarım tükenmiş bir kısmı baktimda anamenuye giriyorsun sol tarafta 3 çizgi var orada kategoriler var atabildigimi atayım sana

Burada kız bebek takım kategorisi

Kız Bebek hastane çıkışı var burda bu kısımda fazla bir şey kalmamış ama

Kız bebek pijama takımı var burda mesela

Kız Bebek zıbın setleri var mesela

Burasıda 1 alana 1 bedava olan yer

Ama sanki fiyatlar bir tık daha artmış gibi geldi bana

sagol canım bakim bi ara

Çatlayan var mı kızlar? Ya da bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Ben çok kaşınıyorum. İlk baştan beri dönüşümlü olarak bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Lierac almadım. Alanlar ile yaramadı yine catladım cilt yapısına baglı falan dedıler o yuzden almadım. Fakat Bi göğsümün altında Hafif çatlak oluşmaya basladı ve ben daha 2 kilo aldım. Karnımda bişey yok ama olcak galiba kaşınıyor çünkü..

Benim kalca basen ve sirt bölgem acayip catladi ama karnimda ve gögüslerimde yok..bende bastan beri bio Öl kullaniyorum ama hangi ara olmus anlamadim..ben 8 kilo aldim karnim cok gergin korkuyorum bir sabah ansizin görebilirim diye

2 gündür göbek deliğimin sol tarafındaKi bölgede içten bir acı hissediyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Günaydin dün biraz is yaptim egilip kalktim aksam karnim sert ve tas gibiydi. Gece de zor uyudum, sabaha gecer diye umdum ama hala biraz sertlik var insalllah ilk gebeligimdeki durumu yaşamam yaaaa hani her gebelik farkliydi. İlk gebelikte ne yasadiysam aynilari devam ediyor hatta artarak bu donemde hastanelere muhtac olmak istemiyorum, moralim bozuldu sabah sabah

Ben daha hiç kilo almamışken göğüslerim birden büyüdü ve göğüslerim çatladı alttan üstten yağ fln sürüyordum ama düzenli sürmek gerekiyormyş. Şimdi 4 kilo kadar aldım yanlarda dört beş çizgi oluştu. Dün happy mom da bi kadın paylaşmış göbeği tamamen çatlamıştı 22 haftalık. Yani hiçç olmayan var mı bilmiyorum bi iki çatlak oluyor illaki sanki

Canım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.

Canım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.
Evet doktoruma danisacagim, magnezyuma henuz baslamamistim ama sanirim yarin almam gerekecek

Magnezyum mutlaka kullan canım, ben de iş yapınca belden gidiyorum karnımda sertlik olmuyor ama. Yaptığımız işleri eskisi gibi bi anda yapmamak lazım sanırım ben üçte bire düşürmüştüm güya ama yine de akşam pert oluyorum artık daha da azaltacağım başıma vuran yok ya

Kızlar lansinoh manuel göğüs pompası alan ya da daha önce kullanan var mı? Ben bu sağım aşamasındaki iki kademeyi anlamadım ya biri uyarı diğeri sağım yapıyormuş da kademe nerde ben göremiyorum Bilen varsa beni aydınlatın lütfen
Bir de bu markadan göğüs pompası alacak arkadaşlarım ekstra biberon almanıza gerek kalmıyormuş meğer, sağım şişesinin yanında biberon başlığı da var onu takınca biberon oluyor ☺ Şunun gibi

Eklentiler

• IMG_20200412_112819.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 41
Canım bende alacağım salı günü inşallah

Bende de yok çatlama sadece kasınıyor valla susn için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…