Ben momfortbaby kullanmıştım, ergonomik olanlardan. Şuan satılmıyor galiba ona benzer Solomom baby mi ne öyle bir şey gördüm. Yenidoğan aparatıyla kullandım öyle iş gördü ki ☺
Ben kullandım. Ergonomik. Tuniko com dan almıştım. Hayatımda bebek için aldığım en iyi şey oldu. Facebookda ikinci elini satanlardan var. Babywearing sayfanın adı.
Kızlar uni baby min çantalı Bebek bakım setini sipariş verdim 78 liraya
Birde miniço diye bir siteden tarak tırnak makası ..banyo filesi süngeri vs bir kaç ürün aldım uygun geldi miniço adlı site bana ... inşallah bir an önce gelirler çok merak ediyorum
Bu hafta içinde nasipse birde kanguru sipariş vermek istiyorum bakalım
Bu kız bebekler de popo da büyür lafı gerçek mi ya? Benim öyle oldu. Olmasaydı iyiydi ama. O daha bi normal kalsaydı en azından bu kadar tombikleşmiş durmazdım belki
Benim bebek için ilk aldıklarımdan kanguru. Çok hevesim var İnşallah güzel güzel kullanmak nasip olur. Solomombaby den almıştım. Hatta şu an indirime girmişler bi bak istersen onlara da.
Karnım büyümedi diye dert etmeyin bir gece ansızın geliyor. 5. Ayım bitene kadar ikiz olmasına rağmen kimse anlamıyordu. Beşik almak için gittik. Satıcı ne zaman kullanacaksınız diye sordu. Bebek doğdu mu dedi? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o an son bir ayda hafif hafif burdayız dediler 6. Ayın bitimine bir hafta kala patlama yaptılar şimdide nefes alamıyorum benim bir hafta içinde çıktı karnım ve daha en az 2 ay var. Geç çıktı diye sevinin bence son ay siz yeni yeni zorlanınca biz yuvarlanarak tamamlayacağız en azından ben yuvarlanacam orası kesin
burada vajinaya/kaşıkları baskı hissettiklerini konustugumuz arkadaslar vardı. benim çok hafif baskı şeklindeydi. bizim kontrolde hanfendinin ters durduğunu ve donmek için çabalarken baskı oluşturuyormus Bu ağrı ondan oluşabiliyor Muş En adından benimki ondan.. Sizinki de belki öyledir
Kızlar uni baby min çantalı Bebek bakım setini sipariş verdim 78 liraya
Birde miniço diye bir siteden tarak tırnak makası ..banyo filesi süngeri vs bir kaç ürün aldım uygun geldi miniço adlı site bana ... inşallah bir an önce gelirler çok merak ediyorum
Bu hafta içinde nasipse birde kanguru sipariş vermek istiyorum bakalım
Artik karinlarimiz cok hareketli ya birde bu benim 2. Bebegim ilki kadar odaklanamiyorum. Dun esimle bu hususta konustuk bununla pek baglanti kuramadim gibi calisiyordum evdeki kosusturmadan vs. Niye ilk bebek gibi olmuyo diye. Sanirim ikincilerde artik alisilmis oluyo bir cok sey siradan geliyor konu buraya nasil geldi ya sey diycektim cok hareket ettiginden artik normal geliyo hickirsa bile o an odaklanamiyoz. Hal boyle olunca farkedilmeyebiliyor. Ben cok nadir yakaliyorum
Bizimkinin duruşu şöyle bir şey bunun ayakların sol taraftaki hali. Sürekli zaten göbeğimin sol tarafında hareket hissediyordum dün görünce anca anladım bacaklar orda olduğundan tekme yiyormuşum. Zaten sezeryan düşündüğüm için çok sorun etmedim ama normal olan bu olmayınca bir acaba sorun olur mu diye düşünmeden edemiyor insan.
Kızlar internetten uni baby Bebek bakım çantam geldi 78 liraya aldım kargo dahil
LCW den Bebek bakım çantamı önceden almıştım içi böyle su geçirmez hoşuma gitti
Aslında diğer kızımdan kalan pembeli morlu çok kaliteli güzel bir çantam var ama her kıyafete olmuyor ama onuda yikicam onu baya pahalıya almıştım kaç yıl önce
Şu karni büyümeyenler nasil buyumediniz anlamiyorum dünyada ilk falan misiniz? 6 ayi gectik artik instamomlarin bile kocaman karnı var benim 3. Ayda bile karnım vardı
Dün gece lavaboya kalktım geri yatana kadar iç bacaklarım bi de kalçamın yanlarında değişik bi ağrı vardı. Hani hamileler yatarken bacak aralarına yastık alıyolarya, hah dedim geldim o günlere. Dönüşte yatakta bacak arama örtüyü yuvarlayıp sıkıştırdım öyle yattım. Ama sabah kalktığımda öyle bi ağrı yoktu. İlk defa oldu. Diyorum rüya gibi mıydı acaba? Çünkü o bacak arası süngerden almayı düşünüyodum lazım olacak diye. Böyle olan var mı bacak arasına yastık vs koymaya başlayan?