2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benim de aynı, korktum şimdi hiç aklıma sancı olabileceği gelmemişti hep gazdır diyordum.

ben badger belly butter kullanıyorum çok guzel nemlendırıyor 2 gun banyo yapma nemı aynı kalıyor yapıs yapıs hıssı yok organık bı krem tavsıye ederm. cunku hındıstan cevızı yagı kullandım kaşınıyordum kaşıntımı çok geçirmedi. ve yağlı hıs bıraktı hoşuma gıtmedı sadece gogslerıme suruyorum artık onu

Kizlar yarin kan verip degerlerime baktircam saglik ocagindan istemislerdi. Ac karnina mi gitmek gerekiuordu unuttum.

Bende badgere geçtiğim bikaç göğsümde ince çizgi var badger den önce sonra durdu dahada çıkmadı çok şükür bence baya etkili bir ürün lieractan memnun kalmadım frei öil de bende işe yaramadı

aynen baya katı bı urun ama nemi yumusatması cok ıyı ınsallah çatlağımız olmaz :)

Canım kosla beyazlar için leke çıkarıcı kullan ve ön yıkama yap birşeyi kalmıyor

kan sulandırıcı iğne kullananlar hala göbeğine iğne yapan var mı?Ben korkarakda olsa devam edıorum göbekten

Ben hala karnımdan yapıyorum başka hiç bir yerden yapmadım zaten doktoruma korkuyorum demiştim 23. Haftada benimle dalga geçti onun çocuğa değmesi imkansız diye göbeğin 4 parmak hizasında 4 köşesini dönüşümlü olarak yap demişti öyle yapıyorum

benim de aynı, korktum şimdi hiç aklıma sancı olabileceği gelmemişti hep gazdır diyordum.
Seninki belki degildir canim Hemen korkma, ben ilk gebelikten tecrubeliyim malesef benimki sanirim kasilma
Kizlar yarin kan verip degerlerime baktircam saglik ocagindan istemislerdi. Ac karnina mi gitmek gerekiuordu unuttum.
Evet canim ac gitmelisin, aclik kan sekerine bakiyorlar.

Benimde kasılmalarım oluo bebek hareket ederken oluo sanırım baya bı geriliyorum bianda çişim gelıo ayaktaysam o an paytak paytak yuruyorum .bugün alttanda baskı oldgnu hissettim.haftam biraz daha ilerlesinde doktra gtmeyi dşnyrum

Aynısı bende de oluyor belkide normaldir herkeste oluyorsa bu. Tuvaletim çok geldiğinde karnım sertleşir gibi oluyor idrsrımı getiriyor

Aynen benim de bu şekilde oluyor. Acaba kasılma mı yoksa bebek hareket ettiği için mi oluyor, ben de iki hafta sonra gideceğim doktora ancak o zaman sorabilirim.

Kızlar vücudunda egzama tarzı kaşıntısı olan kızarıklık olan var mı? Genelde sol parmaklarımın araları bazen de sağ parmaklarımın araları çok kaşınıyor hatta yarılıyor gibi oluyor vazelin geçici rahatlatıyor sürekli bi kaşınma hissii

Kizlar bu saatte resmen türk kahvesi diye uyandım deli gibi ve kalktim yaptim içiyorum.Akşam da yapacaktim yatmadan neyse içmeyeyim dedim ama yine olmadi.Aşermem bile kahveye yahu.Kahveyi kısıtlamak cok zor hoş kısıtlamiş halim.Maksimum 2 günde bir içiyorum bazen neskafede içiyorum.Çok Zararlı olduğunu düşündüğümden değil de kansızlıktan dert edindiğimden.

Bende baska bisey ruyamda gorup uyandim simdi yazmayim isteyenler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…