2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım eskı bır tenceren varsa beyaz sabun rendesıyle kaynatmak bırcok lekeyı gecırıyormus bılgın olsun eskilerin hep yaptığı çamasır kaynatma yanıı
Kız hangi birini kaynatıyım zaten çamaşır kaynatmak için tencerem de yok. Sadece yemek pişirmek için tencerelerim var

lekeler çıksada küçülmüş olarak çıkar makineden muhtemelen

Bende dün baktim sapsari olmuslar belki yıkayınca cikar diyordum ama umut yok galiba benimkiler 8 senelik

Bana bel ağrım olduğu için verdi canım, diğer arkadaşlara da karınlarında sertlik olduğu için verilmiş sanırım

K krmzcck ben iki kere yıkadım ya artık kaynatsam da çıkmaz canım. Yerleşmiş bi kere. Napalım evde giydiririm artık. Dışarda giymelik birşeyler alıcam.

Ebebekte babyme çamaşır suyu tozu diye bir ürün var. O işe yarıyor diyorlar. Bende henüz yıkamadım. Çıkmazsa onu alıp deneyeceğim.

Benim doktur takviye ilaçlara biraz geç geçti. 23 hafta bitmişti magnezyum içmeye başladım. İki üç gündür kasık ağrım var dedim öyle verdi. O bahsettiğin karın ağrısı bende de var. Benim plesantam göbekte ağırlık göbeğim de ondan sanırım bel yerine göbeğim ağrıyor. Bel ağrım yok kasık ağrımda yok sadece göbekte ağrı var o da iki üç gündür geçti gibi. Bebekler sanırım yer açtılar kendilerine. İki haftadır bilek ağrısı var. Salı günü randevum var. Söyleyeceğim hepsini magnezyumu günde iki ye çıkarır büyük ihtimalle. Yazarım sana.

Benim de sag kurek kemigim de siddetli agri var 2 gundur mahvoldum arada koluma da vuruyor ve hic geçmiyor

Cnm sana bir şey önereyim, o çıkarır lekeleri. Bir leğene büyük yada küçük farketmez sıcağa yakın su koy, lekeli kıyafeti koy, üzerine de iyice çamaşır makinesi deterjanı gezdir toz olandan. Az olmasın. 1 gece beklet. Varsa kosla vs de koyabilirsin. Sonra normal yıkamanda yıka. Durulamasını fazla yaparsın. Birçok lekeye birebir. O lekelere de iyi geliyor bak bi bakalım

Öyle bekleyebilirim. Bi denicem. İnşallah olur çünkü hevesim kaçtı kıyafetlerden.

Benim Durumumda karnim
Sertlesiyor, yururken baya bayankarnim tas gibi mesela otururken sorun yok ama ayaga kalkinca sert ve yurumeme ayakta durmama engel oluyor. Benim agri eşiğim yuksek oldugundan zaten agri hissedemiyorum gecmezse mecbur doktoruma gidip nst cektirecegim
Ben kiziminkileri 3 sene sakladim sararma yoktu gecen ay baktim hepsine amamtabi oglum icin olmayacak cogu pembis kiyafeti paketleyip ihtiyac sahiplerine verdim. Beyazli yeşilliri ogluma sakladim hicbirsey de yapmamistim ama sararma felan olmamis, umudunuzu yine de kaybetmeyin kizim olsa hicbirsey almazdim sanirim ama 5 sene kalsa bilemiyorum sararmi morarmiydilar

Ay bilmiyorum artık. Yok anam hep sararmış. Daha da birşey saklamam. Zaten saklamıcaktım, ihtiyacım olmayacak artık Allahın izniyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…