2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bazen koyuyorum ama normalde de o şekilde yatmayı öneriyolar kemikler için. Sabah bakıyorum yastık yere düşmüş

Ben koyuyorum çok rahat ediyorum gerçekten gece yatarken. Öyle küçük yastık değil normal yastık koyuyorum diklemesine alınca bacakların da rahat ediyor çok deli yatarım ona rağmen kolay kolay düşürmüyorum

Ben de koyuyorum. Özel yastık almadım normal yastık koyuyorum o bile çok rahatlatıyor vücudu dengeleyince.

2 aya kadar magazalar acilir diye dusunuyorum
Buyuzden hic bise siparisi vermedim henuz
En gec mayis sonuna acilmazsa bakacaz caresine bakalim
Zaten online sitelerde hic bise kalmamis
Insallah sizinki sorunsuz gelir
Mağazalar açık lakin seçtiğiniz mobilya genelde sıfır yapılıp geliyor bu yüzden de uzun sürüyor, o bakımdan demiştim :) inşaallah gelir teşekkür ederim

Benım fazla cıkmıstı detaylıda sonra seker yuklemesı ıcın cagırdı gecen hafta yaptırdım cok sukur sekerım cıkmadı suyumda normale donmus
Peki sizinde bebeğinizin kilosu ve haftası önden gidiyor muydu? (2 hafta kadar) inşaallah benimde kendiliğinden düzelir

Ben bazen koyuyorum ama normalde de o şekilde yatmayı öneriyolar kemikler için. Sabah bakıyorum yastık yere düşmüş
Ben de koyuyorum. Özel yastık almadım normal yastık koyuyorum o bile çok rahatlatıyor vücudu dengeleyince.
Durun ben de yatayım bakalım bu akşam

Ben bastan beri çekiyorum o ağrıyı gebeliğim biraz zor geciyor baştan beri bebisimiz sağlıklı olsunda sorun değil inşallah bizde sağlıklı olalım tabiki

Peki sizinde bebeğinizin kilosu ve haftası önden gidiyor muydu? (2 hafta kadar) inşaallah benimde kendiliğinden düzelir
2 hafta değilde 1 hafta kadar ondeydı yine 1 hafta onde cıktı bu kontrolde ama suyum normale donmustu canım. İnşallah seninde öyle olur şekerin çıkmaz

Canim doktor kontrollerini aksatma bence
Bende gitmem diyordum ama doktorum israrla gelmemi istedi
23 haftada detayli ultrasonum vardi
25 haftada kontrol ikisinede gitmek zorunda kaldim
Bidahiki rdvumda 29.haftada
bi yanım git diyor bi yanım ya daha çok sıkıntıya girersem doktora gidipte diyor.30.haftaya kadar bklmyı dsnuyorum.benim detaylıda olmadı 20 haftalıkken dktr göremıorum dedı 23 haftalk olnca gel dedı ondada vrs yayıldı rndevlar iptal oldu eşiminde gönlü olmadı gfemedm

Ya çol var daha kızlar napacaz böyle o zaman Büyük temizlik yaptırmak istiyorum eve kadın çağırmaya da korkuyorum virüsten
Su sartlarda büyük temizliğe gerek vari ben de onu dusunuyorumesime perdeleri indirtebilirsem yıkayacağım onun haricinde normal temizlik dışında birşey düşünemiyorum aslinda
Ben koltuklarimin ince uzun kırlentlerini kullanıyorum diğer türlü rahat yatamıyorum ama dün geceden beri bir bel ve sırt ağrısı var ki ilk defa oluyo, üşüttüm mu başka birseyden mi bilemedm endiseliyim

Mağazalar açık lakin seçtiğiniz mobilya genelde sıfır yapılıp geliyor bu yüzden de uzun sürüyor, o bakımdan demiştim :) inşaallah gelir teşekkür ederim
Canim ben yurtdışında yasiyorum butun magazalar kapali
Bazi siteler online kapatti
Acik olanlardada yebi dogan bebek bedeni bise kalmamis

Önümde 3 ay var nasılsa oda oda yapacam ben

İyi gibi cnm. Yorumları falan incele ve ergonomik olmasına dikkat et. Yenidoğan için kullanacaksan aparatını da unutma.
Bu kız bebekler de popo da büyür lafı gerçek mi ya? Benim öyle oldu. Olmasaydı iyiydi ama. O daha bi normal kalsaydı en azından bu kadar tombikleşmiş durmazdım belki
Doğru değil cnm ilk bebeğim kız, kalçamda hiçbir aşırı büyüme olmadı. Bünyesel biraz o.
Önümde 3 ay var nasılsa oda oda yapacam ben
Ben de yapmak istediklerimi yavaş yavaş başlıyorum cnm eşim de hazır evde, yardımlaşarak biraz bir şey yapalım. Doğum temizliği çok önemli. Neden derseniz doğumdan sonra bayağı bir temizlik yapmaya vakit olmuyor, vakit olsa istek olmuyor.

Solomon baby yenidogan aparatı ile buldum onu Alicam inşallah çok teşekkür ederim :)

Kızlar doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum etek şeklinde korse alayım diyorum askılı kullanan var mı marka önerisi olan vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…