2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim kalca basen ve sirt bölgem acayip catladi ama karnimda ve gögüslerimde yok..bende bastan beri bio Öl kullaniyorum ama hangi ara olmus anlamadim..ben 8 kilo aldim karnim cok gergin korkuyorum bir sabah ansizin görebilirim diye
Hayır canım vajinal enfeksiyon ..

Evet doktoruma danisacagim, magnezyuma henuz baslamamistim ama sanirim yarin almam gerekecek
Canım hiç üzülme gerçekten iyi geliyor magnezyum düşün ben kullanmama rağmen öyle olmuştu dozu artırdı doktorum.allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Doktorla gorustum magnezyum basla, gecmezse nst cekmemiz gerekir dedi. Esim aldi geldi ictim bir tane, insalllah etki eder hastanelere gitmek istemiyorum

Canım hiç üzülme gerçekten iyi geliyor magnezyum düşün ben kullanmama rağmen öyle olmuştu dozu artırdı doktorum.allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin canim, doktorla görüştüm magnezyuma basla dedi. Esim hemen aldi, yarim saat once ictim, umarim rahatlatir. İlk genelikten kalma bir korkum oldugundan bu defa erkenden baslayinca moralim sifirlandi uzandim dinleniyorum bakalim. Bir de aksam icerim. İnsallah yarina kadar gecer Rabbin hepimize saglikli bir gebelik nasip etsin, bu donemde hele riskli gebelikler daha zor

Ben ilk gebeligimde kullandim ikilisini, benim kullandigim gorumcemden kalmaydi baya eski versiyon. Onda iki kademe vardi, bir cevirmeli dugmesi vardi. İlk kademede zaten sut cikartmaz, direk ikinci kademeyle yapiyordum ben ama sendeki yeni versiyonu bilemeeim. Youtube’den baktin mi? Kullanim videosu vardir illaki

Benim göğüslerim alttan çatladı galiba:/

Doktorla gorustum magnezyum basla, gecmezse nst cekmemiz gerekir dedi. Esim aldi geldi ictim bir tane, insalllah etki eder hastanelere gitmek istemiyorum
Eder inşallah stres yapma maden suyu da iç istersen
Baktım da o kademeden bahsetmiyor sanırım neyse deneyerek öğrenirim artık bi an denesem mi dedim de vazgeçtim bu çılgın fikrimden

Eder inşallah stres yapma maden suyu da iç istersen ☺

Baktım da o kademeden bahsetmiyor sanırım neyse deneyerek öğrenirim artık bi an denesem mi dedim de vazgeçtim bu çılgın fikrimden
Aman aman sakin deneme
Maden suyu gaz yapiyor ben de, icemiyorum

Karnınızın sertleşmesi nasıl oluyor? Benim de bazen mideme doğru şişkinlik oluyor ben hep gaz diye düşünmüştüm acaba sancı da ben mü anlamıyorum, yazılanları okuyunca korktum sancı olduğu nasıl anlaşılıyor?

Arkadaşlar sizde de karın bölgesinde bir ağırlık ağrı gibi hisler oluyor mu, iki gün öncesinde çok daha hafif hissediyordum şimdi biraz oturunca belim agriyo hemen, karnım aciyo sanki aşağı baskı oluşuyor, normal mi acaba bebek büyüdüğü için mi

2 gündür göbek deliğimin sol tarafındaKi bölgede içten bir acı hissediyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Aynen ben de yaşıyorum bel ağrısı da oluyor bazen, neden oluyor anlamadm
Canım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.
Magnezyumun ne gibi faydası oluyor, bu ağrı acıları geçiriyor mu, acaba aynı tür agridani bahsediyoruz sanki aşağı baskı gibi ağırlık gibi bir huzursuzluk durumu. Sizde de aynı miydi mahnezyumla geçti mi

Ben de aynı markanın elektroniği var. Henüz tabi ki kullanmadım ama kullanışlı bir ürün gibi. Senin de dediğin gibi içinde tatlış bir biberonu da var çok güzel benim kendime aldığım ilk üründü

Canım böyle karnım sertlesiyodu bazen böyle bı rahatsızlık hissi oluyodu magnezyum iyi gleiyo gerçekten.en azından bana iyi geldi sonra tekrar başlamıştı bu sefer doktorum 2 ye çıkardı.siz tabi yinede önce bı doktorunuzla gorusun

Aa ne zaman almıştın ki

Canım eskı bır tenceren varsa beyaz sabun rendesıyle kaynatmak bırcok lekeyı gecırıyormus bılgın olsun eskilerin hep yaptığı çamasır kaynatma yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…