- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
bende 6 kilo almışım son 2 kiloyu 2 haftada falan aldım evde durunca ipin ucu kaçıyor ofBende 6.5 kilo almışım git gide sinirlerim bozuluyor bu karantina kötü geldi
Ben bazen koyuyorum ama normalde de o şekilde yatmayı öneriyolar kemikler için. Sabah bakıyorum yastık yere düşmüşDün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?
Ben koyuyorum çok rahat ediyorum gerçekten gece yatarken. Öyle küçük yastık değil normal yastık koyuyorum diklemesine alınca bacakların da rahat ediyor çok deli yatarım ona rağmen kolay kolay düşürmüyorumDün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?
Ben de koyuyorum. Özel yastık almadım normal yastık koyuyorum o bile çok rahatlatıyor vücudu dengeleyince.Dün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?
Mağazalar açık lakin seçtiğiniz mobilya genelde sıfır yapılıp geliyor bu yüzden de uzun sürüyor, o bakımdan demiştim :) inşaallah gelir teşekkür ederim2 aya kadar magazalar acilir diye dusunuyorum
Buyuzden hic bise siparisi vermedim henuz
En gec mayis sonuna acilmazsa bakacaz caresine bakalim
Zaten online sitelerde hic bise kalmamis
Insallah sizinki sorunsuz gelir
Peki sizinde bebeğinizin kilosu ve haftası önden gidiyor muydu? (2 hafta kadar) inşaallah benimde kendiliğinden düzelirBenım fazla cıkmıstı detaylıda sonra seker yuklemesı ıcın cagırdı gecen hafta yaptırdım cok sukur sekerım cıkmadı suyumda normale donmus
Aramızda 2 hafta var canım seninki normalbende 6 kilo almışım son 2 kiloyu 2 haftada falan aldım evde durunca ipin ucu kaçıyor of
Ben bazen koyuyorum ama normalde de o şekilde yatmayı öneriyolar kemikler için. Sabah bakıyorum yastık yere düşmüş
Ben koyuyorum çok rahat ediyorum gerçekten gece yatarken. Öyle küçük yastık değil normal yastık koyuyorum diklemesine alınca bacakların da rahat ediyor çok deli yatarım ona rağmen kolay kolay düşürmüyorum
Durun ben de yatayım bakalım bu akşamBen de koyuyorum. Özel yastık almadım normal yastık koyuyorum o bile çok rahatlatıyor vücudu dengeleyince.
Ben bastan beri çekiyorum o ağrıyı gebeliğim biraz zor geciyor baştan beri bebisimiz sağlıklı olsunda sorun değil inşallah bizde sağlıklı olalım tabikiDün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?
2 hafta değilde 1 hafta kadar ondeydı yine 1 hafta onde cıktı bu kontrolde ama suyum normale donmustu canım. İnşallah seninde öyle olur şekerin çıkmazPeki sizinde bebeğinizin kilosu ve haftası önden gidiyor muydu? (2 hafta kadar) inşaallah benimde kendiliğinden düzelir
bi yanım git diyor bi yanım ya daha çok sıkıntıya girersem doktora gidipte diyor.30.haftaya kadar bklmyı dsnuyorum.benim detaylıda olmadı 20 haftalıkken dktr göremıorum dedı 23 haftalk olnca gel dedı ondada vrs yayıldı rndevlar iptal oldu eşiminde gönlü olmadı gfemedmCanim doktor kontrollerini aksatma bence
Bende gitmem diyordum ama doktorum israrla gelmemi istedi
23 haftada detayli ultrasonum vardi
25 haftada kontrol ikisinede gitmek zorunda kaldim
Bidahiki rdvumda 29.haftada
Su sartlarda büyük temizliğe gerek vari ben de onu dusunuyorumesime perdeleri indirtebilirsem yıkayacağım onun haricinde normal temizlik dışında birşey düşünemiyorum aslindaYa çol var daha kızlar napacaz böyle o zamanBüyük temizlik yaptırmak istiyorum eve kadın çağırmaya da korkuyorum virüsten
Ben koltuklarimin ince uzun kırlentlerini kullanıyorum diğer türlü rahat yatamıyorum ama dün geceden beri bir bel ve sırt ağrısı var ki ilk defa oluyo, üşüttüm mu başka birseyden mi bilemedm endiseliyimDün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?
Canim ben yurtdışında yasiyorum butun magazalar kapaliMağazalar açık lakin seçtiğiniz mobilya genelde sıfır yapılıp geliyor bu yüzden de uzun sürüyor, o bakımdan demiştim :) inşaallah gelir teşekkür ederim
Önümde 3 ay var nasılsa oda oda yapacam benSu sartlarda büyük temizliğe gerek vari ben de onu dusunuyorumesime perdeleri indirtebilirsem yıkayacağım onun haricinde normal temizlik dışında birşey düşünemiyorum aslinda
Ben koltuklarimin ince uzun kırlentlerini kullanıyorum diğer türlü rahat yatamıyorum ama dün geceden beri bir bel ve sırt ağrısı var ki ilk defa oluyo, üşüttüm mu başka birseyden mi bilemedm endiseliyim
İnşallahBen bastan beri çekiyorum o ağrıyı gebeliğim biraz zor geciyor baştan beri bebisimiz sağlıklı olsunda sorun değil inşallah bizde sağlıklı olalım tabiki
Yok kız benim eski 34 beden pantalonlarım oluyo hala sadwce göbekten olmuyo denedim benBu kız bebekler de popo da büyür lafı gerçek mi ya? Benim öyle oldu. Olmasaydı iyiydi ama. O daha bi normal kalsaydı en azından bu kadar tombikleşmiş durmazdım belki
İyi gibi cnm. Yorumları falan incele ve ergonomik olmasına dikkat et. Yenidoğan için kullanacaksan aparatını da unutma.Bu nasil sizce
Kanguru, Bebek Kanguru Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek kanguru marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı bebek kangurusu, bebekler için kanguru modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Doğru değil cnmBu kız bebekler de popo da büyür lafı gerçek mi ya? Benim öyle oldu. Olmasaydı iyiydi ama. O daha bi normal kalsaydı en azından bu kadar tombikleşmiş durmazdım belki
Ben de yapmak istediklerimi yavaş yavaş başlıyorum cnmÖnümde 3 ay var nasılsa oda oda yapacam ben
Solomon baby yenidogan aparatı ile buldum onu Alicam inşallah çok teşekkür ederim :)İyi gibi cnm. Yorumları falan incele ve ergonomik olmasına dikkat et. Yenidoğan için kullanacaksan aparatını da unutma.
Doğru değil cnmilk bebeğim kız, kalçamda hiçbir aşırı büyüme olmadı. Bünyesel biraz o.
Ben de yapmak istediklerimi yavaş yavaş başlıyorum cnmeşim de hazır evde, yardımlaşarak biraz bir şey yapalım. Doğum temizliği çok önemli. Neden derseniz doğumdan sonra bayağı bir temizlik yapmaya vakit olmuyor, vakit olsa istek olmuyor.
Ben daha önce kullanmadım ama doğumdan birkaç ay sonra kiloma göre yamuna almayı düşünüyorum cnm.Kızlar doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum etek şeklinde korse alayım diyorum askılı kullanan var mı marka önerisi olan vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?