- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Bende de oluyor neden ki acaba2 gündür göbek deliğimin sol tarafındaKi bölgede içten bir acı hissediyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Hayır canım vajinal enfeksiyon ..Benim kalca basen ve sirt bölgem acayip catladi ama karnimda ve gögüslerimde yok..bende bastan beri bio Öl kullaniyorum ama hangi ara olmus anlamadim..ben 8 kilo aldim karnim cok gergin korkuyorum bir sabah ansizin görebilirim diye
Canım hiç üzülme gerçekten iyi geliyor magnezyum düşün ben kullanmama rağmen öyle olmuştu dozu artırdı doktorum.allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallahEvet doktoruma danisacagim, magnezyuma henuz baslamamistim ama sanirim yarin almam gerekecek
Doktorla gorustum magnezyum basla, gecmezse nst cekmemiz gerekir dedi. Esim aldi geldi ictim bir tane, insalllah etki ederMagnezyum mutlaka kullan canım, ben de iş yapınca belden gidiyorum karnımda sertlik olmuyor ama. Yaptığımız işleri eskisi gibi bi anda yapmamak lazım sanırım ben üçte bire düşürmüştüm güya ama yine de akşam pert oluyorum artık daha da azaltacağım başıma vuran yok ya
Amin canim, doktorla görüştüm magnezyuma basla dedi. Esim hemen aldi, yarim saat once ictim, umarim rahatlatir. İlk genelikten kalma bir korkum oldugundan bu defa erkenden baslayinca moralim sifirlandiCanım hiç üzülme gerçekten iyi geliyor magnezyum düşün ben kullanmama rağmen öyle olmuştu dozu artırdı doktorum.allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ben ilk gebeligimde kullandim ikilisini, benim kullandigim gorumcemden kalmaydi baya eski versiyon. Onda iki kademe vardi, bir cevirmeli dugmesi vardi. İlk kademede zaten sut cikartmaz, direk ikinci kademeyle yapiyordum benKızlar lansinoh manuel göğüs pompası alan ya da daha önce kullanan var mı? Ben bu sağım aşamasındaki iki kademeyi anlamadım ya biri uyarı diğeri sağım yapıyormuş da kademe nerde ben göremiyorumBilen varsa beni aydınlatın lütfen
Bir de bu markadan göğüs pompası alacak arkadaşlarım ekstra biberon almanıza gerek kalmıyormuş meğer, sağım şişesinin yanında biberon başlığı da var onu takınca biberon oluyor ☺ Şunun gibi
Benim göğüslerim alttan çatladı galiba:/Çatlayan var mı kızlar? Ya da bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Ben çok kaşınıyorum. İlk baştan beri dönüşümlü olarak bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.Lierac almadım. Alanlar ile yaramadı yine catladım cilt yapısına baglı falan dedıler o yuzden almadım. Fakat Bi göğsümün altında Hafif çatlak oluşmaya basladıve ben daha 2 kilo aldım. Karnımda bişey yok ama olcak galiba kaşınıyor çünkü..
Eder inşallah stres yapma maden suyu da iç istersenDoktorla gorustum magnezyum basla, gecmezse nst cekmemiz gerekir dedi. Esim aldi geldi ictim bir tane, insalllah etki ederhastanelere gitmek istemiyorum
Baktım da o kademeden bahsetmiyor sanırım neyse deneyerek öğrenirim artık bi an denesem mi dedim de vazgeçtim bu çılgın fikrimdenBen ilk gebeligimde kullandim ikilisini, benim kullandigim gorumcemden kalmaydi baya eski versiyon. Onda iki kademe vardi, bir cevirmeli dugmesi vardi. İlk kademede zaten sut cikartmaz, direk ikinci kademeyle yapiyordum benama sendeki yeni versiyonu bilemeeim. Youtube’den baktin mi? Kullanim videosu vardir illaki
Aman aman sakin denemeEder inşallah stres yapma maden suyu da iç istersen ☺
Baktım da o kademeden bahsetmiyor sanırım neyse deneyerek öğrenirim artık bi an denesem mi dedim de vazgeçtim bu çılgın fikrimden
Günaydindün biraz is yaptim egilip kalktim aksam karnim sert ve tas gibiydi. Gece de zor uyudum, sabaha gecer diye umdum ama hala biraz sertlik var insalllah ilk gebeligimdeki durumu yaşamam yaaaa hani her gebelik farkliydi. İlk gebelikte ne yasadiysam aynilari devam ediyor hatta artarak bu donemde hastanelere muhtac olmak istemiyorum, moralim bozuldu sabah sabah
Aynen ben de yaşıyorum bel ağrısı da oluyor bazen, neden oluyor anlamadm2 gündür göbek deliğimin sol tarafındaKi bölgede içten bir acı hissediyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Canım benimde öyle olmuştu doktorum magnezyumu 2 ye çıkar demişti çok şükür rahatım biraz daha.sende bı doktorumla konuş istersen.
Magnezyumun ne gibi faydası oluyor, bu ağrı acıları geçiriyor mu, acaba aynı tür agridani bahsediyoruz sanki aşağı baskı gibi ağırlık gibi bir huzursuzluk durumu. Sizde de aynı miydi mahnezyumla geçti miMagnezyum mutlaka kullan canım, ben de iş yapınca belden gidiyorum karnımda sertlik olmuyor ama. Yaptığımız işleri eskisi gibi bi anda yapmamak lazım sanırım ben üçte bire düşürmüştüm güya ama yine de akşam pert oluyorum artık daha da azaltacağım başıma vuran yok ya
Ben de aynı markanın elektroniği var. Henüz tabi ki kullanmadım ama kullanışlı bir ürün gibi. Senin de dediğin gibi içinde tatlış bir biberonu da var çok güzelKızlar lansinoh manuel göğüs pompası alan ya da daha önce kullanan var mı? Ben bu sağım aşamasındaki iki kademeyi anlamadım ya biri uyarı diğeri sağım yapıyormuş da kademe nerde ben göremiyorumBilen varsa beni aydınlatın lütfen
Bir de bu markadan göğüs pompası alacak arkadaşlarım ekstra biberon almanıza gerek kalmıyormuş meğer, sağım şişesinin yanında biberon başlığı da var onu takınca biberon oluyor ☺ Şunun gibi
Canım böyle karnım sertlesiyodu bazen böyle bı rahatsızlık hissi oluyodu magnezyum iyi gleiyo gerçekten.en azından bana iyi geldi sonra tekrar başlamıştı bu sefer doktorum 2 ye çıkardı.siz tabi yinede önce bı doktorunuzla gorusunAynen ben de yaşıyorum bel ağrısı da oluyor bazen, neden oluyor anlamadm
Magnezyumun ne gibi faydası oluyor, bu ağrı acıları geçiriyor mu, acaba aynı tür agridani bahsediyoruz sanki aşağı baskı gibi ağırlık gibi bir huzursuzluk durumu. Sizde de aynı miydi mahnezyumla geçti mi
Bende yemek yiyemiyorum aşırı abur cubur yiyorumYa ben çok sık acıkıyorum acaba şekerim mi var çok aşırı yemiyorum ama iki saate bir karnım kazınıyor
Aa ne zaman almıştın kiKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
40 derecede yıkadım. Çıkmamışlar.
60 dereceye attım. Yine çıkmazsa sanırım yeni bişeyler almam gerekecek
Oysa ben onlara çok güvenmiştim
5 buçuk sene önceAa ne zaman almıştın ki
Canım eskı bır tenceren varsa beyaz sabun rendesıyle kaynatmak bırcok lekeyı gecırıyormus bılgın olsun eskilerin hep yaptığı çamasır kaynatma yanııKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
40 derecede yıkadım. Çıkmamışlar.
60 dereceye attım. Yine çıkmazsa sanırım yeni bişeyler almam gerekecek
Oysa ben onlara çok güvenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?