Kız hangi birini kaynatıyımCanım eskı bır tenceren varsa beyaz sabun rendesıyle kaynatmak bırcok lekeyı gecırıyormus bılgın olsun eskilerin hep yaptığı çamasır kaynatma yanıı
lekeler çıksada küçülmüş olarak çıkar makineden muhtemelenKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
40 derecede yıkadım. Çıkmamışlar.
60 dereceye attım. Yine çıkmazsa sanırım yeni bişeyler almam gerekecek
Oysa ben onlara çok güvenmiştim
Yok canım yok sarı lekeler olduğu gibi duruyor. Evde belki giydirebilirim ama dışarıda yada biri geldiğinde giymesi için yeni kıyafetler şart oldu.lekeler çıksada küçülmüş olarak çıkar makineden muhtemelen
Bende dün baktim sapsari olmuslar belki yıkayınca cikar diyordum ama umut yok galiba benimkiler 8 senelikKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
Bana bel ağrım olduğu için verdi canım, diğer arkadaşlara da karınlarında sertlik olduğu için verilmiş sanırımAynen ben de yaşıyorum bel ağrısı da oluyor bazen, neden oluyor anlamadm
Magnezyumun ne gibi faydası oluyor, bu ağrı acıları geçiriyor mu, acaba aynı tür agridani bahsediyoruz sanki aşağı baskı gibi ağırlık gibi bir huzursuzluk durumu. Sizde de aynı miydi mahnezyumla geçti mi
Kız hangi birini kaynatıyımzaten çamaşır kaynatmak için tencerem de yok. Sadece yemek pişirmek için tencerelerim var
Eski tenceren vardır belki dedım gecenlerde bır forumda denk gelmıstım cıkarıyomus lekelerı benden soylemesı artık yaparsınn yapamazsın sana kalmıs
O zaman burdan herkese tavsiyem kıyafetleri saklamayın. Hele benim gibi 5 sene ara verecekseniz hiç saklamayınBende dün baktim sapsari olmuslar belki yıkayınca cikar diyordum ama umut yok galiba benimkiler 8 senelik
Ebebekte babyme çamaşır suyu tozu diye bir ürün var. O işe yarıyor diyorlar. Bende henüz yıkamadım. Çıkmazsa onu alıp deneyeceğim.Kızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
Benim doktur takviye ilaçlara biraz geç geçti. 23 hafta bitmişti magnezyum içmeye başladım. İki üç gündür kasık ağrım var dedim öyle verdi. O bahsettiğin karın ağrısı bende de var. Benim plesantam göbekte ağırlık göbeğim de ondan sanırım bel yerine göbeğim ağrıyor. Bel ağrım yok kasık ağrımda yok sadece göbekte ağrı var o da iki üç gündür geçti gibi. Bebekler sanırım yer açtılar kendilerine. İki haftadır bilek ağrısı var. Salı günü randevum var. Söyleyeceğim hepsini magnezyumu günde iki ye çıkarır büyük ihtimalle. Yazarım sana.Aynen ben de yaşıyorum bel ağrısı da oluyor bazen, neden oluyor anlamadm
Magnezyumun ne gibi faydası oluyor, bu ağrı acıları geçiriyor mu, acaba aynı tür agridani bahsediyoruz sanki aşağı baskı gibi ağırlık gibi bir huzursuzluk durumu. Sizde de aynı miydi mahnezyumla geçti mi
Canim ben catlaklardan bassetmistimHayır canım vajinal enfeksiyon ..
İlahi yani5 buçuk sene önce
Abur cubur meyve çerez sıcak yemek ne bulursam yiyorum manyak gibiyimBende yemek yiyemiyorum aşırı abur cubur yiyorum
Cnm sana bir şey önereyim, o çıkarır lekeleri. Bir leğene büyük yada küçük farketmez sıcağa yakın su koy, lekeli kıyafeti koy, üzerine de iyice çamaşır makinesi deterjanı gezdir toz olandan. Az olmasın. 1 gece beklet. Varsa kosla vs de koyabilirsin. Sonra normal yıkamanda yıka. Durulamasını fazla yaparsın. Birçok lekeye birebir. O lekelere de iyi geliyor bak bi bakalımKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
Öyle bekleyebilirim. Bi denicem. İnşallah olur çünkü hevesim kaçtı kıyafetlerden.Cnm sana bir şey önereyim, o çıkarır lekeleri. Bir leğene büyük yada küçük farketmez sıcağa yakın su koy, lekeli kıyafeti koy, üzerine de iyice çamaşır makinesi deterjanı gezdir toz olandan. Az olmasın. 1 gece beklet. Varsa kosla vs de koyabilirsin. Sonra normal yıkamanda yıka. Durulamasını fazla yaparsın. Birçok lekeye birebir. O lekelere de iyi geliyor bak bi bakalım
Hayır canım vajinal enfeksiyon..İdrar yolu mu?
Canim yanlis cvp oldu.Canim ben catlaklardan bassetmistimneye hayir dedigini anlamadim
Benim Durumumda karnimKarnınızın sertleşmesi nasıl oluyor? Benim de bazen mideme doğru şişkinlik oluyor ben hep gaz diye düşünmüştüm acaba sancı da ben mü anlamıyorum, yazılanları okuyunca korktumsancı olduğu nasıl anlaşılıyor?
Ben kiziminkileri 3 sene sakladim sararma yoktu gecen ay baktim hepsine amamtabi oglum icin olmayacak cogu pembis kiyafeti paketleyip ihtiyac sahiplerine verdim. Beyazli yeşilliri ogluma sakladimKızlar ben oğlumun yeni doğan kıyafetlerini çıkardım ama hep sararmışlar
Ay bilmiyorum artık. Yok anam hep sararmış. Daha da birşey saklamam. Zaten saklamıcaktım, ihtiyacım olmayacak artık Allahın izniyle :))Benim Durumumda karnim
Sertlesiyor, yururken baya bayankarnim tas gibi mesela otururken sorun yok ama ayaga kalkinca sert ve yurumeme ayakta durmama engel oluyor. Benim agri eşiğim yuksek oldugundan zaten agri hissedemiyorum gecmezse mecbur doktoruma gidip nst cektirecegim
Ben kiziminkileri 3 sene sakladim sararma yoktu gecen ay baktim hepsine amamtabi oglum icin olmayacak cogu pembis kiyafeti paketleyip ihtiyac sahiplerine verdim. Beyazli yeşilliri ogluma sakladimhicbirsey de yapmamistim ama sararma felan olmamis, umudunuzu yine de kaybetmeyin kizim olsa hicbirsey almazdim sanirim ama 5 sene kalsa bilemiyorum sararmi morarmiydilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?